Reklama
Čumfurt
Fotogalerie:

Čumfurt

Redakce Pošli recept.cz
Redakce Pošli recept.cz
Praha

Rychlovka, která nám chutná na chalupě.

Adriana Gažarová, Děčín

Ingredience

  • Ingredience
  • 5 bílá paprika
  • 2 červená paprika
  • 1 cibule
  • trocha olej
  • 300 g točený salám
  • podle chuti sůl a pepř
  • 300 ml kečup

Doba přípravy

Počet porcí

4

Orientační cena

50 Kč

Postup přípravy

  1. Očistíme papriky a nakrájíme je na menší kousky. Cibuli oloupeme a nakrájíme na kolečka. Na kostičky pokrájíme také točený salám.

  2. Cibuli nasypeme na rozpálený olej a asi po pěti minutách přidáme salám.

  3. Za další dvě minuty přihodíme papriky‚ přidáme asi 50 ml vody a necháme dusit přibližně 10 minut.

  4. Směs podle potřeby osolíme a opepříme, přidáme kečup. Zamícháme a necháme ještě dvě minuty povařit. Podáváme s čerstvým chlebem nebo s brambory.

Pošli recept! 1/2012 (6.12.2011)

Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Špekáčky jinak

Špekáčky jinak

Snadný, ale zaručený recept, zkus to! Andrea Čvančarová Bulantová, Praha
Vaříme express /04.01.13
Frittata verde

Frittata verde

Neboli italská omeleta se špenátem.

Kateřina Gajová, Brno

Vaříme express /23.01.14
Zapečený romadur v omeletě

Zapečený romadur v omeletě

Ocení ho především milovníci ‚‚voňavých‘‘ zrajících sýrů.
Zdeňka ...
Vaříme express /01.08.11
Smažené krabí koláčky

Smažené krabí koláčky

Mám problém s rybami, nechutnají mi. Vím, že jsou zdravé a obsahují pro člověka tak ...
Vaříme express /18.04.12
Hrstková polévka

Hrstková polévka

Říkalo se jí polévka chudých, ale to jí nic neubírá na chuti.

Božena ...

Vaříme express /13.06.17
Uherská roláda

Uherská roláda

Ocení ji každá návštěva.

Jiřina Nálepková, Klatovy


Vaříme express /10.12.15
 

Nejnovější

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Keramické, nerezové, teflonové nebo z litiny. Pánví a pánviček je spousta druhů, ...
Všehochuť /02.04.20
Roláda s kopřivami

Roláda s kopřivami

Pavla Hrubá, Praha

Škola vaření /28.03.20
Čokoládové kraslice

Čokoládové kraslice

Lada Nováková, Svitavy

Všehochuť /28.03.20
Velikonoční ovečka

Velikonoční ovečka

Svěží chuť jara

Podle receptu Evy Šebestové z Uherského Brodu

Sladký život /28.03.20
Lahodný beránek

Lahodný beránek

Lucie Zubatá, Vnorovy

Sladký život /28.03.20
Králičí stehna s hráškovým pyré

Králičí stehna s hráškovým pyré

Skvělá kombinace chutí

Podle receptu Mileny Šímové ze Stříbra

Škola vaření /27.03.20
Piškotová lízátka

Piškotová lízátka

Hana Šátralová, Praha

Všehochuť /27.03.20
Slavnostní věnec

Slavnostní věnec

Ozdobí sváteční tabuli


Podle receptu Svatavy Hudcové z Mohelnice

Všehochuť /27.03.20
Ihned měkké perníčky

Ihned měkké perníčky

Jana Boháčová, Chudobín

Všehochuť /27.03.20
 
Reklama
Knedlíková kuchařka

Speciální vydání

Ať už využijete úrodu ze své zahrady nebo zavítáte někam na trh či do obchodu, určitě nepřijde jediný kousek ovoce nazmar. Přinášíme ti totiž recepty na sladké moučníky, nepečené dezerty a samozřejmě skvělé tipy na marmelády a kompoty. Je jen na vás, který vyzkoušíte, ale určitě ani u jednoho nešlápnete vedle. Dobrou chuť!

více
special

Pošli recept Extra speciál

Vážení a milí čtenáři, připravili jsme pro vás další extra-speciální vydání časopisu Pošli recept!. Tentokrát jsme ho sestavili z vašich nejoblíbenějších sladkých receptů, o které si k nám do redakce píšete. Věříme, že se vám budou líbit a že budou mít úspěch u vašich blízkých i u hostů, jimž je nabídnete. Přejeme hodně zdaru při pečení a především dobrou chuť!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Close icon

přejít na web

Odebírejte náš NEWSLETTER

Posli recept logo

Váš e-mail

Přihlášením k newsletteru souhlasíte s Obchodními podmínkami Burda a potvrzujete, že jste se seznámili se Zásadami ochrany soukromí Burda International CZ s.r.o.

Na váš e-mail jsme odeslali odkaz pro potvrzení odběru novinek.

zpět na hlavní stranu