Reklama
Fazole - rychlá a chutná večeře
Fotogalerie:

Fazole - rychlá a chutná večeře

Redakce Pošli recept.cz
Redakce Pošli recept.cz
Praha
Večer jsem utahaná a nemám na dlouhé stání u sporáku náladu, i když jinak vařím docela ráda. Mám v zásobě několik rychlých receptů, které podle chuti využívám. Nabízím čtenářům rychlé ostré fazole.
Markéta Sedláková, Praha

Ingredience

  • 1 cibule
  • 100 g kukuřice sterilizovaná
  • 2 konzarvy fazole sterilizované
  • chilli
  • paprika sladká mletá

Doba přípravy

Počet porcí

3

Orientační cena

55 Kč

Postup přípravy

  1. Cibuli oloupeme a pokrájíme nadrobno. Klobásy omyjeme, pokud nám slupka vadí, tak je oloupeme a pokrájíme na kousky nebo na kolečka. Na oleji zpěníme pokrájenou cibuli, po zesklovatění přidáme nakrájené klobásy a mraženou kukuřici.
  2. krok2
    Po mírném osmahnutí klobásek a kukuřice přidáme do pánve fazole z obou konzerv a směs pořádně okořeníme podle vlastní chuti. Fazole servírujeme ještě teplé. Nám chutnají s pečivem.

Pošli recept! 6/2007 (16.5.2007)

Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Zapečený pórek

Zapečený pórek

Chutná nám nejenom teplý, ale i studený. Nikola Bilová, Rybí
Vaříme express /30.12.12
Nudličky s moravankou

Nudličky s moravankou

U nás doma patří mezi velmi oblíbená jídla.

Vladimíra Machková, Frýdek-Místek

Vaříme express /09.07.14
Kuřecí řízky ze stehen

Kuřecí řízky ze stehen

Můžeš přidat ještě jiné koření. 

Pavla Lukačovičová, Dolní Lhota

Vaříme express /23.06.16
Tvarohová bábovka s ovocem

Tvarohová bábovka s ovocem

Lehký dezert, po kterém nepřibereš.

Lenka Machová, Litomyšl

Vaříme express /20.08.16
Gyroska

Gyroska

Krásně voní po bylinkách.

Zuzka Skoumalová, Klučov

Vaříme express /11.02.17
Polévka z růžičkové kapusty

Polévka z růžičkové kapusty

Polévka, která zasytí a zahřeje.

Květa Kroupová, Praha

Vaříme express /22.02.15
 

Nejnovější

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Keramické, nerezové, teflonové nebo z litiny. Pánví a pánviček je spousta druhů, ...
Všehochuť /02.04.20
Roláda s kopřivami

Roláda s kopřivami

Pavla Hrubá, Praha

Škola vaření /28.03.20
Čokoládové kraslice

Čokoládové kraslice

Lada Nováková, Svitavy

Všehochuť /28.03.20
Velikonoční ovečka

Velikonoční ovečka

Svěží chuť jara

Podle receptu Evy Šebestové z Uherského Brodu

Sladký život /28.03.20
Lahodný beránek

Lahodný beránek

Lucie Zubatá, Vnorovy

Sladký život /28.03.20
Králičí stehna s hráškovým pyré

Králičí stehna s hráškovým pyré

Skvělá kombinace chutí

Podle receptu Mileny Šímové ze Stříbra

Škola vaření /27.03.20
Piškotová lízátka

Piškotová lízátka

Hana Šátralová, Praha

Všehochuť /27.03.20
Slavnostní věnec

Slavnostní věnec

Ozdobí sváteční tabuli


Podle receptu Svatavy Hudcové z Mohelnice

Všehochuť /27.03.20
Ihned měkké perníčky

Ihned měkké perníčky

Jana Boháčová, Chudobín

Všehochuť /27.03.20
 
Reklama
Knedlíková kuchařka

Speciální vydání

Ať už využijete úrodu ze své zahrady nebo zavítáte někam na trh či do obchodu, určitě nepřijde jediný kousek ovoce nazmar. Přinášíme ti totiž recepty na sladké moučníky, nepečené dezerty a samozřejmě skvělé tipy na marmelády a kompoty. Je jen na vás, který vyzkoušíte, ale určitě ani u jednoho nešlápnete vedle. Dobrou chuť!

více
special

Pošli recept Extra speciál

Vážení a milí čtenáři, připravili jsme pro vás další extra-speciální vydání časopisu Pošli recept!. Tentokrát jsme ho sestavili z vašich nejoblíbenějších sladkých receptů, o které si k nám do redakce píšete. Věříme, že se vám budou líbit a že budou mít úspěch u vašich blízkých i u hostů, jimž je nabídnete. Přejeme hodně zdaru při pečení a především dobrou chuť!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Close icon

přejít na web

Odebírejte náš NEWSLETTER

Posli recept logo

Váš e-mail

Přihlášením k newsletteru souhlasíte s Obchodními podmínkami Burda a potvrzujete, že jste se seznámili se Zásadami ochrany soukromí Burda International CZ s.r.o.

Na váš e-mail jsme odeslali odkaz pro potvrzení odběru novinek.

zpět na hlavní stranu