Reklama
Cuketová vaječina
Fotogalerie:

Cuketová vaječina

Květa Hošková

Vratimov
Je vydatná, protože je v ní spousta zeleniny.
Květa Hošková, Vratimov

Ingredience

  • trocha olej na smažení
  • 1 cibule
  • 50-100 g šunka
  • 1 malá cuketa
  • 1-2 rajčata
  • 1 paprika
  • 3 vejce
  • špetka sůl

Doba přípravy

Počet porcí

3

Orientační cena

50 Kč

Postup přípravy

  1. Cibuli oloupeme, pokrájíme na kostičky a na oleji či na másle osmahneme.
  2. K cibulce přidáme na kousky nakrájenou šunku, cuketu, papriku a rajčata. Chvíli společně podusíme. Potom podle chuti osolíme a přidáme vejce. Chvíli za stálého míchání smažíme.
  3. Na talíři míchanici ozdobíme zeleninovou oblohou nebo sýrem, plátky tofu apod. Podáváme s chlebem.

Pošli recept! 6/2011 (3.5.2011)

Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Čína na smetaně

Čína na smetaně

Naše oblíbené nedělní jídlo. Daniela Schachlová, Ostrava
Vaříme express /25.06.15
Jablečné tiramisu

Jablečné tiramisu

Musíme je nechat dobře vychladnout.

Jana Šímová, Mariánské Lázně

Vaříme express /02.03.17
Milánská pomazánka

Milánská pomazánka

Skvělá svačina.

Jana Haneková, Poděbrady

Vaříme express /25.04.16
Zeleninovo-kokosové karí

Zeleninovo-kokosové karí

Kokosové mléko koupíte třeba v Tesku. 
Jitka Králíková, Kralupy
Vaříme express /28.03.12
Jahodové lasagne s tvarohem

Jahodové lasagne s tvarohem

Jednoduchý, ale lahodný dezert.

Alena Votýpková, Most

Vaříme express /20.06.16
Stehýnka na sezamu

Stehýnka na sezamu

Ilona Karlová, Světlá nad Sázavou

Vaříme express /01.03.19
 

Nejnovější

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Keramické, nerezové, teflonové nebo z litiny. Pánví a pánviček je spousta druhů, ...
Všehochuť /02.04.20
Roláda s kopřivami

Roláda s kopřivami

Pavla Hrubá, Praha

Škola vaření /28.03.20
Čokoládové kraslice

Čokoládové kraslice

Lada Nováková, Svitavy

Všehochuť /28.03.20
Velikonoční ovečka

Velikonoční ovečka

Svěží chuť jara

Podle receptu Evy Šebestové z Uherského Brodu

Sladký život /28.03.20
Lahodný beránek

Lahodný beránek

Lucie Zubatá, Vnorovy

Sladký život /28.03.20
Králičí stehna s hráškovým pyré

Králičí stehna s hráškovým pyré

Skvělá kombinace chutí

Podle receptu Mileny Šímové ze Stříbra

Škola vaření /27.03.20
Piškotová lízátka

Piškotová lízátka

Hana Šátralová, Praha

Všehochuť /27.03.20
Slavnostní věnec

Slavnostní věnec

Ozdobí sváteční tabuli


Podle receptu Svatavy Hudcové z Mohelnice

Všehochuť /27.03.20
Ihned měkké perníčky

Ihned měkké perníčky

Jana Boháčová, Chudobín

Všehochuť /27.03.20
 
Reklama
Knedlíková kuchařka

Speciální vydání

Ať už využijete úrodu ze své zahrady nebo zavítáte někam na trh či do obchodu, určitě nepřijde jediný kousek ovoce nazmar. Přinášíme ti totiž recepty na sladké moučníky, nepečené dezerty a samozřejmě skvělé tipy na marmelády a kompoty. Je jen na vás, který vyzkoušíte, ale určitě ani u jednoho nešlápnete vedle. Dobrou chuť!

více
special

Pošli recept Extra speciál

Vážení a milí čtenáři, připravili jsme pro vás další extra-speciální vydání časopisu Pošli recept!. Tentokrát jsme ho sestavili z vašich nejoblíbenějších sladkých receptů, o které si k nám do redakce píšete. Věříme, že se vám budou líbit a že budou mít úspěch u vašich blízkých i u hostů, jimž je nabídnete. Přejeme hodně zdaru při pečení a především dobrou chuť!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Close icon

přejít na web

Odebírejte náš NEWSLETTER

Posli recept logo

Váš e-mail

Přihlášením k newsletteru souhlasíte s Obchodními podmínkami Burda a potvrzujete, že jste se seznámili se Zásadami ochrany soukromí Burda International CZ s.r.o.

Na váš e-mail jsme odeslali odkaz pro potvrzení odběru novinek.

zpět na hlavní stranu