Reklama
Reklama
Dětský svařáček
Fotogalerie:

Dětský svařáček

Redakce Pošli recept.cz
Redakce Pošli recept.cz
Praha
Rádi si na něm pochutnáváme.
Vendula Kolbaská, Tlumačov

Ingredience

  • 1 kompot borůvkový
  • 1 skořice celá
  • 3 badyán
  • 5 hřebíček
  • 1 l voda

Doba přípravy

Počet porcí

4

Orientační cena

100 Kč

Postup přípravy

  1. Skořici, badyán a hřebíček svaříme ve vodě. Zatím si nazdobíme skleničky z varného skla. Okraje skleniček potřeme citronem a pak je v misce s pískovým cukrem obalíme.
  2. Do každé z připravených sklenek vlijeme 50 ml borůvkové šťávy, kterou pak dolijeme odvarem z badyánu, skořice a hřebříčku.
  3. Svařáček podle chuti dosladíme a ozdobíme kolečkem citronu. Nevoní sice po rumu, ale barvu a chuť má vynikající. Jako pití na svačinku je výborný.

Pošli recept! 11/2009 (14.10.2009)

Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Surimi pomazánka s ředkvičkami

Surimi pomazánka s ředkvičkami

Tato pomazánka má hned několik výhod. Je nenáročná na připravu. Je celkem levná. ...
Vaříme express /07.07.13
Vejce v košilce

Vejce v košilce

Každý z nás asi občas potřebuje připravit k večeři něco rychlého a jednoduchého. ...
Vaříme express /14.12.08
Vepřové maso po čínsku

Vepřové maso po čínsku

Bambusové výhonky a arašídy dodají masu tu správnou chuť.

Barbora Vávrová, Břestek

Vaříme express /18.09.14
Domácí langoše

Domácí langoše

Jíme je s cukrem nebo s kečupem a se sýrem.
Lenka Půhonová, Praha
Vaříme express /23.09.08
Pečená zelenina

Pečená zelenina

Kdo má rád něco ostřejšího, pochutná si.

Zita Vojtíšková, Strakonice

Vaříme express /15.11.16
Hermelín z trouby

Hermelín z trouby

Chutná výborně, jako kdyby byl z grilu.
Šárka Osmánková, Tísek
Vaříme express /04.08.11
 

Nejnovější

Špenátové mističky

Špenátové mističky

Martina Hrubá, Kutná Hora
Škola vaření /23.04.19
Kuře na smetanové zelenině

Kuře na smetanové zelenině

Iva Trhoňová, Mouchnice

Za pár korun /17.04.19
Kuřecí rolky s pyré

Kuřecí rolky s pyré

Romana Rubášová, Klatovy

Škola vaření /17.04.19
Vaječné bábovičky

Vaječné bábovičky

Podle receptu

Romany Zelinkové z Rychnova nad Kněžnou

Vaříme express /17.04.19
Králík v marinádě

Králík v marinádě

Radka Vobecká, Roudnice

Všehochuť /17.04.19
Motýlci k nakousnutí

Motýlci k nakousnutí

Martina Antalová, Odolena Voda

Sladký život /17.04.19
Jehněčí kotlík

Jehněčí kotlík

Nedá ti moc práce

Patrik Hron, Chodov

Škola vaření /16.04.19
Jehněčí na bílém víně

Jehněčí na bílém víně

Veronika Poláčková, Mýto

Škola vaření /16.04.19
 
send Pošlete nám
recept
radu
příběh
foto kuchyně
video
450,-

Za každý otištěný recept přidaný přes stránky Pošlirecept.cz dostanete

+

Každý měsíc můžete soutěžit o skvělé ceny!

arrow Přidat recept

Taky se vám stalo, že jste byli na návštěvě u přátel a zjistili jste, že mají nějaký super trik, který byste mohli v kuchyni využít? Každý z nás určitě nějaký zná, proč se tedy vzájemně nepoučit?

+

Napište nám o svých zkušenostech, pomůžete mnohým začátečníkům i zkušeným kuchařům!

arrow Přidat radu
300,-

Vaření občas přinese situace, před kterými bychom raději utekli. Po čase ale na trapas vzpomínáme s úsměvem. Zažili jste také při vaření něco, co vás vyvedlo z míry?

+

Napište nám i vy svůj příběh, pokud ho otiskneme v časopise, dostanete odměnu 300 Kč!

arrow Přidat příběh
300,-

Mate také rádi svou kuchyň? Cítíte se tam fajn a je to poznat i na vašem vaření? Pošlete nám fotografie a povídání, jaká jídla rádi vaříte a co se vám na vaší kuchyni líbí.

+

Máte nějaká zajímavá vylepšení? Napište nám! Po zveřejnění vašeho příspěvku v časopise od nás dostanete 300 Kč!

arrow Přidat kuchyň

Chcete i vy v celé parádě ukázat světu, jak se vaří u vás doma? Jaké máte úžasné recepty, tipy, triky? Je to snadné!

+

Natočte přípravu svých úžasných receptů na video a sdílejte je s ostatními. Podělte se o své umění, ať to všichni vidí!

arrow Přidat video
PRD03_Velikonoce_Nocode

Velikonoce

Velikonoce jsou svátky jara, obrození a probouzející se přírody. Vše začíná růst i vonět a každý najednou cítí přísun nové energie. Aby nám vydržela co nejdéle, je ideální si dopřát něco dobrého k snědku. Co takhle linecké cukroví, králičí stehýnka nebo salátek s jatýrky? Ať už si dopřejete cokoliv, hlavně vám přejeme krásné prožití svátků!

více
special

Pošli recept Extra speciál To nejlepší z drůbeže

Na otázku, co by si daly k obědu, odpovídaly moje děti vždycky naprosto jednoznačně – pečené kuřátko. Později si oblíbily slepici na paprice a ve věku teenagerů jim nejvíc šmakovaly nudličky z krůtího masa v pikantní omáčce. Drůbež u nás vždycky vedla a myslím si, že naše rodina rozhodně není jediná. Právě proto je tu speciál plný vašich nejoblíbenějších drůbežích receptů.!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama