Reklama
Fazole s pórkem a kečupem
Fotogalerie:

Fazole s pórkem a kečupem

Marie Ospalíková

Kroměříž
Měj pár konzerv vždy do zásoby.
Marie Ospalíková, Kroměříž

Ingredience

  • 1 konzerva fazole sterilizované
  • 3 lžíce kečup ostrý
  • minim. 20 cm dlouhý pórek
  • jako příloha rohlíky

Doba přípravy

Počet porcí

1

Orientační cena

40 Kč

Postup přípravy

  1. Fazole i se slaným nálevem nalijeme do hrnce a přivedeme k varu.
  2. Zatímco se fazole ohřívají, nakrájíme pórek na kousky, které přidáme do hrnce k fazolím.
  3. Přilijeme 3 lžíce ostrého kečupu a směs vaříme tak dlouho, než pórek mírně změkne a ztratí štiplavost.
  4. Servírujeme s chlebem nebo s topinkou.

Pošli recept! 10/2011 (6.9.2011)

Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Kedlubňáčky

Kedlubňáčky

Když se ti na zahradě urodí víc kedluben, zkus si udělat tuto pochoutku. Linda Hradecká,...
Vaříme express /10.12.12
Losos na zelenině

Losos na zelenině

Ryba s chutí vínečka je velká pochoutka.
Miluše Paymová, Karviná
Vaříme express /09.03.09
Jogurtová rychlovka

Jogurtová rychlovka

Upekly jsme ji s dcerkou Terezkou. A je dia.
Martina Bláhová, Podbořany
Vaříme express /23.01.11
Rybí kousky ve sladkokyselé omáčce

Rybí kousky ve sladkokyselé omáčce

K tomuto jídlu podávej obyčejný bílý jogurt. Velmi se k němu hodí. 
Klára ...
Vaříme express /28.12.10
Kuřecí játra v leču

Kuřecí játra v leču

Posílám recept na dobrou večeři.

Hana Kupková, Ostrava-Poruba

Vaříme express /06.01.17
 

Nejnovější

Dvoubarevný domácí pribináček s piškoty

Dvoubarevný domácí pribináček s piškoty

Chutná snídaně i svačina Podle receptu Ivany Smutné z Jilemnice
Škola vaření /24.08.18
Banánové toasty

Banánové toasty

Mirka Korunní, Šumperk

Sladký život /24.08.18
Domácí müsli

Domácí müsli

Zdravější než z obchodu

Podle receptu Jitky Strouhalové z Jičína


Zdravě a chutně /23.08.18
Muffinová housenka

Muffinová housenka

Podle receptu

Marcely Burešové z Krupky

Všehochuť /23.08.18
Zapečené špagety

Zapečené špagety

Irena Ivanová, Ostrava-Poruba

Za pár korun /22.08.18
Ovocné špízy

Ovocné špízy

Pro milovníky exotiky

Podle receptu Evy Kunhoštkové z Berouna

Všehochuť /22.08.18
Špecle

Špecle

Jana Remková, Orlová-Lutyně

Všehochuť /22.08.18
Vynikající pizza z grilu

Vynikající pizza z grilu

Vítek Kolář, Milevsko

Všehochuť /22.08.18
S jablky a šunkou

S jablky a šunkou

Nina Kuhková, Poděbrady

Všehochuť /22.08.18
 
send Pošlete nám
recept
radu
příběh
foto kuchyně
video
450,-

Za každý otištěný recept přidaný přes stránky Pošlirecept.cz dostanete

+

Každý měsíc můžete soutěžit o skvělé ceny!

arrow Přidat recept

Taky se vám stalo, že jste byli na návštěvě u přátel a zjistili jste, že mají nějaký super trik, který byste mohli v kuchyni využít? Každý z nás určitě nějaký zná, proč se tedy vzájemně nepoučit?

+

Napište nám o svých zkušenostech, pomůžete mnohým začátečníkům i zkušeným kuchařům!

arrow Přidat radu
300,-

Vaření občas přinese situace, před kterými bychom raději utekli. Po čase ale na trapas vzpomínáme s úsměvem. Zažili jste také při vaření něco, co vás vyvedlo z míry?

+

Napište nám i vy svůj příběh, pokud ho otiskneme v časopise, dostanete odměnu 300 Kč!

arrow Přidat příběh
300,-

Mate také rádi svou kuchyň? Cítíte se tam fajn a je to poznat i na vašem vaření? Pošlete nám fotografie a povídání, jaká jídla rádi vaříte a co se vám na vaší kuchyni líbí.

+

Máte nějaká zajímavá vylepšení? Napište nám! Po zveřejnění vašeho příspěvku v časopise od nás dostanete 300 Kč!

arrow Přidat kuchyň

Chcete i vy v celé parádě ukázat světu, jak se vaří u vás doma? Jaké máte úžasné recepty, tipy, triky? Je to snadné!

+

Natočte přípravu svých úžasných receptů na video a sdílejte je s ostatními. Podělte se o své umění, ať to všichni vidí!

arrow Přidat video
PRD09_Podzimni_peceni_Predplatne

Podzimní pečení

Léto bylo dlouhé a opravdu intenzivní. I když je už za námi, zanechalo po sobě stromy obsypané švestkami, jablky, hruškami a plné nůše ořechů. Co s tím vším udělat? Asi nejlepším a nejchutnějším nápadem, který jistě ocení celá rodina, je upéct něco sladkého. Buchty, nebo koláče? To je vlastně jedno, protože každý podzimní zákusek je skvělý!

více
rychle_moucniky

Pošli recept Extra speciál Bylinky

Když jsem byla malá, bylinkový záhon na babiččině zahradě mi připadal jako malé voňavé království. Šťovík jsem si dávala místo žvýkačky, petržel nechyběla v žádné polévce, libečkem voněly vařené brambory, bez saturejky se neobešly luštěniny. Usínala jsem po meduňkovém čaji, osvěžila mě mátová limonáda. Kašel zaháněl bezinkový sirup, med z pampelišek pomáhal na rýmu. Žili jsme s bylinkami a užívali si je dosyta. Jsem ráda, že opět přišly do módy. Jsou totiž báječné, zkuste je taky!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama