Reklama
Cuketové medailonky
Fotogalerie:

Cuketové medailonky

Lenka Dohnalová

Říčany
Můj oblíbený rychlý recept za pár korun.
Lenka Dohnalová, Říčany

Ingredience

  • 1 cuketa
  • špetka sůl
  • špetka pepř
  • 1 lžička kari
  • 1 vejce
  • dle potřeby mouka hladká
  • dle potřeby strouhanka
  • dle potřeby olej na smažení

Doba přípravy

Počet porcí

4

Orientační cena

30 Kč

Postup přípravy

  1. Cuketu oloupeme a nakrájíme na kolečka, která obalíme v trojobalu. Jen do rozšlehaného vejce přidáme kromě soli ještě špetku pepře a kávovou lžičku indického karí koření.
  2. Poté obalené plátky cukety osmažíme v rozpáleném oleji na pánvi nebo ještě lépe ve fritovacím hrnci.

    TIP: Do rozšlehaného vejce můžeme přidat zelené bylinky.

Pošli recept! 8/2009 (15.7.2009)

Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Zapečený květák

Zapečený květák

Můžeš ho udělat i bez masa, je také dobrý. Ivana Černá, Praha
Vaříme express /12.04.17
Zapečené rybí podkovy se zeleninou a sýrem

Zapečené rybí podkovy se zeleninou a sýrem

Můžeš posypat i trochou koření na ryby.

Robert Hajtmar, Moravská Třebová

Vaříme express /30.01.17
Těstoviny s olivami a pestem

Těstoviny s olivami a pestem

Těstoviny jsou hotové během pár minut a dobrá večeře pro hladovou rodinu je hned na ...
Vaříme express /20.02.10
Bramborová pánev

Bramborová pánev

Výborná směs restovaných brambor‚ zeleniny a malých karbanátků.

Pavel Štrougal,...

Vaříme express /26.10.13
Krkovička po farářsku

Krkovička po farářsku

Dopřejte si k obědu pořádnou flákotu.

Martina Dostálková, Srch

Vaříme express /30.01.13
Zapečená zelenina na víně

Zapečená zelenina na víně

Čas od času si člověk potřebuje dát dietnější jídlo, a když máte doma od každé ...
Vaříme express /16.01.11
 

Nejnovější

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Keramické, nerezové, teflonové nebo z litiny. Pánví a pánviček je spousta druhů, ...
Všehochuť /02.04.20
Roláda s kopřivami

Roláda s kopřivami

Pavla Hrubá, Praha

Škola vaření /28.03.20
Čokoládové kraslice

Čokoládové kraslice

Lada Nováková, Svitavy

Všehochuť /28.03.20
Velikonoční ovečka

Velikonoční ovečka

Svěží chuť jara

Podle receptu Evy Šebestové z Uherského Brodu

Sladký život /28.03.20
Lahodný beránek

Lahodný beránek

Lucie Zubatá, Vnorovy

Sladký život /28.03.20
Králičí stehna s hráškovým pyré

Králičí stehna s hráškovým pyré

Skvělá kombinace chutí

Podle receptu Mileny Šímové ze Stříbra

Škola vaření /27.03.20
Piškotová lízátka

Piškotová lízátka

Hana Šátralová, Praha

Všehochuť /27.03.20
Slavnostní věnec

Slavnostní věnec

Ozdobí sváteční tabuli


Podle receptu Svatavy Hudcové z Mohelnice

Všehochuť /27.03.20
Ihned měkké perníčky

Ihned měkké perníčky

Jana Boháčová, Chudobín

Všehochuť /27.03.20
 
Reklama
Knedlíková kuchařka

Speciální vydání

Ať už využijete úrodu ze své zahrady nebo zavítáte někam na trh či do obchodu, určitě nepřijde jediný kousek ovoce nazmar. Přinášíme ti totiž recepty na sladké moučníky, nepečené dezerty a samozřejmě skvělé tipy na marmelády a kompoty. Je jen na vás, který vyzkoušíte, ale určitě ani u jednoho nešlápnete vedle. Dobrou chuť!

více
special

Pošli recept Extra speciál

Vážení a milí čtenáři, připravili jsme pro vás další extra-speciální vydání časopisu Pošli recept!. Tentokrát jsme ho sestavili z vašich nejoblíbenějších sladkých receptů, o které si k nám do redakce píšete. Věříme, že se vám budou líbit a že budou mít úspěch u vašich blízkých i u hostů, jimž je nabídnete. Přejeme hodně zdaru při pečení a především dobrou chuť!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Close icon

přejít na web

Odebírejte náš NEWSLETTER

Posli recept logo

Váš e-mail

Přihlášením k newsletteru souhlasíte s Obchodními podmínkami Burda a potvrzujete, že jste se seznámili se Zásadami ochrany soukromí Burda International CZ s.r.o.

Na váš e-mail jsme odeslali odkaz pro potvrzení odběru novinek.

zpět na hlavní stranu