Reklama
Ďábelské topinky
Fotogalerie:

Ďábelské topinky

Bedřich Dolanský

Kutná Hora
Mám rád jednoduchá a rychlá jídla. Když manželka ucítí tu vůni, většinou mi spěchá pomoct, aby bylo jídlo rychleji na stole.
Bedřich Dolanský, Kutná Hora

Ingredience

  • 2 stroužky česnek
  • chleba tmavý celozrnný
  • 1 cibule
  • 2 chilli
  • 4 špekáčky
  • 1 rajský protlak
  • nakládané kapary

Doba přípravy

Počet porcí

4

Orientační cena

70 Kč

Postup přípravy

  1. Nejprve si nakrájíme špekáčky na nudličky, cibulku najemno a vše na pánvi orestujeme. Na opečené špekáčky nalijeme rajčatový protlak a vše promícháme. Do směsi přidáme najemno utřený česnek a drobně nasekané chilli papričky, které předem zbavíme jadérek. Na závěr přidáme sůl a pepř, pikantní příchuť směsi dodají i kapary. Když máme směs hotovou, v troubě upečeme topinky a směs na ně naneseme.

Pošli recept! 1/2008 (19.12.2007)

Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Kuře Teryiaki

Kuře Teryiaki

Původně japonský recept je rozšířen po celé Asii. Tato varianta pochází z Indonésie. ...
Vaříme express /11.04.11
Špagety s pestem

Špagety s pestem

Nejsem na nějaké velké vaření, a proto vyhedávám opravdu rychlé, a přitom ...
Vaříme express /05.12.08
Krůtí na oreganu

Krůtí na oreganu

Výborná minutka, která ani nedá moc práce. 

Libuše Hlaváčová, Brno 

Vaříme express /08.02.12
Čumfurt

Čumfurt

Rychlovka, která nám chutná na chalupě.

Adriana Gažarová, Děčín

Vaříme express /26.12.12
Omáčka se šunkou a smetanou

Omáčka se šunkou a smetanou

Paprika dodá pěknou červenou barvu.

Zdeňka Polanská, Vsetín

Vaříme express /15.10.15
Palačinky s vanilkovým krémem

Palačinky s vanilkovým krémem

Tyto palačinky jsou tak skvělé, že mi je rodina sní většinou dřív, než sundám ...

Vaříme express /11.06.17
 

Nejnovější

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Keramické, nerezové, teflonové nebo z litiny. Pánví a pánviček je spousta druhů, ...
Všehochuť /02.04.20
Roláda s kopřivami

Roláda s kopřivami

Pavla Hrubá, Praha

Škola vaření /28.03.20
Čokoládové kraslice

Čokoládové kraslice

Lada Nováková, Svitavy

Všehochuť /28.03.20
Velikonoční ovečka

Velikonoční ovečka

Svěží chuť jara

Podle receptu Evy Šebestové z Uherského Brodu

Sladký život /28.03.20
Lahodný beránek

Lahodný beránek

Lucie Zubatá, Vnorovy

Sladký život /28.03.20
Králičí stehna s hráškovým pyré

Králičí stehna s hráškovým pyré

Skvělá kombinace chutí

Podle receptu Mileny Šímové ze Stříbra

Škola vaření /27.03.20
Piškotová lízátka

Piškotová lízátka

Hana Šátralová, Praha

Všehochuť /27.03.20
Slavnostní věnec

Slavnostní věnec

Ozdobí sváteční tabuli


Podle receptu Svatavy Hudcové z Mohelnice

Všehochuť /27.03.20
Ihned měkké perníčky

Ihned měkké perníčky

Jana Boháčová, Chudobín

Všehochuť /27.03.20
 
Reklama
Knedlíková kuchařka

Speciální vydání

Ať už využijete úrodu ze své zahrady nebo zavítáte někam na trh či do obchodu, určitě nepřijde jediný kousek ovoce nazmar. Přinášíme ti totiž recepty na sladké moučníky, nepečené dezerty a samozřejmě skvělé tipy na marmelády a kompoty. Je jen na vás, který vyzkoušíte, ale určitě ani u jednoho nešlápnete vedle. Dobrou chuť!

více
special

Pošli recept Extra speciál

Vážení a milí čtenáři, připravili jsme pro vás další extra-speciální vydání časopisu Pošli recept!. Tentokrát jsme ho sestavili z vašich nejoblíbenějších sladkých receptů, o které si k nám do redakce píšete. Věříme, že se vám budou líbit a že budou mít úspěch u vašich blízkých i u hostů, jimž je nabídnete. Přejeme hodně zdaru při pečení a především dobrou chuť!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Close icon

přejít na web

Odebírejte náš NEWSLETTER

Posli recept logo

Váš e-mail

Přihlášením k newsletteru souhlasíte s Obchodními podmínkami Burda a potvrzujete, že jste se seznámili se Zásadami ochrany soukromí Burda International CZ s.r.o.

Na váš e-mail jsme odeslali odkaz pro potvrzení odběru novinek.

zpět na hlavní stranu