Je dobrý na chlebíčky i jen tak k rohlíku.
Dagmar Marischlerová, Vyškov
Ingredience
- Ingredience
- 1 konzerva bílé fazole v tomatové omáčce
- 1 velká cibule
- 3 sterilovaná okurka
- 3 vařené vejce
- 200 g měkký salám
- 2 lžičky hořčice
- 1 malé balení majonéza
- 1 malé balení tatarská omáčka
- 100 g tvrdý sýr
Doba přípravy
Počet porcí
Orientační cena
Postup přípravy
-
Fazole dáme do misky a přidáme nakrájenou cibuli‚ okurky nastrouhané na jemném struhadle‚ na malé kousky pokrájená vejce a měkký salám.
-
Přidáme majonézu‚ tatarskou omáčku‚ hořčici a dobře promícháme. Můžeme nechat krátce odležet. Salát naneseme na chlebíčky a posypeme sýrem.