Reklama
Reklama
Domácí hamburger
Fotogalerie:

Domácí hamburger

Jana Boháčová
Jana Boháčová
Děčín

Maso se nekoření a i přesto je vynikající. Překvapí Tě chuť hamburgeru a už nebudeš chtít jiný.

Jana Boháčová, Děčín

Ingredience

  • 400 g mleté maso
  • 4 plátky slanina
  • 2 plátky eidam
  • 2 housky na hamburgery
  • 20 g máslo
  • 50 g ledový salát
  • 1 rajče
  • 1 nakládaná okurka
  • 1 malá červená cibule

Doba přípravy

Počet porcí

2

Orientační cena

80 Kč

Postup přípravy

  1. Mleté maso rozdělíme na půl. Propracujeme tak, aby se propojilo a uděláme z něj hamburgery.
    Ledový salát nakrájíme na nudličky, rajče a okurku na plátky, cibuli na kolečka.
  2. Housky podélně rozkrojíme , pomažeme troškou másla a opečeme.
    Maso opečeme z obou stran na grilovací pánvi. Ke konci grilování položíme na maso plátek sýra a necháme mírně rozpustit. Plátky slaniny krátce opečeme.
  3. Na spodní kus housky poklademe ledový salát, plátky rajčat, plátky okurky, cibuli, maso, slaninu a přiklopíme.
Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Cuketová polévka

Cuketová polévka

Zdravou zeleninovou polévku krásně zjemní zakysaná smetana. Marie Ospalíková, ...
Vaříme express /15.06.17
Prsíčka v karí rýži

Prsíčka v karí rýži

Maso má příjemnou nasládlou chuť.

Lenka Stoulilová, Praha

Vaříme express /24.05.16
Střapatá placka z kedluben

Střapatá placka z kedluben

Podáváme ještě teplé s čerstvou zeleninou.

Veronika Marková, Český Těšín

Vaříme express /10.07.15
Tlačenkový salát

Tlačenkový salát

Tomáš Mika, Brno

Vaříme express /13.02.18
Steaky s nivovým dipem

Steaky s nivovým dipem

Radka Hajná, Lipno nad Vltavou

Vaříme express /02.03.19
Pomazánka z tresky

Pomazánka z tresky

Chlebíčky jsou vynikající třeba ke sklence dobře vychlazeného bílého vína.
...
Vaříme express /10.06.13
 

Nejnovější

Špenátové mističky

Špenátové mističky

Martina Hrubá, Kutná Hora
Škola vaření /23.04.19
Kuře na smetanové zelenině

Kuře na smetanové zelenině

Iva Trhoňová, Mouchnice

Za pár korun /17.04.19
Kuřecí rolky s pyré

Kuřecí rolky s pyré

Romana Rubášová, Klatovy

Škola vaření /17.04.19
Vaječné bábovičky

Vaječné bábovičky

Podle receptu

Romany Zelinkové z Rychnova nad Kněžnou

Vaříme express /17.04.19
Králík v marinádě

Králík v marinádě

Radka Vobecká, Roudnice

Všehochuť /17.04.19
Motýlci k nakousnutí

Motýlci k nakousnutí

Martina Antalová, Odolena Voda

Sladký život /17.04.19
Jehněčí kotlík

Jehněčí kotlík

Nedá ti moc práce

Patrik Hron, Chodov

Škola vaření /16.04.19
Jehněčí na bílém víně

Jehněčí na bílém víně

Veronika Poláčková, Mýto

Škola vaření /16.04.19
 
send Pošlete nám
recept
radu
příběh
foto kuchyně
video
450,-

Za každý otištěný recept přidaný přes stránky Pošlirecept.cz dostanete

+

Každý měsíc můžete soutěžit o skvělé ceny!

arrow Přidat recept

Taky se vám stalo, že jste byli na návštěvě u přátel a zjistili jste, že mají nějaký super trik, který byste mohli v kuchyni využít? Každý z nás určitě nějaký zná, proč se tedy vzájemně nepoučit?

+

Napište nám o svých zkušenostech, pomůžete mnohým začátečníkům i zkušeným kuchařům!

arrow Přidat radu
300,-

Vaření občas přinese situace, před kterými bychom raději utekli. Po čase ale na trapas vzpomínáme s úsměvem. Zažili jste také při vaření něco, co vás vyvedlo z míry?

+

Napište nám i vy svůj příběh, pokud ho otiskneme v časopise, dostanete odměnu 300 Kč!

arrow Přidat příběh
300,-

Mate také rádi svou kuchyň? Cítíte se tam fajn a je to poznat i na vašem vaření? Pošlete nám fotografie a povídání, jaká jídla rádi vaříte a co se vám na vaší kuchyni líbí.

+

Máte nějaká zajímavá vylepšení? Napište nám! Po zveřejnění vašeho příspěvku v časopise od nás dostanete 300 Kč!

arrow Přidat kuchyň

Chcete i vy v celé parádě ukázat světu, jak se vaří u vás doma? Jaké máte úžasné recepty, tipy, triky? Je to snadné!

+

Natočte přípravu svých úžasných receptů na video a sdílejte je s ostatními. Podělte se o své umění, ať to všichni vidí!

arrow Přidat video
PRD03_Velikonoce_Nocode

Velikonoce

Velikonoce jsou svátky jara, obrození a probouzející se přírody. Vše začíná růst i vonět a každý najednou cítí přísun nové energie. Aby nám vydržela co nejdéle, je ideální si dopřát něco dobrého k snědku. Co takhle linecké cukroví, králičí stehýnka nebo salátek s jatýrky? Ať už si dopřejete cokoliv, hlavně vám přejeme krásné prožití svátků!

více
special

Pošli recept Extra speciál To nejlepší z drůbeže

Na otázku, co by si daly k obědu, odpovídaly moje děti vždycky naprosto jednoznačně – pečené kuřátko. Později si oblíbily slepici na paprice a ve věku teenagerů jim nejvíc šmakovaly nudličky z krůtího masa v pikantní omáčce. Drůbež u nás vždycky vedla a myslím si, že naše rodina rozhodně není jediná. Právě proto je tu speciál plný vašich nejoblíbenějších drůbežích receptů.!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama