Reklama
Drůbeží játra narychlo
Fotogalerie:

Drůbeží játra narychlo

Lucie Šenkýřová
Lucie Šenkýřová
Velešín

Zdravá a rychlá dobrůtka.

Lucie Šenkýřová, Velešín

Ingredience

  • 500 g drůbeží játra
  • 1 lžíce sójová omáčka
  • 2 lžíce kečup
  • sůl a pepř podle chuti

Doba přípravy

Počet porcí

4

Orientační cena

50 Kč

Postup přípravy

  1. Játra orestujeme na oleji, opepříme, pokapeme sójovou omáčkou a zalijeme kečupem, který necháme trochu vydusit. Kdo chce může přidat ještě cibuli. Solíme až na závěr, když nám játra změknou.
  2. Podáváme s hranolky, tatarkou a zeleninovou oblohou. Rychlý oběd, který je na stole do dvaceti minut.

Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Salát s klobásou

Salát s klobásou

Je výborný teplý i studený. Katka Miláčková, Praha
Vaříme express /15.02.16
Sýrové řízky plněné houbami

Sýrové řízky plněné houbami

Houby máme u nás rádi. Připravuji je na spoustu způsobů. Zkus tyhle řízky, ...
Vaříme express /09.12.10
Papriky v trojobalu

Papriky v trojobalu

Příprava je jednoduchá a výsledek stojí za to.

Zdeňka Polanská, Vsetín

Vaříme express /16.09.15
Rohlíky na jehle

Rohlíky na jehle

Jako přílohu si k nim dávám zeleninový salát.
Bohumil Křenek, Most
Vaříme express /04.09.09
Párek v zavinovačce

Párek v zavinovačce

Zvládne každý začátečník.

Petra Dědinová, Dolní Hbity

Vaříme express /25.02.14
Pomazánka z Moravanky

Pomazánka z Moravanky

Lehce pálivá, výborná pomazánka nejen k večeři.

Karolína Procházková, Pardubice

Vaříme express /07.02.13
 

Nejnovější

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Keramické, nerezové, teflonové nebo z litiny. Pánví a pánviček je spousta druhů, ...
Všehochuť /02.04.20
Roláda s kopřivami

Roláda s kopřivami

Pavla Hrubá, Praha

Škola vaření /28.03.20
Čokoládové kraslice

Čokoládové kraslice

Lada Nováková, Svitavy

Všehochuť /28.03.20
Velikonoční ovečka

Velikonoční ovečka

Svěží chuť jara

Podle receptu Evy Šebestové z Uherského Brodu

Sladký život /28.03.20
Lahodný beránek

Lahodný beránek

Lucie Zubatá, Vnorovy

Sladký život /28.03.20
Králičí stehna s hráškovým pyré

Králičí stehna s hráškovým pyré

Skvělá kombinace chutí

Podle receptu Mileny Šímové ze Stříbra

Škola vaření /27.03.20
Piškotová lízátka

Piškotová lízátka

Hana Šátralová, Praha

Všehochuť /27.03.20
Slavnostní věnec

Slavnostní věnec

Ozdobí sváteční tabuli


Podle receptu Svatavy Hudcové z Mohelnice

Všehochuť /27.03.20
Ihned měkké perníčky

Ihned měkké perníčky

Jana Boháčová, Chudobín

Všehochuť /27.03.20
 
Reklama
Knedlíková kuchařka

Speciální vydání

Ať už využijete úrodu ze své zahrady nebo zavítáte někam na trh či do obchodu, určitě nepřijde jediný kousek ovoce nazmar. Přinášíme ti totiž recepty na sladké moučníky, nepečené dezerty a samozřejmě skvělé tipy na marmelády a kompoty. Je jen na vás, který vyzkoušíte, ale určitě ani u jednoho nešlápnete vedle. Dobrou chuť!

více
special

Pošli recept Extra speciál

Vážení a milí čtenáři, připravili jsme pro vás další extra-speciální vydání časopisu Pošli recept!. Tentokrát jsme ho sestavili z vašich nejoblíbenějších sladkých receptů, o které si k nám do redakce píšete. Věříme, že se vám budou líbit a že budou mít úspěch u vašich blízkých i u hostů, jimž je nabídnete. Přejeme hodně zdaru při pečení a především dobrou chuť!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Close icon

přejít na web

Odebírejte náš NEWSLETTER

Posli recept logo

Váš e-mail

Přihlášením k newsletteru souhlasíte s Obchodními podmínkami Burda a potvrzujete, že jste se seznámili se Zásadami ochrany soukromí Burda International CZ s.r.o.

Na váš e-mail jsme odeslali odkaz pro potvrzení odběru novinek.

zpět na hlavní stranu