Reklama
Fazolový salát
Fotogalerie:

Fazolový salát

Dagmar Marischlerová
Dagmar Marischlerová
Vyškov

Je dobrý na chlebíčky i jen tak k rohlíku.

Dagmar Marischlerová, Vyškov

Ingredience

  • Ingredience
  • 1 konzerva bílé fazole v tomatové omáčce
  • 1 velká cibule
  • 3 sterilovaná okurka
  • 3 vařené vejce
  • 200 g měkký salám
  • 2 lžičky hořčice
  • 1 malé balení majonéza
  • 1 malé balení tatarská omáčka
  • 100 g tvrdý sýr

Doba přípravy

Počet porcí

4

Orientační cena

40 Kč

Postup přípravy

  1. Fazole dáme do misky a přidáme nakrájenou cibuli‚ okurky nastrouhané na jemném struhadle‚ na malé kousky pokrájená vejce a měkký salám.

  2. Přidáme majonézu‚ tatarskou omáčku‚ hořčici a dobře promícháme. Můžeme nechat krátce odležet. Salát naneseme na chlebíčky a posypeme sýrem.

Pošli recept! 7/2012 (4.6.2012)

Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Zapečený chléb s brokolicí

Zapečený chléb s brokolicí

Líp se pokrm připravuje ze staršího chleba. Božena Peřinová, Luka nad ...
Vaříme express /18.08.17
Smažený platýs s bramborovo-brokolicovými noky

Smažený platýs s bramborovo-brokolicovými noky

Lehký a zdravý oběd, který zachutná i odpůrcům brokolice.

Radka Vobecká, ...

Vaříme express /25.11.16
Bílá polévka

Bílá polévka

Vaříme ji často, všem chutná.

Božena Peřinová, Luka nad Jihlavou

Vaříme express /12.04.17
Panenka na víně

Panenka na víně

Víno by mělo být suché, třeba Rýnský ryzlink.

Renata Čápová, Brno

Vaříme express /25.11.16
Smažené bedly se sýrem

Smažené bedly se sýrem

Ivana Černá, Praha

Vaříme express /11.08.18
Falešný řízek

Falešný řízek

Tavený sýr dodává jemnost.

Lucie Kirschnerová, Praha

Vaříme express /17.01.13
 

Nejnovější

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Keramické, nerezové, teflonové nebo z litiny. Pánví a pánviček je spousta druhů, ...
Všehochuť /02.04.20
Roláda s kopřivami

Roláda s kopřivami

Pavla Hrubá, Praha

Škola vaření /28.03.20
Čokoládové kraslice

Čokoládové kraslice

Lada Nováková, Svitavy

Všehochuť /28.03.20
Velikonoční ovečka

Velikonoční ovečka

Svěží chuť jara

Podle receptu Evy Šebestové z Uherského Brodu

Sladký život /28.03.20
Lahodný beránek

Lahodný beránek

Lucie Zubatá, Vnorovy

Sladký život /28.03.20
Králičí stehna s hráškovým pyré

Králičí stehna s hráškovým pyré

Skvělá kombinace chutí

Podle receptu Mileny Šímové ze Stříbra

Škola vaření /27.03.20
Piškotová lízátka

Piškotová lízátka

Hana Šátralová, Praha

Všehochuť /27.03.20
Slavnostní věnec

Slavnostní věnec

Ozdobí sváteční tabuli


Podle receptu Svatavy Hudcové z Mohelnice

Všehochuť /27.03.20
Ihned měkké perníčky

Ihned měkké perníčky

Jana Boháčová, Chudobín

Všehochuť /27.03.20
 
Reklama
Knedlíková kuchařka

Speciální vydání

Ať už využijete úrodu ze své zahrady nebo zavítáte někam na trh či do obchodu, určitě nepřijde jediný kousek ovoce nazmar. Přinášíme ti totiž recepty na sladké moučníky, nepečené dezerty a samozřejmě skvělé tipy na marmelády a kompoty. Je jen na vás, který vyzkoušíte, ale určitě ani u jednoho nešlápnete vedle. Dobrou chuť!

více
special

Pošli recept Extra speciál

Vážení a milí čtenáři, připravili jsme pro vás další extra-speciální vydání časopisu Pošli recept!. Tentokrát jsme ho sestavili z vašich nejoblíbenějších sladkých receptů, o které si k nám do redakce píšete. Věříme, že se vám budou líbit a že budou mít úspěch u vašich blízkých i u hostů, jimž je nabídnete. Přejeme hodně zdaru při pečení a především dobrou chuť!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Close icon

přejít na web

Odebírejte náš NEWSLETTER

Posli recept logo

Váš e-mail

Přihlášením k newsletteru souhlasíte s Obchodními podmínkami Burda a potvrzujete, že jste se seznámili se Zásadami ochrany soukromí Burda International CZ s.r.o.

Na váš e-mail jsme odeslali odkaz pro potvrzení odběru novinek.

zpět na hlavní stranu