Reklama
Čočkový salát
Fotogalerie:

Čočkový salát

Pavla Blechová

Hnátice
Podávám ho s čerstvým chlebem.
Pavla Blechová, Hnátice

Ingredience

  • 1 balení čočka
  • 2 okurka kyselá
  • 1 cibule
  • 3 vejce
  • 1 plechovka žampiony sterilované
  • 3 lžíce kečup
  • 1 lžíce hořčice
  • 2 lžíce olej
  • špetka sůl
  • špetka pepř

Doba přípravy

Počet porcí

4

Orientační cena

50 Kč

Postup přípravy

  1. Čočku a vejce uvaříme a necháme vychladnout.
  2. K čočce přidáme cibuli, okurku a vajíčka, vše nakrájené nadrobno. Dále dáme žampiony (můžeme je nahradit sterilovaným hráškem).
  3. V misce utřeme kečup, hořčici a olej a směs přidáme k čočce. Osolíme, opepříme a dáme do lednice vychladnout.

Pošli recept! 1/2011 (13.12.2010)

Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Kalamarové rizoto

Kalamarové rizoto

Tento recept jsem si přivezla z dovolené, je moc dobrý a rychlý. Šárka Medáčková, ...
Vaříme express /19.07.10
Bramborák ze suchého chleba

Bramborák ze suchého chleba

Dobře se tak dají zužitkovat zbytky.

Libuše Míková, Písařova Vesce

Vaříme express /27.06.14
Klobása v županu

Klobása v županu

Pokud čekám společnost, zapékám do těsta jen menší kousky klobásy, aby bylo více...

Vaříme express /30.06.14
Palačinky s párkem

Palačinky s párkem

Když v lednici zbudou párky, zkus tento recept.
Lenka Bočková, Horní Rápotice
...
Vaříme express /26.11.09
Závitky z aljašské tresky

Závitky z aljašské tresky

Rybí maso zůstane šťavnaté.

Pavel Štrougal, Ústí nad Labem

Vaříme express /12.02.15
Těstovinový salát podle mé dcery

Těstovinový salát podle mé dcery

Připravuje ho často, všem nám chutná.
Miroslava Bultasová, Přeštice
Vaříme express /14.07.12
 

Nejnovější

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Keramické, nerezové, teflonové nebo z litiny. Pánví a pánviček je spousta druhů, ...
Všehochuť /02.04.20
Roláda s kopřivami

Roláda s kopřivami

Pavla Hrubá, Praha

Škola vaření /28.03.20
Čokoládové kraslice

Čokoládové kraslice

Lada Nováková, Svitavy

Všehochuť /28.03.20
Velikonoční ovečka

Velikonoční ovečka

Svěží chuť jara

Podle receptu Evy Šebestové z Uherského Brodu

Sladký život /28.03.20
Lahodný beránek

Lahodný beránek

Lucie Zubatá, Vnorovy

Sladký život /28.03.20
Králičí stehna s hráškovým pyré

Králičí stehna s hráškovým pyré

Skvělá kombinace chutí

Podle receptu Mileny Šímové ze Stříbra

Škola vaření /27.03.20
Piškotová lízátka

Piškotová lízátka

Hana Šátralová, Praha

Všehochuť /27.03.20
Slavnostní věnec

Slavnostní věnec

Ozdobí sváteční tabuli


Podle receptu Svatavy Hudcové z Mohelnice

Všehochuť /27.03.20
Ihned měkké perníčky

Ihned měkké perníčky

Jana Boháčová, Chudobín

Všehochuť /27.03.20
 
Reklama
Knedlíková kuchařka

Speciální vydání

Ať už využijete úrodu ze své zahrady nebo zavítáte někam na trh či do obchodu, určitě nepřijde jediný kousek ovoce nazmar. Přinášíme ti totiž recepty na sladké moučníky, nepečené dezerty a samozřejmě skvělé tipy na marmelády a kompoty. Je jen na vás, který vyzkoušíte, ale určitě ani u jednoho nešlápnete vedle. Dobrou chuť!

více
special

Pošli recept Extra speciál

Vážení a milí čtenáři, připravili jsme pro vás další extra-speciální vydání časopisu Pošli recept!. Tentokrát jsme ho sestavili z vašich nejoblíbenějších sladkých receptů, o které si k nám do redakce píšete. Věříme, že se vám budou líbit a že budou mít úspěch u vašich blízkých i u hostů, jimž je nabídnete. Přejeme hodně zdaru při pečení a především dobrou chuť!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Close icon

přejít na web

Odebírejte náš NEWSLETTER

Posli recept logo

Váš e-mail

Přihlášením k newsletteru souhlasíte s Obchodními podmínkami Burda a potvrzujete, že jste se seznámili se Zásadami ochrany soukromí Burda International CZ s.r.o.

Na váš e-mail jsme odeslali odkaz pro potvrzení odběru novinek.

zpět na hlavní stranu