Reklama
Fazole - rychlá a chutná večeře
Fotogalerie:

Fazole - rychlá a chutná večeře

Redakce Pošli recept.cz
Redakce Pošli recept.cz
Praha
Večer jsem utahaná a nemám na dlouhé stání u sporáku náladu, i když jinak vařím docela ráda. Mám v zásobě několik rychlých receptů, které podle chuti využívám. Nabízím čtenářům rychlé ostré fazole.
Markéta Sedláková, Praha

Ingredience

  • 1 cibule
  • 100 g kukuřice sterilizovaná
  • 2 konzarvy fazole sterilizované
  • chilli
  • paprika sladká mletá

Doba přípravy

Počet porcí

3

Orientační cena

55 Kč

Postup přípravy

  1. Cibuli oloupeme a pokrájíme nadrobno. Klobásy omyjeme, pokud nám slupka vadí, tak je oloupeme a pokrájíme na kousky nebo na kolečka. Na oleji zpěníme pokrájenou cibuli, po zesklovatění přidáme nakrájené klobásy a mraženou kukuřici.
  2. krok2
    Po mírném osmahnutí klobásek a kukuřice přidáme do pánve fazole z obou konzerv a směs pořádně okořeníme podle vlastní chuti. Fazole servírujeme ještě teplé. Nám chutnají s pečivem.

Pošli recept! 6/2007 (16.5.2007)

Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Zázvorové krůtí kousky

Zázvorové krůtí kousky

Servírujeme s hráškovou rýží. Jitka Rozvarová, Kostelec
Vaříme express /19.05.15
Žampionové špecle

Žampionové špecle

Jsou vyrobené z krupice a vajec.
Veronika Muráňová,
České Budějovice
Vaříme express /20.02.10
Lodičky se zeleninou

Lodičky se zeleninou

Zelenina je krásně barevná.

Veronika Strnadová, Praha

Vaříme express /26.09.16
Smažená křenová rolka

Smažená křenová rolka

Je to trochu netradiční pochoutka, ale doufám, že si ji oblíbíš tak jako já.

Jaroslav ...

Vaříme express /29.12.13
Plněný chléb

Plněný chléb

Dá se využít i ztvrdlý chléb.

Květa Kroupová, Praha

Vaříme express /04.08.15
Salát ‚‚Slunečnice‘‘

Salát ‚‚Slunečnice‘‘

Je moc dobrá a navíc ještě pěkně ozdobí stůl.

Irena Ivanová, Ostrava

Vaříme express /15.02.17
 

Nejnovější

Ovesná kaše s brynzou

Ovesná kaše s brynzou

Jiřina Poláčková, Praha
Škola vaření /18.08.18
Tradiční škubánky

Tradiční škubánky

Vladimír Bruna, Praha

Škola vaření /18.08.18
Hruškové vafle

Hruškové vafle

Romana Rubášová, Klatovy

Vaříme express /18.08.18
Stehenní řízek s fazolkami

Stehenní řízek s fazolkami

Jitka Jirušová, Vodňany

Vaříme express /18.08.18
Košík s květinami

Košík s květinami

Podle receptu

Věry Matějíčkové z Plzně

Všehochuť /18.08.18
Slaný dort

Slaný dort

Nejen pro milovníky uzenin

Podle receptu Jiřiny Schneiderové z Vlašimi

Všehochuť /18.08.18
Brynzová pomazánka

Brynzová pomazánka

Podle receptu Aničky Maninské z Prahy

Všehochuť /18.08.18
Kuřecí křupánci s bramborovou kaší

Kuřecí křupánci s bramborovou kaší

Říká se jim také stripsy

Podle receptu Mirky Dorůstkové z Kladna

Vaříme express /17.08.18
Těstoviny orecchiette s kedlubnovými listy

Těstoviny orecchiette s kedlubnovými listy

Malá ‚‚ouška‘‘ po italsku

Italské slovo „orecchiette‘‘ je složeninou dvou ...

Všehochuť /17.08.18
 
send Pošlete nám
recept
radu
příběh
foto kuchyně
video
450,-

Za každý otištěný recept přidaný přes stránky Pošlirecept.cz dostanete

+

Každý měsíc můžete soutěžit o skvělé ceny!

arrow Přidat recept

Taky se vám stalo, že jste byli na návštěvě u přátel a zjistili jste, že mají nějaký super trik, který byste mohli v kuchyni využít? Každý z nás určitě nějaký zná, proč se tedy vzájemně nepoučit?

+

Napište nám o svých zkušenostech, pomůžete mnohým začátečníkům i zkušeným kuchařům!

arrow Přidat radu
300,-

Vaření občas přinese situace, před kterými bychom raději utekli. Po čase ale na trapas vzpomínáme s úsměvem. Zažili jste také při vaření něco, co vás vyvedlo z míry?

+

Napište nám i vy svůj příběh, pokud ho otiskneme v časopise, dostanete odměnu 300 Kč!

arrow Přidat příběh
300,-

Mate také rádi svou kuchyň? Cítíte se tam fajn a je to poznat i na vašem vaření? Pošlete nám fotografie a povídání, jaká jídla rádi vaříte a co se vám na vaší kuchyni líbí.

+

Máte nějaká zajímavá vylepšení? Napište nám! Po zveřejnění vašeho příspěvku v časopise od nás dostanete 300 Kč!

arrow Přidat kuchyň

Chcete i vy v celé parádě ukázat světu, jak se vaří u vás doma? Jaké máte úžasné recepty, tipy, triky? Je to snadné!

+

Natočte přípravu svých úžasných receptů na video a sdílejte je s ostatními. Podělte se o své umění, ať to všichni vidí!

arrow Přidat video
PRD_08_Rajcata_cukety_a_papriky

Rajčata, cukety

Velmi často se setkáváme s názorem, že zelenina patří do salátů nebo jako obloha či příloha k masu. Tak to ale opravdu nemusí být! Můžeme si z ní připravit vydatný hlavní chod, masem ji naopak jen doplnit, ale dokonce se z ní dá upéct i chutný dezert. Nevěříte? Jen čtěte dál, vyzkoušejte lákavé recepty od našich čtenářů a přesvědčte se sami.

více
rychle_moucniky

Pošli recept Extra speciál Bylinky

Když jsem byla malá, bylinkový záhon na babiččině zahradě mi připadal jako malé voňavé království. Šťovík jsem si dávala místo žvýkačky, petržel nechyběla v žádné polévce, libečkem voněly vařené brambory, bez saturejky se neobešly luštěniny. Usínala jsem po meduňkovém čaji, osvěžila mě mátová limonáda. Kašel zaháněl bezinkový sirup, med z pampelišek pomáhal na rýmu. Žili jsme s bylinkami a užívali si je dosyta. Jsem ráda, že opět přišly do módy. Jsou totiž báječné, zkuste je taky!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama