Reklama
Reklama
Fazole s pórkem a kečupem
Fotogalerie:

Fazole s pórkem a kečupem

Marie Ospalíková

Kroměříž
Měj pár konzerv vždy do zásoby.
Marie Ospalíková, Kroměříž

Ingredience

  • 1 konzerva fazole sterilizované
  • 3 lžíce kečup ostrý
  • minim. 20 cm dlouhý pórek
  • jako příloha rohlíky

Doba přípravy

Počet porcí

1

Orientační cena

40 Kč

Postup přípravy

  1. Fazole i se slaným nálevem nalijeme do hrnce a přivedeme k varu.
  2. Zatímco se fazole ohřívají, nakrájíme pórek na kousky, které přidáme do hrnce k fazolím.
  3. Přilijeme 3 lžíce ostrého kečupu a směs vaříme tak dlouho, než pórek mírně změkne a ztratí štiplavost.
  4. Servírujeme s chlebem nebo s topinkou.

Pošli recept! 10/2011 (6.9.2011)

Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Šunkové gnocchi

Šunkové gnocchi

Vděčná večeře pro naše věčně hladová a poměrně vybíravá vnoučata. Růžena ...
Vaříme express /12.09.16
Kornoutky ze salámu

Kornoutky ze salámu

O svátcích by i jednoduché pohoštění mělo vypadat svátečně. Tyto kornoutky nejsou ...
Vaříme express /24.02.10
Houbové těstoviny se žampiono-nivovou omáčkou

Houbové těstoviny se žampiono-nivovou omáčkou

Lehká letní večeře.

Marcela Zmatlíková, Stará Paka

Vaříme express /09.08.12
Pikantní kapr  od dehtáře

Pikantní kapr od dehtáře

Neobvyklá úprava štědrovečerní ryby.

Jana Remková, Orlová-Lutyně

Vaříme express /22.11.16
Houbový koláč

Houbový koláč

Stačí trocha hub, a večeře je na světě!

Zuzana Večerková, Jihlava

Vaříme express /05.11.13
Roládky se šunkou a se špenátem

Roládky se šunkou a se špenátem

Vhodné na večírky i jako rychlá chutná večeře.

Tereza Běhounková, Blovice

Vaříme express /28.02.15
 

Nejnovější

Ragú z kapra se zeleninou

Ragú z kapra se zeleninou

Kapr jak ho neznáš Podle receptu Jany Sedláčkové z Lanškrouna
Zdravě a chutně /08.12.18
Katalánská roláda

Katalánská roláda

Aneb ‚‚cikánský rukáv‘‘

Eva Navrátilová, Vlašim

Všehochuť /08.12.18
Babiččina vánočka

Babiččina vánočka

Marie Staňková, Pardubice

Škola vaření /07.12.18
Kapr s houbovými placičkami

Kapr s houbovými placičkami

Lenka Majorová, Zlín

Všehochuť /07.12.18
Pravý vídeňský závin

Pravý vídeňský závin

Sylva Krejcarová, Beroun

Všehochuť /07.12.18
Medailonky na sušených rajčatech

Medailonky na sušených rajčatech

Podle receptu

Tomáše Hejkala z Karviné

Všehochuť /07.12.18
Ořechové chrastí

Ořechové chrastí

Bohuslava Čeganová, Ostrava

Sladký život /07.12.18
Valašská štědrovka

Valašská štědrovka

Eva Filipková, Znojmo

Škola vaření /06.12.18
Domácí vaječný likér

Domácí vaječný likér

Božena Peřinová, Luka nad Jihlavou

Všehochuť /06.12.18
 
send Pošlete nám
recept
radu
příběh
foto kuchyně
video
450,-

Za každý otištěný recept přidaný přes stránky Pošlirecept.cz dostanete

+

Každý měsíc můžete soutěžit o skvělé ceny!

arrow Přidat recept

Taky se vám stalo, že jste byli na návštěvě u přátel a zjistili jste, že mají nějaký super trik, který byste mohli v kuchyni využít? Každý z nás určitě nějaký zná, proč se tedy vzájemně nepoučit?

+

Napište nám o svých zkušenostech, pomůžete mnohým začátečníkům i zkušeným kuchařům!

arrow Přidat radu
300,-

Vaření občas přinese situace, před kterými bychom raději utekli. Po čase ale na trapas vzpomínáme s úsměvem. Zažili jste také při vaření něco, co vás vyvedlo z míry?

+

Napište nám i vy svůj příběh, pokud ho otiskneme v časopise, dostanete odměnu 300 Kč!

arrow Přidat příběh
300,-

Mate také rádi svou kuchyň? Cítíte se tam fajn a je to poznat i na vašem vaření? Pošlete nám fotografie a povídání, jaká jídla rádi vaříte a co se vám na vaší kuchyni líbí.

+

Máte nějaká zajímavá vylepšení? Napište nám! Po zveřejnění vašeho příspěvku v časopise od nás dostanete 300 Kč!

arrow Přidat kuchyň

Chcete i vy v celé parádě ukázat světu, jak se vaří u vás doma? Jaké máte úžasné recepty, tipy, triky? Je to snadné!

+

Natočte přípravu svých úžasných receptů na video a sdílejte je s ostatními. Podělte se o své umění, ať to všichni vidí!

arrow Přidat video
01_TitulPRD11_Cukrovi_nocode

Cukroví

Silně a lahodně
rohlíčky po domě voní,
stále voní.
Nikdo si nevšímá,
jak jeho dieta mění se v dým.
Nejenom k cukroví
strávníci hladoví se skloní a přivoní,
dejme si decinku,
za malou chvilinku
připijem pospolu
na veselou vánoční noc. 

více
special

Pošli recept Extra speciál To nejlepší z drůbeže

Na otázku, co by si daly k obědu, odpovídaly moje děti vždycky naprosto jednoznačně – pečené kuřátko. Později si oblíbily slepici na paprice a ve věku teenagerů jim nejvíc šmakovaly nudličky z krůtího masa v pikantní omáčce. Drůbež u nás vždycky vedla a myslím si, že naše rodina rozhodně není jediná. Právě proto je tu speciál plný vašich nejoblíbenějších drůbežích receptů.!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama