Reklama
Čtyřmasé ražniči
Fotogalerie:

Čtyřmasé ražniči

redakce Pošli recept.cz
redakce Pošli recept.cz
Praha

Květa Kroupová, Praha

Ingredience

  • 2 kuřecí plátky
  • 2 vepřové plátky
  • 2 plátky krůtích prsou
  • 200 g anglické slaniny
  • 3 cibule
  • 1 červená a 1 žlutá paprika
  • pepř, sůl
  • grilovací koření
  • olej

Doba přípravy

Počet porcí

4

Orientační cena

150 Kč

Postup přípravy

  1. Masové plátky a slaninu nakrájíme na 2 až 3 cm velké kostky. Cibuli oloupeme a rozkrájíme na čtvrtky, ty pak rozebereme na jednotlivé dílky.

  2. Papriky pokrájíme na 2 až 3 cm velké kostky. Maso a zeleninu promícháme s kořením, solí, pepřem a olejem, necháme 2 hodiny uležet.

  3. Potom suroviny napichujeme střídavě na jehlu a zvolna grilujeme.

  4. Jehlou často otáčíme a maso potíráme ochuceným olejem.

Pošli recept! 7/2017 (15.6.2017)

Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Kuličky na pórku

Kuličky na pórku

Smetana vše báječně zjemní. Irena Ivanova, Ostrava
Vaříme express /23.02.14
Krémová polévka s liškami

Krémová polévka s liškami

Podle receptu

Jiřiny Smékalové z Brna

Vaříme express /11.08.18
Blesková pomazánka z lučiny

Blesková pomazánka z lučiny

Hodí se pro nečekanou návštěvu.
Aneta Vávrová, Hradec Králové
Vaříme express /14.09.10
Zapečené brambory se sýrem a cibulkou

Zapečené brambory se sýrem a cibulkou

Místo taveného sýra můžeš použít i klasický tvrdý sýr nastrouhaný na hrubší ...

Vaříme express /23.09.17
Pangasius v papilotě

Pangasius v papilotě

Martina Nováková, Třeboň

Vaříme express /29.06.18
Nadívané karbanátky

Nadívané karbanátky

Rychlá a chutná večeře s nápadem.

Halina Wittová, Hradec Králové

Vaříme express /20.01.14
 

Nejnovější

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Keramické, nerezové, teflonové nebo z litiny. Pánví a pánviček je spousta druhů, ...
Všehochuť /02.04.20
Roláda s kopřivami

Roláda s kopřivami

Pavla Hrubá, Praha

Škola vaření /28.03.20
Čokoládové kraslice

Čokoládové kraslice

Lada Nováková, Svitavy

Všehochuť /28.03.20
Velikonoční ovečka

Velikonoční ovečka

Svěží chuť jara

Podle receptu Evy Šebestové z Uherského Brodu

Sladký život /28.03.20
Lahodný beránek

Lahodný beránek

Lucie Zubatá, Vnorovy

Sladký život /28.03.20
Králičí stehna s hráškovým pyré

Králičí stehna s hráškovým pyré

Skvělá kombinace chutí

Podle receptu Mileny Šímové ze Stříbra

Škola vaření /27.03.20
Piškotová lízátka

Piškotová lízátka

Hana Šátralová, Praha

Všehochuť /27.03.20
Slavnostní věnec

Slavnostní věnec

Ozdobí sváteční tabuli


Podle receptu Svatavy Hudcové z Mohelnice

Všehochuť /27.03.20
Ihned měkké perníčky

Ihned měkké perníčky

Jana Boháčová, Chudobín

Všehochuť /27.03.20
 
Reklama
Knedlíková kuchařka

Speciální vydání

Ať už využijete úrodu ze své zahrady nebo zavítáte někam na trh či do obchodu, určitě nepřijde jediný kousek ovoce nazmar. Přinášíme ti totiž recepty na sladké moučníky, nepečené dezerty a samozřejmě skvělé tipy na marmelády a kompoty. Je jen na vás, který vyzkoušíte, ale určitě ani u jednoho nešlápnete vedle. Dobrou chuť!

více
special

Pošli recept Extra speciál

Vážení a milí čtenáři, připravili jsme pro vás další extra-speciální vydání časopisu Pošli recept!. Tentokrát jsme ho sestavili z vašich nejoblíbenějších sladkých receptů, o které si k nám do redakce píšete. Věříme, že se vám budou líbit a že budou mít úspěch u vašich blízkých i u hostů, jimž je nabídnete. Přejeme hodně zdaru při pečení a především dobrou chuť!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Close icon

přejít na web

Odebírejte náš NEWSLETTER

Posli recept logo

Váš e-mail

Přihlášením k newsletteru souhlasíte s Obchodními podmínkami Burda a potvrzujete, že jste se seznámili se Zásadami ochrany soukromí Burda International CZ s.r.o.

Na váš e-mail jsme odeslali odkaz pro potvrzení odběru novinek.

zpět na hlavní stranu