Reklama
Dýně s cuketou
Fotogalerie:

Dýně s cuketou

redakce Pošli recept.cz
redakce Pošli recept.cz
Praha

Ideální, snadná a přitom teplá večeře třeba na chalupě, kde je  práce pořád dost. A pokud máš i pórek, přidej ho tam také.

Hana Kupková, Ostrava

Ingredience

  • trocha oleje na smažení
  • 2 mladé cibulky s natí
  • asi 250 g syrové dýně bez slupky
  • 1/2 větší cukety
  • 1 zeleninový bujon
  • podle potřeby sůl
  • trocha pepře
  • 1 lžíce sójové omáčky
  • 1 rajče
  • 2-3 ředkvičky

Doba přípravy

Počet porcí

3

Orientační cena

50 Kč

Postup přípravy

  1. 1. Na oleji orestujeme nasekanou cibulku, nasekanou dýni a cuketu, přidáme bujon, sůl, pepř, sójovou omáčku a trochu vody. Krátce podusíme. Nakonec vmícháme rozkrájené rajče a ředkvičky. 

  2. 2. Podáváme s bramborovou kaší či jen tak s chlebem nebo jiným pečivem.

Pošli recept! - Speciál - Cukety, rajčata a dýně (19.8.2015)

Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Bleskové koláčky

Bleskové koláčky

Když tě honí mlsná, upeč si je se mnou! Katka Miláčková, Praha
Vaříme express /28.02.10
Kmínové tyčinky

Kmínové tyčinky

Jsou výborné k vínku třeba na silvestra.
Michaela Krumerová, Opava
Vaříme express /08.01.09
Poctivá květáková polévka

Poctivá květáková polévka

Hustá polévka, jakou máme všichni rádi. Je zdravá a navíc vydatná.
Lucie ...
Vaříme express /26.12.09
Brambory s bylinkovým dipem

Brambory s bylinkovým dipem

Na brambory dáme dip a posypeme je slaninou.


Líba Kouřilová, Beroun

Vaříme express /12.03.17
Závin s bazalkovým pestem

Závin s bazalkovým pestem

Lepší je zastudena, kdy je pesto výraznější, ale nezklame ani jako teplá večeře.

...
Vaříme express /18.02.15
Hrušky plněné nivou

Hrušky plněné nivou

Netradiční letní předkrm.

Hana Bílá, České Budějovice

Vaříme express /04.02.14
 

Nejnovější

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Keramické, nerezové, teflonové nebo z litiny. Pánví a pánviček je spousta druhů, ...
Všehochuť /02.04.20
Roláda s kopřivami

Roláda s kopřivami

Pavla Hrubá, Praha

Škola vaření /28.03.20
Čokoládové kraslice

Čokoládové kraslice

Lada Nováková, Svitavy

Všehochuť /28.03.20
Velikonoční ovečka

Velikonoční ovečka

Svěží chuť jara

Podle receptu Evy Šebestové z Uherského Brodu

Sladký život /28.03.20
Lahodný beránek

Lahodný beránek

Lucie Zubatá, Vnorovy

Sladký život /28.03.20
Králičí stehna s hráškovým pyré

Králičí stehna s hráškovým pyré

Skvělá kombinace chutí

Podle receptu Mileny Šímové ze Stříbra

Škola vaření /27.03.20
Piškotová lízátka

Piškotová lízátka

Hana Šátralová, Praha

Všehochuť /27.03.20
Slavnostní věnec

Slavnostní věnec

Ozdobí sváteční tabuli


Podle receptu Svatavy Hudcové z Mohelnice

Všehochuť /27.03.20
Ihned měkké perníčky

Ihned měkké perníčky

Jana Boháčová, Chudobín

Všehochuť /27.03.20
 
Reklama
Knedlíková kuchařka

Speciální vydání

Ať už využijete úrodu ze své zahrady nebo zavítáte někam na trh či do obchodu, určitě nepřijde jediný kousek ovoce nazmar. Přinášíme ti totiž recepty na sladké moučníky, nepečené dezerty a samozřejmě skvělé tipy na marmelády a kompoty. Je jen na vás, který vyzkoušíte, ale určitě ani u jednoho nešlápnete vedle. Dobrou chuť!

více
special

Pošli recept Extra speciál

Vážení a milí čtenáři, připravili jsme pro vás další extra-speciální vydání časopisu Pošli recept!. Tentokrát jsme ho sestavili z vašich nejoblíbenějších sladkých receptů, o které si k nám do redakce píšete. Věříme, že se vám budou líbit a že budou mít úspěch u vašich blízkých i u hostů, jimž je nabídnete. Přejeme hodně zdaru při pečení a především dobrou chuť!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Close icon

přejít na web

Odebírejte náš NEWSLETTER

Posli recept logo

Váš e-mail

Přihlášením k newsletteru souhlasíte s Obchodními podmínkami Burda a potvrzujete, že jste se seznámili se Zásadami ochrany soukromí Burda International CZ s.r.o.

Na váš e-mail jsme odeslali odkaz pro potvrzení odběru novinek.

zpět na hlavní stranu