Reklama
Dýňové koláčky
Fotogalerie:

Dýňové koláčky

Martina Škardová
Martina Škardová
Chlumec n. C.

Tyhle koláčky jsme si oblíbili jak ke svačině tak i k obědu.

Martina Škardová, Chlumec nad Cidlinou

Ingredience

  • 1 menší máslová dýně
  • 100 g niva
  • 100 g hermelín
  • 2 vejce
  • podle chuti sůl, pepř
  • 1 lžíce olivový olej

Doba přípravy

Počet porcí

6

Orientační cena

55 Kč

Postup přípravy

  1. Předehřejeme si troubu na 160 °C, plech vyložíme pečícím papírem a pokapeme olivovým olejem.
  2. Máslovou dýni nakrájíme na centimetrové plátky a oloupeme slupku. Podle chuti osolíme, opepříme, posypeme nivou, zalejeme rozmíchaným vajíčkem a nakonec poklademe plátky hermelínu.
  3. Jednotlivá kolečka vložíme vedle sebe na pomazaný pečící papír a v předehřáté troubě pečeme 30 minut.
Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Tuňákové  sendviče z grilu

Tuňákové sendviče z grilu

Dělám je synovi na tréninky, jsou lehké a přitom syté.  Ludmila ...
Vaříme express /31.10.16
Kuřecí maso se smetanovou kari omáčkou

Kuřecí maso se smetanovou kari omáčkou

Rychlé, zdravé a velmi chutné jídlo.

Lucie Blahová, Slavičín

Vaříme express /25.06.12
Tagliatelle s kuřecím a bazalkovým pestem

Tagliatelle s kuřecím a bazalkovým pestem

Recept jsem si přivezl z pracovní stáže v Itálii.

Libor Kalivoda, Prachatice

Vaříme express /24.09.17
Vepřové maso po čínsku

Vepřové maso po čínsku

Bambusové výhonky a arašídy dodají masu tu správnou chuť.

Barbora Vávrová, Břestek

Vaříme express /18.09.14
Hermelínový salát

Hermelínový salát

Nejlepší je s křupavou bagetou.

Alena Štrougalová, Neštěmice

Vaříme express /24.02.16
Kolečka s klobásou

Kolečka s klobásou

Výborné pikantní pohoštění.

Vladimíra Machková, Frýdek-Místek

Vaříme express /03.08.14
 

Nejnovější

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Keramické, nerezové, teflonové nebo z litiny. Pánví a pánviček je spousta druhů, ...
Všehochuť /02.04.20
Roláda s kopřivami

Roláda s kopřivami

Pavla Hrubá, Praha

Škola vaření /28.03.20
Čokoládové kraslice

Čokoládové kraslice

Lada Nováková, Svitavy

Všehochuť /28.03.20
Velikonoční ovečka

Velikonoční ovečka

Svěží chuť jara

Podle receptu Evy Šebestové z Uherského Brodu

Sladký život /28.03.20
Lahodný beránek

Lahodný beránek

Lucie Zubatá, Vnorovy

Sladký život /28.03.20
Králičí stehna s hráškovým pyré

Králičí stehna s hráškovým pyré

Skvělá kombinace chutí

Podle receptu Mileny Šímové ze Stříbra

Škola vaření /27.03.20
Piškotová lízátka

Piškotová lízátka

Hana Šátralová, Praha

Všehochuť /27.03.20
Slavnostní věnec

Slavnostní věnec

Ozdobí sváteční tabuli


Podle receptu Svatavy Hudcové z Mohelnice

Všehochuť /27.03.20
Ihned měkké perníčky

Ihned měkké perníčky

Jana Boháčová, Chudobín

Všehochuť /27.03.20
 
Reklama
Knedlíková kuchařka

Speciální vydání

Ať už využijete úrodu ze své zahrady nebo zavítáte někam na trh či do obchodu, určitě nepřijde jediný kousek ovoce nazmar. Přinášíme ti totiž recepty na sladké moučníky, nepečené dezerty a samozřejmě skvělé tipy na marmelády a kompoty. Je jen na vás, který vyzkoušíte, ale určitě ani u jednoho nešlápnete vedle. Dobrou chuť!

více
special

Pošli recept Extra speciál

Vážení a milí čtenáři, připravili jsme pro vás další extra-speciální vydání časopisu Pošli recept!. Tentokrát jsme ho sestavili z vašich nejoblíbenějších sladkých receptů, o které si k nám do redakce píšete. Věříme, že se vám budou líbit a že budou mít úspěch u vašich blízkých i u hostů, jimž je nabídnete. Přejeme hodně zdaru při pečení a především dobrou chuť!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Close icon

přejít na web

Odebírejte náš NEWSLETTER

Posli recept logo

Váš e-mail

Přihlášením k newsletteru souhlasíte s Obchodními podmínkami Burda a potvrzujete, že jste se seznámili se Zásadami ochrany soukromí Burda International CZ s.r.o.

Na váš e-mail jsme odeslali odkaz pro potvrzení odběru novinek.

zpět na hlavní stranu