Reklama
Čínské nudle
Fotogalerie:

Čínské nudle

Jakub Chadima

Nová Paka

Vyzkoušej tohle rychlé a dietní jídlo!

Jakub Chadima, Nová Paka

Ingredience

  • 1 balíček čínské instantní nudle
  • 3 kuřecí prsa
  • sůl podle potřeby
  • 2 ks mrkev
  • 4 jarní cibulky
  • 4 stroužky česnek
  • trocha olivového oleje
  • 250 ml kuřecí vývar
  • trocha sojové omáčky

Doba přípravy

Počet porcí

4

Orientační cena

80 Kč

Postup přípravy

  1. Instantní nudle připravíme podle návodu na obalu.

  2. 2. a nakrájíme na tenké nudličky‚ stroužky česneku pokrájíme na plátky. Kuřecí kousky orestujeme na olivovém oleji do poloměkka a dáme stranou. Ve výpeku zprudka osmahneme česnek‚ zalijeme  vývarem a zakápneme sójovkou. Přidáme zeleninu i maso a vše za stálého míchání vaříme asi 5 minut do změknutí.

  3. Nakonec vmícháme nudle a krátce prohřejeme.

Pošli recept! - Speciál - Recepty ze světa (16.4.2012)

Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Omeleta s bramborami

Omeleta s bramborami

Je to vydatné jídlo, které se hodí jako lehčí oběd nebo naopak sytější večeře. ...
Vaříme express /21.11.12
Zelná čína

Zelná čína

Ještě lepší přílohou než kuskus a rýže jsou hranolky.

Denisa Durdíková, ...

Vaříme express /24.02.16
Kuskus na karí

Kuskus na karí

Kdo má rád, přidá hlívu nebo žampiony.

Lenka Kudrnová, Nejdek

Vaříme express /11.02.15
Vejce s rajčaty

Vejce s rajčaty

Lehká a veselá svačinka nebo večeře.

Marie Straková, Tvrdonice

Vaříme express /24.03.12
Brokolicový salát

Brokolicový salát

Jednoduchý salát, který opravdu zasytí.

Pavla Mikulášková, Pasohlávky

Vaříme express /24.10.14
Zapékaný pangasius

Zapékaný pangasius

Nám nejvíc chutná s vařenými brambory nebo s bramborovou kaší a zeleninovým salátem.
...
Vaříme express /16.07.12
 

Nejnovější

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Keramické, nerezové, teflonové nebo z litiny. Pánví a pánviček je spousta druhů, ...
Všehochuť /02.04.20
Roláda s kopřivami

Roláda s kopřivami

Pavla Hrubá, Praha

Škola vaření /28.03.20
Čokoládové kraslice

Čokoládové kraslice

Lada Nováková, Svitavy

Všehochuť /28.03.20
Velikonoční ovečka

Velikonoční ovečka

Svěží chuť jara

Podle receptu Evy Šebestové z Uherského Brodu

Sladký život /28.03.20
Lahodný beránek

Lahodný beránek

Lucie Zubatá, Vnorovy

Sladký život /28.03.20
Králičí stehna s hráškovým pyré

Králičí stehna s hráškovým pyré

Skvělá kombinace chutí

Podle receptu Mileny Šímové ze Stříbra

Škola vaření /27.03.20
Piškotová lízátka

Piškotová lízátka

Hana Šátralová, Praha

Všehochuť /27.03.20
Slavnostní věnec

Slavnostní věnec

Ozdobí sváteční tabuli


Podle receptu Svatavy Hudcové z Mohelnice

Všehochuť /27.03.20
Ihned měkké perníčky

Ihned měkké perníčky

Jana Boháčová, Chudobín

Všehochuť /27.03.20
 
Reklama
Knedlíková kuchařka

Speciální vydání

Ať už využijete úrodu ze své zahrady nebo zavítáte někam na trh či do obchodu, určitě nepřijde jediný kousek ovoce nazmar. Přinášíme ti totiž recepty na sladké moučníky, nepečené dezerty a samozřejmě skvělé tipy na marmelády a kompoty. Je jen na vás, který vyzkoušíte, ale určitě ani u jednoho nešlápnete vedle. Dobrou chuť!

více
special

Pošli recept Extra speciál

Vážení a milí čtenáři, připravili jsme pro vás další extra-speciální vydání časopisu Pošli recept!. Tentokrát jsme ho sestavili z vašich nejoblíbenějších sladkých receptů, o které si k nám do redakce píšete. Věříme, že se vám budou líbit a že budou mít úspěch u vašich blízkých i u hostů, jimž je nabídnete. Přejeme hodně zdaru při pečení a především dobrou chuť!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Close icon

přejít na web

Odebírejte náš NEWSLETTER

Posli recept logo

Váš e-mail

Přihlášením k newsletteru souhlasíte s Obchodními podmínkami Burda a potvrzujete, že jste se seznámili se Zásadami ochrany soukromí Burda International CZ s.r.o.

Na váš e-mail jsme odeslali odkaz pro potvrzení odběru novinek.

zpět na hlavní stranu