Reklama
Fazole s pórkem a kečupem
Fotogalerie:

Fazole s pórkem a kečupem

Marie Ospalíková

Kroměříž
Měj pár konzerv vždy do zásoby.
Marie Ospalíková, Kroměříž

Ingredience

  • 1 konzerva fazole sterilizované
  • 3 lžíce kečup ostrý
  • minim. 20 cm dlouhý pórek
  • jako příloha rohlíky

Doba přípravy

Počet porcí

1

Orientační cena

40 Kč

Postup přípravy

  1. Fazole i se slaným nálevem nalijeme do hrnce a přivedeme k varu.
  2. Zatímco se fazole ohřívají, nakrájíme pórek na kousky, které přidáme do hrnce k fazolím.
  3. Přilijeme 3 lžíce ostrého kečupu a směs vaříme tak dlouho, než pórek mírně změkne a ztratí štiplavost.
  4. Servírujeme s chlebem nebo s topinkou.

Pošli recept! 10/2011 (6.9.2011)

Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Majolková bublanina

Majolková bublanina

Je to velmi rychlý dezert, který v této letní době pečeme rádi a často. ...
Vaříme express /11.07.17
Lehký těstovinový salát s kuřecím masem

Lehký těstovinový salát s kuřecím masem

Někdy přidávám i černé olivy bez pecek.

Lenka Niemczyková, Hnojník

Vaříme express /02.10.16
Zapečený chléb se šproty

Zapečený chléb se šproty

Když ti zbude starší pečivo.
Irena Schwarzová, Opava
Vaříme express /26.10.11
Zapečená rajčata s masem

Zapečená rajčata s masem

Oblíbila jsem si je i pro tu jednoduchost.

Jana Dlasková, Hodonín

Vaříme express /07.09.16
Pórkový závin se slaninkou

Pórkový závin se slaninkou

Listové těsto se dá naplnit všemi možnými druhy náplní. Pórková vůbec není ...
Vaříme express /17.03.10
Knedlíková rychlovka

Knedlíková rychlovka

Nejlepší je z více druhů lesních hub.

Eva Hrušková, Nový Jičín

Vaříme express /16.08.15
 

Nejnovější

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Keramické, nerezové, teflonové nebo z litiny. Pánví a pánviček je spousta druhů, ...
Všehochuť /02.04.20
Roláda s kopřivami

Roláda s kopřivami

Pavla Hrubá, Praha

Škola vaření /28.03.20
Čokoládové kraslice

Čokoládové kraslice

Lada Nováková, Svitavy

Všehochuť /28.03.20
Velikonoční ovečka

Velikonoční ovečka

Svěží chuť jara

Podle receptu Evy Šebestové z Uherského Brodu

Sladký život /28.03.20
Lahodný beránek

Lahodný beránek

Lucie Zubatá, Vnorovy

Sladký život /28.03.20
Králičí stehna s hráškovým pyré

Králičí stehna s hráškovým pyré

Skvělá kombinace chutí

Podle receptu Mileny Šímové ze Stříbra

Škola vaření /27.03.20
Piškotová lízátka

Piškotová lízátka

Hana Šátralová, Praha

Všehochuť /27.03.20
Slavnostní věnec

Slavnostní věnec

Ozdobí sváteční tabuli


Podle receptu Svatavy Hudcové z Mohelnice

Všehochuť /27.03.20
Ihned měkké perníčky

Ihned měkké perníčky

Jana Boháčová, Chudobín

Všehochuť /27.03.20
 
Reklama
Knedlíková kuchařka

Speciální vydání

Ať už využijete úrodu ze své zahrady nebo zavítáte někam na trh či do obchodu, určitě nepřijde jediný kousek ovoce nazmar. Přinášíme ti totiž recepty na sladké moučníky, nepečené dezerty a samozřejmě skvělé tipy na marmelády a kompoty. Je jen na vás, který vyzkoušíte, ale určitě ani u jednoho nešlápnete vedle. Dobrou chuť!

více
special

Pošli recept Extra speciál

Vážení a milí čtenáři, připravili jsme pro vás další extra-speciální vydání časopisu Pošli recept!. Tentokrát jsme ho sestavili z vašich nejoblíbenějších sladkých receptů, o které si k nám do redakce píšete. Věříme, že se vám budou líbit a že budou mít úspěch u vašich blízkých i u hostů, jimž je nabídnete. Přejeme hodně zdaru při pečení a především dobrou chuť!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Close icon

přejít na web

Odebírejte náš NEWSLETTER

Posli recept logo

Váš e-mail

Přihlášením k newsletteru souhlasíte s Obchodními podmínkami Burda a potvrzujete, že jste se seznámili se Zásadami ochrany soukromí Burda International CZ s.r.o.

Na váš e-mail jsme odeslali odkaz pro potvrzení odběru novinek.

zpět na hlavní stranu