Reklama
Cizrnová pomazánka
Fotogalerie:

Cizrnová pomazánka

redakce Pošli recept.cz
redakce Pošli recept.cz
Praha

Lucie Skálová, Strakonice

Ingredience

  • 300 g uvařené nebo sterilované cizrny
  • 1 lžička pálivé mleté papriky
  • 1 cibule
  • 1 stroužek česneku
  • 1 malá sklenička sušených rajčat naložených v oleji
  • sůl a pepř
  • 4 celozrnné bagety
  • 1 rajče na ozdobu
  • na ozdobu řeřicha

Doba přípravy

Počet porcí

4

Orientační cena

80 Kč

Postup přípravy

  1. Cizrnu slijeme, necháme okapat a přidáme pálivou papriku, nadrobno pokrájenou cibuli a česnek a pokrájená sušená rajčata i s troškou oleje, ve kterém byla naložená. Vše rozmixujeme dohladka.

  2. Pomazánku ochutíme solí a pepřem a natřeme na plátky bagety. Chlebíčky ozdobíme kouskem čerstvého rajčete a řeřichou.

Pošli recept! 8/2017 (2.8.2017)

Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Stehýnka na zelí

Stehýnka na zelí

Tento recept nezabere moc času, vše se peče najednou i s přílohou ...
Vaříme express /01.07.16
Šišky z mletého masa

Šišky z mletého masa

Zkus pro změnu také uzený sýr.

Helena Macková, Vsetín

Vaříme express /17.06.14
Pomazánka z červené řepy

Pomazánka z červené řepy

Můžeš posypat sekaným koriandrem.

Božena Peřinová, Luka nad Jihlavou

Vaříme express /05.11.15
Hermelínový salát s vysočinou

Hermelínový salát s vysočinou

Je to jednoduchá večeře nebo svačina a se salámem dost vydatná.

Jana Krátká, ...

Vaříme express /26.02.13
Fazole s čínským zelím

Fazole s čínským zelím

Jsou dobré také s klobásou.

Kateřina Jasenská, Fryšták

Vaříme express /18.10.15
Brynzové pirohy

Brynzové pirohy

Slovenské jídlo oblíbené okolo Tater‚ kde jsem se ho naučila.
Renata Ryšlinková, ...
Vaříme express /24.05.11
 

Nejnovější

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Keramické, nerezové, teflonové nebo z litiny. Pánví a pánviček je spousta druhů, ...
Všehochuť /02.04.20
Roláda s kopřivami

Roláda s kopřivami

Pavla Hrubá, Praha

Škola vaření /28.03.20
Čokoládové kraslice

Čokoládové kraslice

Lada Nováková, Svitavy

Všehochuť /28.03.20
Velikonoční ovečka

Velikonoční ovečka

Svěží chuť jara

Podle receptu Evy Šebestové z Uherského Brodu

Sladký život /28.03.20
Lahodný beránek

Lahodný beránek

Lucie Zubatá, Vnorovy

Sladký život /28.03.20
Králičí stehna s hráškovým pyré

Králičí stehna s hráškovým pyré

Skvělá kombinace chutí

Podle receptu Mileny Šímové ze Stříbra

Škola vaření /27.03.20
Piškotová lízátka

Piškotová lízátka

Hana Šátralová, Praha

Všehochuť /27.03.20
Slavnostní věnec

Slavnostní věnec

Ozdobí sváteční tabuli


Podle receptu Svatavy Hudcové z Mohelnice

Všehochuť /27.03.20
Ihned měkké perníčky

Ihned měkké perníčky

Jana Boháčová, Chudobín

Všehochuť /27.03.20
 
Reklama
Knedlíková kuchařka

Speciální vydání

Ať už využijete úrodu ze své zahrady nebo zavítáte někam na trh či do obchodu, určitě nepřijde jediný kousek ovoce nazmar. Přinášíme ti totiž recepty na sladké moučníky, nepečené dezerty a samozřejmě skvělé tipy na marmelády a kompoty. Je jen na vás, který vyzkoušíte, ale určitě ani u jednoho nešlápnete vedle. Dobrou chuť!

více
special

Pošli recept Extra speciál

Vážení a milí čtenáři, připravili jsme pro vás další extra-speciální vydání časopisu Pošli recept!. Tentokrát jsme ho sestavili z vašich nejoblíbenějších sladkých receptů, o které si k nám do redakce píšete. Věříme, že se vám budou líbit a že budou mít úspěch u vašich blízkých i u hostů, jimž je nabídnete. Přejeme hodně zdaru při pečení a především dobrou chuť!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Close icon

přejít na web

Odebírejte náš NEWSLETTER

Posli recept logo

Váš e-mail

Přihlášením k newsletteru souhlasíte s Obchodními podmínkami Burda a potvrzujete, že jste se seznámili se Zásadami ochrany soukromí Burda International CZ s.r.o.

Na váš e-mail jsme odeslali odkaz pro potvrzení odběru novinek.

zpět na hlavní stranu