Reklama
Domácí chlebíčky
Fotogalerie:

Domácí chlebíčky

Redakce Pošli recept.cz
Redakce Pošli recept.cz
Praha
Připravujeme je na každou oslavu.
H. Adámková, Havířov

Ingredience

  • 1 bageta
  • 150 g šunka
  • 5 vejce vařená
  • pažitka
  • 8 okurka kyselá
  • 100 g sýr
  • máslo
  • kapie

Doba přípravy

Počet porcí

4

Orientační cena

50 Kč

Postup přípravy

  1. Veku nakrájíme a namažeme máslem nebo ramou. Uvařená vejce oloupeme a nakrájíme na plátky. Na každý chlebíček dáme dva plátky šunkového salámu a dva plátky vejce. Kyselé okurky nakrájíme, naaranžujeme na chlebíčky a poté vše posypeme strouhaným sýrem. Dozdobíme kapií a nadrobno nakrájenou pažitkou.

Pošli recept! 1/2008 (19.12.2007)

Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Chleboráky

Chleboráky

Mezi tímto chleborákem a bramborákem nikdo nepozná rozdíl! Bára ...
Vaříme express /20.12.11
Sladkokyselé farfalle

Sladkokyselé farfalle

Těstoviny nemusí být jen přílohou. Udělějte si je jako hlavní chod nebo sytou svačinu.

...
Vaříme express /16.05.12
Těstoviny s hráškovým pestem

Těstoviny s hráškovým pestem

Večeře, která tě nezklame

Podle receptuTomáše Skály z Nymburka

Vaříme express /23.03.19
Listový salát s mandarinkou

Listový salát s mandarinkou

Výborný salát z ledového nebo klasického salátu, který se hodí k hlavnímu chodu, anebo...
Vaříme express /14.05.12
Čočkový salát s vejci

Čočkový salát s vejci

Vynikající a zdravý salát z luštěniny.
Petra Luňáková, Semily
Vaříme express /03.02.11
Závin s ostrou chutí chilli

Závin s ostrou chutí chilli

Oregano tě přenese do slunné Itálie.

Zdeňka Vítová, Liberec

Vaříme express /17.02.15
 

Nejnovější

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Keramické, nerezové, teflonové nebo z litiny. Pánví a pánviček je spousta druhů, ...
Všehochuť /02.04.20
Roláda s kopřivami

Roláda s kopřivami

Pavla Hrubá, Praha

Škola vaření /28.03.20
Čokoládové kraslice

Čokoládové kraslice

Lada Nováková, Svitavy

Všehochuť /28.03.20
Velikonoční ovečka

Velikonoční ovečka

Svěží chuť jara

Podle receptu Evy Šebestové z Uherského Brodu

Sladký život /28.03.20
Lahodný beránek

Lahodný beránek

Lucie Zubatá, Vnorovy

Sladký život /28.03.20
Králičí stehna s hráškovým pyré

Králičí stehna s hráškovým pyré

Skvělá kombinace chutí

Podle receptu Mileny Šímové ze Stříbra

Škola vaření /27.03.20
Piškotová lízátka

Piškotová lízátka

Hana Šátralová, Praha

Všehochuť /27.03.20
Slavnostní věnec

Slavnostní věnec

Ozdobí sváteční tabuli


Podle receptu Svatavy Hudcové z Mohelnice

Všehochuť /27.03.20
Ihned měkké perníčky

Ihned měkké perníčky

Jana Boháčová, Chudobín

Všehochuť /27.03.20
 
Reklama
Knedlíková kuchařka

Speciální vydání

Ať už využijete úrodu ze své zahrady nebo zavítáte někam na trh či do obchodu, určitě nepřijde jediný kousek ovoce nazmar. Přinášíme ti totiž recepty na sladké moučníky, nepečené dezerty a samozřejmě skvělé tipy na marmelády a kompoty. Je jen na vás, který vyzkoušíte, ale určitě ani u jednoho nešlápnete vedle. Dobrou chuť!

více
special

Pošli recept Extra speciál

Vážení a milí čtenáři, připravili jsme pro vás další extra-speciální vydání časopisu Pošli recept!. Tentokrát jsme ho sestavili z vašich nejoblíbenějších sladkých receptů, o které si k nám do redakce píšete. Věříme, že se vám budou líbit a že budou mít úspěch u vašich blízkých i u hostů, jimž je nabídnete. Přejeme hodně zdaru při pečení a především dobrou chuť!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Close icon

přejít na web

Odebírejte náš NEWSLETTER

Posli recept logo

Váš e-mail

Přihlášením k newsletteru souhlasíte s Obchodními podmínkami Burda a potvrzujete, že jste se seznámili se Zásadami ochrany soukromí Burda International CZ s.r.o.

Na váš e-mail jsme odeslali odkaz pro potvrzení odběru novinek.

zpět na hlavní stranu