Reklama
Dušená cuketa s romadurem
Fotogalerie:

Dušená cuketa s romadurem

Miroslava Brabcová

Praha
Velice výrazná chuť sýra díky cuketě ještě vynikne.
Miroslava Brabcová, Praha

Ingredience

  • 700 g cuketa
  • 2 rajčata
  • 100 g salám
  • 100 g romadur
  • 10 g pažitka
  • špetka sůl

Doba přípravy

Počet porcí

2

Orientační cena

60 Kč

Postup přípravy

  1. Cuketu oloupeme‚ nakrájíme na tenké plátky a ty pokrájíme na kousky. Rajčata‚ salám a romadur rozkrájíme na malé kostičky. Cuketu a rajčata krátce podusíme, potom přidáme salám a nakonec romadur.
  2. Hotové jídlo posypeme nakrájenou pažitkou a podle chuti osolíme.

    TIP: Nemáte-li rádi romadur, můžete ho nahradit balkánským sýrem. Pak už není potřeba jídlo solit.

Pošli recept! 7/2011 (7.6.2011)

Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Novoroční utopenci

Novoroční utopenci

Dělám je každý rok. Jindřiška Ciprová, Dobřív
Vaříme express /10.02.13
Plněné smažené žampiony

Plněné smažené žampiony

Při nákupu vybírej větší hlavičky.

Vítězslava Schadová, Olomouc

Vaříme express /29.01.16
Holandské koule

Holandské koule

Zdravější variantou je upéct koule v troubě.

Sabina Holáková, Pardubice

Vaříme express /02.11.16
Piňakoláda

Piňakoláda

Sklenici můžeš pro lepší efekt dozdobit plátkem ananasu.
Kristýna Zavaďáková, Praha ...
Vaříme express /07.10.11
Kuřecí stehna v medu a hořčici

Kuřecí stehna v medu a hořčici

Do marinády můžeš přidat ještě trochu olivového oleje.

Petr Procházka, ...

Vaříme express /17.08.17
Závin s bazalkovým pestem

Závin s bazalkovým pestem

Lepší je zastudena, kdy je pesto výraznější, ale nezklame ani jako teplá večeře.

...
Vaříme express /18.02.15
 

Nejnovější

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Keramické, nerezové, teflonové nebo z litiny. Pánví a pánviček je spousta druhů, ...
Všehochuť /02.04.20
Roláda s kopřivami

Roláda s kopřivami

Pavla Hrubá, Praha

Škola vaření /28.03.20
Čokoládové kraslice

Čokoládové kraslice

Lada Nováková, Svitavy

Všehochuť /28.03.20
Velikonoční ovečka

Velikonoční ovečka

Svěží chuť jara

Podle receptu Evy Šebestové z Uherského Brodu

Sladký život /28.03.20
Lahodný beránek

Lahodný beránek

Lucie Zubatá, Vnorovy

Sladký život /28.03.20
Králičí stehna s hráškovým pyré

Králičí stehna s hráškovým pyré

Skvělá kombinace chutí

Podle receptu Mileny Šímové ze Stříbra

Škola vaření /27.03.20
Piškotová lízátka

Piškotová lízátka

Hana Šátralová, Praha

Všehochuť /27.03.20
Slavnostní věnec

Slavnostní věnec

Ozdobí sváteční tabuli


Podle receptu Svatavy Hudcové z Mohelnice

Všehochuť /27.03.20
Ihned měkké perníčky

Ihned měkké perníčky

Jana Boháčová, Chudobín

Všehochuť /27.03.20
 
Reklama
Knedlíková kuchařka

Speciální vydání

Ať už využijete úrodu ze své zahrady nebo zavítáte někam na trh či do obchodu, určitě nepřijde jediný kousek ovoce nazmar. Přinášíme ti totiž recepty na sladké moučníky, nepečené dezerty a samozřejmě skvělé tipy na marmelády a kompoty. Je jen na vás, který vyzkoušíte, ale určitě ani u jednoho nešlápnete vedle. Dobrou chuť!

více
special

Pošli recept Extra speciál

Vážení a milí čtenáři, připravili jsme pro vás další extra-speciální vydání časopisu Pošli recept!. Tentokrát jsme ho sestavili z vašich nejoblíbenějších sladkých receptů, o které si k nám do redakce píšete. Věříme, že se vám budou líbit a že budou mít úspěch u vašich blízkých i u hostů, jimž je nabídnete. Přejeme hodně zdaru při pečení a především dobrou chuť!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Close icon

přejít na web

Odebírejte náš NEWSLETTER

Posli recept logo

Váš e-mail

Přihlášením k newsletteru souhlasíte s Obchodními podmínkami Burda a potvrzujete, že jste se seznámili se Zásadami ochrany soukromí Burda International CZ s.r.o.

Na váš e-mail jsme odeslali odkaz pro potvrzení odběru novinek.

zpět na hlavní stranu