Reklama
Falešný tatarák
Fotogalerie:

Falešný tatarák

Andrea Matoušová

Jaroměř
V období těhotenství a následně kojení jsem mohla na syrové maso zapomenout‚ tak jsem si našla prima náhražku!
Andrea Matoušová, Jaroměř

Ingredience

  • Ostatní
  • 1 lžíce worcesterská omáčka
  • 1 lžíce omáčka sojová
  • 1 paštika
  • 1 cibule nadrobno nakrájená
  • 6 stroužků česnek
  • 3 lžíce olej olivový
  • 1/2 lžičky kmín drcený
  • 1/2 lžičky paprika sladká mletá
  • 1 lžíce hořčice plnotučná
  • 1/2 hrnku kečup
  • sůl a pepř podle chuti
  • Na topinky
  • chleba
  • trochu olej

Doba přípravy

Počet porcí

4

Orientační cena

50 Kč

Postup přípravy

  1. Paštiku smícháme dohromady s ostatními přísadami‚ dobře promícháme a mažeme na čerstvě usmažené topinky potřené česnekem.
  2. Můžeme ještě přizdobit strouhaným sýrem‚ paprikou‚ rajčetem‚ petrželkou‚ prostě co dům dá.
  3. Zeptej se strávníků, z čeho je pomazánka připravena. Uvidíš, že někdo ani nepozná‚ že je tatarák falešný. Paštiku uhodne málokdo.

Pošli recept! - Speciál - Levné recepty (24.3.2010)

Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Závin s červenou cibulí

Závin s červenou cibulí

Před pečením ho můžeme posypat sezamem. Veronika Marková, Český Těšín
Vaříme express /31.03.15
Cibulačka s krutony

Cibulačka s krutony

Potřebuješ se zahřát? Uvař si polévku!

Ema Stočesová, Kroměříž

Vaříme express /24.04.16
Tuňáková svačinka s okurkami

Tuňáková svačinka s okurkami

Můžeš ji ozdobit i červenou paprikou.

Pavlína Kotrbová, Jihlava


Vaříme express /15.10.15
Medové kotlety

Medové kotlety

Maso je nutné nechat minimálně 2 dny odležet v chladu.

Veronika Poláčková, Mýto

Vaříme express /19.06.16
Karbanátky na grilu

Karbanátky na grilu

Apolena Kavarová, Velké Popovice

Vaříme express /03.08.18
Pečená ovesná kaše

Pečená ovesná kaše

Snídáte rádi ovesnou kaši? Zkuste si ji i upéct! Pečená kaše je zdravá varianta ...

Vaříme express /23.07.12
 

Nejnovější

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Keramické, nerezové, teflonové nebo z litiny. Pánví a pánviček je spousta druhů, ...
Všehochuť /02.04.20
Roláda s kopřivami

Roláda s kopřivami

Pavla Hrubá, Praha

Škola vaření /28.03.20
Čokoládové kraslice

Čokoládové kraslice

Lada Nováková, Svitavy

Všehochuť /28.03.20
Velikonoční ovečka

Velikonoční ovečka

Svěží chuť jara

Podle receptu Evy Šebestové z Uherského Brodu

Sladký život /28.03.20
Lahodný beránek

Lahodný beránek

Lucie Zubatá, Vnorovy

Sladký život /28.03.20
Králičí stehna s hráškovým pyré

Králičí stehna s hráškovým pyré

Skvělá kombinace chutí

Podle receptu Mileny Šímové ze Stříbra

Škola vaření /27.03.20
Piškotová lízátka

Piškotová lízátka

Hana Šátralová, Praha

Všehochuť /27.03.20
Slavnostní věnec

Slavnostní věnec

Ozdobí sváteční tabuli


Podle receptu Svatavy Hudcové z Mohelnice

Všehochuť /27.03.20
Ihned měkké perníčky

Ihned měkké perníčky

Jana Boháčová, Chudobín

Všehochuť /27.03.20
 
Reklama
Knedlíková kuchařka

Speciální vydání

Ať už využijete úrodu ze své zahrady nebo zavítáte někam na trh či do obchodu, určitě nepřijde jediný kousek ovoce nazmar. Přinášíme ti totiž recepty na sladké moučníky, nepečené dezerty a samozřejmě skvělé tipy na marmelády a kompoty. Je jen na vás, který vyzkoušíte, ale určitě ani u jednoho nešlápnete vedle. Dobrou chuť!

více
special

Pošli recept Extra speciál

Vážení a milí čtenáři, připravili jsme pro vás další extra-speciální vydání časopisu Pošli recept!. Tentokrát jsme ho sestavili z vašich nejoblíbenějších sladkých receptů, o které si k nám do redakce píšete. Věříme, že se vám budou líbit a že budou mít úspěch u vašich blízkých i u hostů, jimž je nabídnete. Přejeme hodně zdaru při pečení a především dobrou chuť!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Close icon

přejít na web

Odebírejte náš NEWSLETTER

Posli recept logo

Váš e-mail

Přihlášením k newsletteru souhlasíte s Obchodními podmínkami Burda a potvrzujete, že jste se seznámili se Zásadami ochrany soukromí Burda International CZ s.r.o.

Na váš e-mail jsme odeslali odkaz pro potvrzení odběru novinek.

zpět na hlavní stranu