Reklama
Domácí hamburger
Fotogalerie:

Domácí hamburger

Jana Boháčová
Jana Boháčová
Děčín

Maso se nekoření a i přesto je vynikající. Překvapí Tě chuť hamburgeru a už nebudeš chtít jiný.

Jana Boháčová, Děčín

Ingredience

  • 400 g mleté maso
  • 4 plátky slanina
  • 2 plátky eidam
  • 2 housky na hamburgery
  • 20 g máslo
  • 50 g ledový salát
  • 1 rajče
  • 1 nakládaná okurka
  • 1 malá červená cibule

Doba přípravy

Počet porcí

2

Orientační cena

80 Kč

Postup přípravy

  1. Mleté maso rozdělíme na půl. Propracujeme tak, aby se propojilo a uděláme z něj hamburgery.
    Ledový salát nakrájíme na nudličky, rajče a okurku na plátky, cibuli na kolečka.
  2. Housky podélně rozkrojíme , pomažeme troškou másla a opečeme.
    Maso opečeme z obou stran na grilovací pánvi. Ke konci grilování položíme na maso plátek sýra a necháme mírně rozpustit. Plátky slaniny krátce opečeme.
  3. Na spodní kus housky poklademe ledový salát, plátky rajčat, plátky okurky, cibuli, maso, slaninu a přiklopíme.
Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Lodičky se zeleninou

Lodičky se zeleninou

Zelenina je krásně barevná. Veronika Strnadová, Praha
Vaříme express /26.09.16
Kachní prsa s brusinkovou omáčkou

Kachní prsa s brusinkovou omáčkou

Opravdová delikatesa, kterou vždy nadchnu svého muže. Doporučuji zapíjet červeným ...

Vaříme express /20.01.17
Šunkové rolky

Šunkové rolky

Klasický předkrm v odlehčené variantě.
Jana Koláčková, Litomyšl
Vaříme express /08.09.11
Losos s jogurtovým dipem

Losos s jogurtovým dipem

Lehká pochoutka.

Jitka Konečná, Frýdek-Místek

Vaříme express /13.08.16
Slaný  štrúdl

Slaný štrúdl

Jednoduché pohoštění pro návštěvu.

Jana Šerháková, Blížkovice

Vaříme express /09.03.14
Fazolová polévka

Fazolová polévka

Na talíři ozdobíme kysanou smetanou.

Mirka Šťastná, Mníšek pod Brdy

Vaříme express /09.01.15
 

Nejnovější

Dvoubarevný domácí pribináček s piškoty

Dvoubarevný domácí pribináček s piškoty

Chutná snídaně i svačina Podle receptu Ivany Smutné z Jilemnice
Škola vaření /24.08.18
Banánové toasty

Banánové toasty

Mirka Korunní, Šumperk

Sladký život /24.08.18
Domácí müsli

Domácí müsli

Zdravější než z obchodu

Podle receptu Jitky Strouhalové z Jičína


Zdravě a chutně /23.08.18
Muffinová housenka

Muffinová housenka

Podle receptu

Marcely Burešové z Krupky

Všehochuť /23.08.18
Zapečené špagety

Zapečené špagety

Irena Ivanová, Ostrava-Poruba

Za pár korun /22.08.18
Ovocné špízy

Ovocné špízy

Pro milovníky exotiky

Podle receptu Evy Kunhoštkové z Berouna

Všehochuť /22.08.18
Špecle

Špecle

Jana Remková, Orlová-Lutyně

Všehochuť /22.08.18
Vynikající pizza z grilu

Vynikající pizza z grilu

Vítek Kolář, Milevsko

Všehochuť /22.08.18
S jablky a šunkou

S jablky a šunkou

Nina Kuhková, Poděbrady

Všehochuť /22.08.18
 
send Pošlete nám
recept
radu
příběh
foto kuchyně
video
450,-

Za každý otištěný recept přidaný přes stránky Pošlirecept.cz dostanete

+

Každý měsíc můžete soutěžit o skvělé ceny!

arrow Přidat recept

Taky se vám stalo, že jste byli na návštěvě u přátel a zjistili jste, že mají nějaký super trik, který byste mohli v kuchyni využít? Každý z nás určitě nějaký zná, proč se tedy vzájemně nepoučit?

+

Napište nám o svých zkušenostech, pomůžete mnohým začátečníkům i zkušeným kuchařům!

arrow Přidat radu
300,-

Vaření občas přinese situace, před kterými bychom raději utekli. Po čase ale na trapas vzpomínáme s úsměvem. Zažili jste také při vaření něco, co vás vyvedlo z míry?

+

Napište nám i vy svůj příběh, pokud ho otiskneme v časopise, dostanete odměnu 300 Kč!

arrow Přidat příběh
300,-

Mate také rádi svou kuchyň? Cítíte se tam fajn a je to poznat i na vašem vaření? Pošlete nám fotografie a povídání, jaká jídla rádi vaříte a co se vám na vaší kuchyni líbí.

+

Máte nějaká zajímavá vylepšení? Napište nám! Po zveřejnění vašeho příspěvku v časopise od nás dostanete 300 Kč!

arrow Přidat kuchyň

Chcete i vy v celé parádě ukázat světu, jak se vaří u vás doma? Jaké máte úžasné recepty, tipy, triky? Je to snadné!

+

Natočte přípravu svých úžasných receptů na video a sdílejte je s ostatními. Podělte se o své umění, ať to všichni vidí!

arrow Přidat video
PRD09_Podzimni_peceni_Predplatne

Podzimní pečení

Léto bylo dlouhé a opravdu intenzivní. I když je už za námi, zanechalo po sobě stromy obsypané švestkami, jablky, hruškami a plné nůše ořechů. Co s tím vším udělat? Asi nejlepším a nejchutnějším nápadem, který jistě ocení celá rodina, je upéct něco sladkého. Buchty, nebo koláče? To je vlastně jedno, protože každý podzimní zákusek je skvělý!

více
rychle_moucniky

Pošli recept Extra speciál Bylinky

Když jsem byla malá, bylinkový záhon na babiččině zahradě mi připadal jako malé voňavé království. Šťovík jsem si dávala místo žvýkačky, petržel nechyběla v žádné polévce, libečkem voněly vařené brambory, bez saturejky se neobešly luštěniny. Usínala jsem po meduňkovém čaji, osvěžila mě mátová limonáda. Kašel zaháněl bezinkový sirup, med z pampelišek pomáhal na rýmu. Žili jsme s bylinkami a užívali si je dosyta. Jsem ráda, že opět přišly do módy. Jsou totiž báječné, zkuste je taky!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama