Reklama
Falešný řízek
Fotogalerie:

Falešný řízek

Lucie Kirschnerová
Lucie Kirschnerová
Praha 9

Tavený sýr dodává jemnost.

Lucie Kirschnerová, Praha

Ingredience

  • Ingredience
  • 4 krajíčky chléb
  • 250 g šunkový salám
  • 200 g tavený sýr
  • 1 hrst nasekaná pažitka
  • na obalení hladká mouka, vejce a strouhanka
  • na smažení olej

Doba přípravy

Počet porcí

4

Orientační cena

30 Kč

Postup přípravy

  1. Krajíce chleba namažeme z obou stran taveným sýrem a lehce posypeme jemně nasekanou pažitkou.

  2. Pak také z obou stran přiložíme plátky šunkového salámu‚ pevně přimáčkneme k sýru a vše obalíme v trojobalu z mouky, vejce a strouhanky. Osmažíme na oleji. Podáváme například se zeleninovým salátem.

Pošli recept! 1/2012 (6.12.2011)

Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Šátečky z listového těsta s mletým masem

Šátečky z listového těsta s mletým masem

Můžeme je připravit jako večeři či pohoštění pro návštěvu. Alena Klírová, Mýto ...
Vaříme express /31.10.12
Špagety à la Nella

Špagety à la Nella

Jmenují se podle mé dcery, která je má moc ráda.

Gabriela Radová, Kelč

Vaříme express /19.08.16
Masové knedlíky

Masové knedlíky

Výborný sytý oběd. Podávej je se zelím.
Naděžda Paulinová, Prostějov
Vaříme express /26.10.11
Bazalková fritáta

Bazalková fritáta

V létě se s vařením moc nezdržuji. Snažím se ušetřit co nejvíc času, abych...
Vaříme express /19.10.09
Bramborová polévka se strouhaným sýrem

Bramborová polévka se strouhaným sýrem

Vynikající svačinka nebo večeře. Slanina je voňavá a kupodivu chutná ...
Vaříme express /19.01.11
Plněné avokádo

Plněné avokádo

Exotický, rychlý a lehký předkrm.

Martina Volechová, Zaječí

Vaříme express /13.08.14
 

Nejnovější

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Keramické, nerezové, teflonové nebo z litiny. Pánví a pánviček je spousta druhů, ...
Všehochuť /02.04.20
Roláda s kopřivami

Roláda s kopřivami

Pavla Hrubá, Praha

Škola vaření /28.03.20
Čokoládové kraslice

Čokoládové kraslice

Lada Nováková, Svitavy

Všehochuť /28.03.20
Velikonoční ovečka

Velikonoční ovečka

Svěží chuť jara

Podle receptu Evy Šebestové z Uherského Brodu

Sladký život /28.03.20
Lahodný beránek

Lahodný beránek

Lucie Zubatá, Vnorovy

Sladký život /28.03.20
Králičí stehna s hráškovým pyré

Králičí stehna s hráškovým pyré

Skvělá kombinace chutí

Podle receptu Mileny Šímové ze Stříbra

Škola vaření /27.03.20
Piškotová lízátka

Piškotová lízátka

Hana Šátralová, Praha

Všehochuť /27.03.20
Slavnostní věnec

Slavnostní věnec

Ozdobí sváteční tabuli


Podle receptu Svatavy Hudcové z Mohelnice

Všehochuť /27.03.20
Ihned měkké perníčky

Ihned měkké perníčky

Jana Boháčová, Chudobín

Všehochuť /27.03.20
 
Reklama
Knedlíková kuchařka

Speciální vydání

Ať už využijete úrodu ze své zahrady nebo zavítáte někam na trh či do obchodu, určitě nepřijde jediný kousek ovoce nazmar. Přinášíme ti totiž recepty na sladké moučníky, nepečené dezerty a samozřejmě skvělé tipy na marmelády a kompoty. Je jen na vás, který vyzkoušíte, ale určitě ani u jednoho nešlápnete vedle. Dobrou chuť!

více
special

Pošli recept Extra speciál

Vážení a milí čtenáři, připravili jsme pro vás další extra-speciální vydání časopisu Pošli recept!. Tentokrát jsme ho sestavili z vašich nejoblíbenějších sladkých receptů, o které si k nám do redakce píšete. Věříme, že se vám budou líbit a že budou mít úspěch u vašich blízkých i u hostů, jimž je nabídnete. Přejeme hodně zdaru při pečení a především dobrou chuť!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Close icon

přejít na web

Odebírejte náš NEWSLETTER

Posli recept logo

Váš e-mail

Přihlášením k newsletteru souhlasíte s Obchodními podmínkami Burda a potvrzujete, že jste se seznámili se Zásadami ochrany soukromí Burda International CZ s.r.o.

Na váš e-mail jsme odeslali odkaz pro potvrzení odběru novinek.

zpět na hlavní stranu