Reklama
Dětský svařáček
Fotogalerie:

Dětský svařáček

Redakce Pošli recept.cz
Redakce Pošli recept.cz
Praha
Rádi si na něm pochutnáváme.
Vendula Kolbaská, Tlumačov

Ingredience

  • 1 kompot borůvkový
  • 1 skořice celá
  • 3 badyán
  • 5 hřebíček
  • 1 l voda

Doba přípravy

Počet porcí

4

Orientační cena

100 Kč

Postup přípravy

  1. Skořici, badyán a hřebíček svaříme ve vodě. Zatím si nazdobíme skleničky z varného skla. Okraje skleniček potřeme citronem a pak je v misce s pískovým cukrem obalíme.
  2. Do každé z připravených sklenek vlijeme 50 ml borůvkové šťávy, kterou pak dolijeme odvarem z badyánu, skořice a hřebříčku.
  3. Svařáček podle chuti dosladíme a ozdobíme kolečkem citronu. Nevoní sice po rumu, ale barvu a chuť má vynikající. Jako pití na svačinku je výborný.

Pošli recept! 11/2009 (14.10.2009)

Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Kuřecí prsíčko s cuketovým salátem

Kuřecí prsíčko s cuketovým salátem

Romana Rubášová, Klatovy
Vaříme express /02.08.18
Jarní česnečka

Jarní česnečka

Na její přípravu upotřebíš vývar z brambor.
Vasil Černev, Praha
Vaříme express /30.03.09
Pizza brejle

Pizza brejle

Když je příliš mnoho sladkého, přijdou vhod.

Zuzana Pitrová, Ostrava

Vaříme express /22.03.16
Tlačenkový salát

Tlačenkový salát

Tomáš Mika, Brno

Vaříme express /13.02.18
Nudle s kuřecím

Nudle s kuřecím

Samozřejmě můžeš použít i jiný druh těstovin.

Eliška Robová, Praha 

...
Vaříme express /09.06.16
Kuřecí játra v leču

Kuřecí játra v leču

Posílám recept na dobrou večeři.

Hana Kupková, Ostrava-Poruba

Vaříme express /06.01.17
 

Nejnovější

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Keramické, nerezové, teflonové nebo z litiny. Pánví a pánviček je spousta druhů, ...
Všehochuť /02.04.20
Roláda s kopřivami

Roláda s kopřivami

Pavla Hrubá, Praha

Škola vaření /28.03.20
Čokoládové kraslice

Čokoládové kraslice

Lada Nováková, Svitavy

Všehochuť /28.03.20
Velikonoční ovečka

Velikonoční ovečka

Svěží chuť jara

Podle receptu Evy Šebestové z Uherského Brodu

Sladký život /28.03.20
Lahodný beránek

Lahodný beránek

Lucie Zubatá, Vnorovy

Sladký život /28.03.20
Králičí stehna s hráškovým pyré

Králičí stehna s hráškovým pyré

Skvělá kombinace chutí

Podle receptu Mileny Šímové ze Stříbra

Škola vaření /27.03.20
Piškotová lízátka

Piškotová lízátka

Hana Šátralová, Praha

Všehochuť /27.03.20
Slavnostní věnec

Slavnostní věnec

Ozdobí sváteční tabuli


Podle receptu Svatavy Hudcové z Mohelnice

Všehochuť /27.03.20
Ihned měkké perníčky

Ihned měkké perníčky

Jana Boháčová, Chudobín

Všehochuť /27.03.20
 
Reklama
Knedlíková kuchařka

Speciální vydání

Ať už využijete úrodu ze své zahrady nebo zavítáte někam na trh či do obchodu, určitě nepřijde jediný kousek ovoce nazmar. Přinášíme ti totiž recepty na sladké moučníky, nepečené dezerty a samozřejmě skvělé tipy na marmelády a kompoty. Je jen na vás, který vyzkoušíte, ale určitě ani u jednoho nešlápnete vedle. Dobrou chuť!

více
special

Pošli recept Extra speciál

Vážení a milí čtenáři, připravili jsme pro vás další extra-speciální vydání časopisu Pošli recept!. Tentokrát jsme ho sestavili z vašich nejoblíbenějších sladkých receptů, o které si k nám do redakce píšete. Věříme, že se vám budou líbit a že budou mít úspěch u vašich blízkých i u hostů, jimž je nabídnete. Přejeme hodně zdaru při pečení a především dobrou chuť!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Close icon

přejít na web

Odebírejte náš NEWSLETTER

Posli recept logo

Váš e-mail

Přihlášením k newsletteru souhlasíte s Obchodními podmínkami Burda a potvrzujete, že jste se seznámili se Zásadami ochrany soukromí Burda International CZ s.r.o.

Na váš e-mail jsme odeslali odkaz pro potvrzení odběru novinek.

zpět na hlavní stranu