Reklama
Čína s nudlemi
Fotogalerie:

Čína s nudlemi

Pavla Csejteyová

Netolice
Tato večeře je hned hotová a výborně zasytí.
Pavla Csejteyová, Netolice

Ingredience

  • 2 lžíce olej
  • 1 cibule
  • 1 kuřecí prsa
  • na obalení solamyl
  • 1 paprika červená
  • 1 paprika zelená
  • 1/2 kedlubna
  • trocha omáčka sojová
  • 1 balení nudle čínské
  • špetka sůl
  • špetka pepř
  • 2 lžíce mandle plátky pražené

Doba přípravy

Počet porcí

4

Orientační cena

60 Kč

Postup přípravy

  1. Na oleji necháme zesklovatět pokrájenou cibuli a pak přisypeme nudličky masa obalené v solamylu. Rychle orestujeme, přidáme nakrájenou zeleninu, osolíme, opepříme a dále smažíme.
  2. Kápneme sójovou omáčku, přidáme mandle a vmícháme do uvařených nudlí.

Pošli recept! 6/2009 (13.5.2009)

Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Hovězí kuličky po indicku

Hovězí kuličky po indicku

Báječná letnípochoutka. Romana Rubášová, Klatovy
Vaříme express /18.06.17
Obložené chlebíčky s pomazánkou

Obložené chlebíčky s pomazánkou

‚‚Celero-mrkváčkové‘‘ obličejíčky potěší nejen děti, ale i nás dospělé.
...
Vaříme express /24.11.10
Grilovaná krkovice

Grilovaná krkovice

Ještě čerstvé pečivo, zeleninový salát a vychlazené pivo a jde se hodovat!

Josef ...

Vaříme express /18.06.17
Spaghettini con tonno

Spaghettini con tonno

Použít se dá i jiný druh těstovin.

Kateřina Gajová, Brno

Vaříme express /31.01.17
Chlebová štóla

Chlebová štóla

Můžeme ji podávat teplou i studenou, obě varianty jsou vynikající.

Marta Nejedlá, ...

Vaříme express /12.05.16
Salát se sušenými rajčaty

Salát se sušenými rajčaty

Recept mám z dovolené a je opravdu skvělý.

Yvonna Nekvasilová, Děčín

Vaříme express /29.07.14
 

Nejnovější

Ovesná kaše s brynzou

Ovesná kaše s brynzou

Jiřina Poláčková, Praha
Škola vaření /18.08.18
Tradiční škubánky

Tradiční škubánky

Vladimír Bruna, Praha

Škola vaření /18.08.18
Hruškové vafle

Hruškové vafle

Romana Rubášová, Klatovy

Vaříme express /18.08.18
Stehenní řízek s fazolkami

Stehenní řízek s fazolkami

Jitka Jirušová, Vodňany

Vaříme express /18.08.18
Košík s květinami

Košík s květinami

Podle receptu

Věry Matějíčkové z Plzně

Všehochuť /18.08.18
Slaný dort

Slaný dort

Nejen pro milovníky uzenin

Podle receptu Jiřiny Schneiderové z Vlašimi

Všehochuť /18.08.18
Brynzová pomazánka

Brynzová pomazánka

Podle receptu Aničky Maninské z Prahy

Všehochuť /18.08.18
Kuřecí křupánci s bramborovou kaší

Kuřecí křupánci s bramborovou kaší

Říká se jim také stripsy

Podle receptu Mirky Dorůstkové z Kladna

Vaříme express /17.08.18
Těstoviny orecchiette s kedlubnovými listy

Těstoviny orecchiette s kedlubnovými listy

Malá ‚‚ouška‘‘ po italsku

Italské slovo „orecchiette‘‘ je složeninou dvou ...

Všehochuť /17.08.18
 
send Pošlete nám
recept
radu
příběh
foto kuchyně
video
450,-

Za každý otištěný recept přidaný přes stránky Pošlirecept.cz dostanete

+

Každý měsíc můžete soutěžit o skvělé ceny!

arrow Přidat recept

Taky se vám stalo, že jste byli na návštěvě u přátel a zjistili jste, že mají nějaký super trik, který byste mohli v kuchyni využít? Každý z nás určitě nějaký zná, proč se tedy vzájemně nepoučit?

+

Napište nám o svých zkušenostech, pomůžete mnohým začátečníkům i zkušeným kuchařům!

arrow Přidat radu
300,-

Vaření občas přinese situace, před kterými bychom raději utekli. Po čase ale na trapas vzpomínáme s úsměvem. Zažili jste také při vaření něco, co vás vyvedlo z míry?

+

Napište nám i vy svůj příběh, pokud ho otiskneme v časopise, dostanete odměnu 300 Kč!

arrow Přidat příběh
300,-

Mate také rádi svou kuchyň? Cítíte se tam fajn a je to poznat i na vašem vaření? Pošlete nám fotografie a povídání, jaká jídla rádi vaříte a co se vám na vaší kuchyni líbí.

+

Máte nějaká zajímavá vylepšení? Napište nám! Po zveřejnění vašeho příspěvku v časopise od nás dostanete 300 Kč!

arrow Přidat kuchyň

Chcete i vy v celé parádě ukázat světu, jak se vaří u vás doma? Jaké máte úžasné recepty, tipy, triky? Je to snadné!

+

Natočte přípravu svých úžasných receptů na video a sdílejte je s ostatními. Podělte se o své umění, ať to všichni vidí!

arrow Přidat video
PRD_08_Rajcata_cukety_a_papriky

Rajčata, cukety

Velmi často se setkáváme s názorem, že zelenina patří do salátů nebo jako obloha či příloha k masu. Tak to ale opravdu nemusí být! Můžeme si z ní připravit vydatný hlavní chod, masem ji naopak jen doplnit, ale dokonce se z ní dá upéct i chutný dezert. Nevěříte? Jen čtěte dál, vyzkoušejte lákavé recepty od našich čtenářů a přesvědčte se sami.

více
rychle_moucniky

Pošli recept Extra speciál Bylinky

Když jsem byla malá, bylinkový záhon na babiččině zahradě mi připadal jako malé voňavé království. Šťovík jsem si dávala místo žvýkačky, petržel nechyběla v žádné polévce, libečkem voněly vařené brambory, bez saturejky se neobešly luštěniny. Usínala jsem po meduňkovém čaji, osvěžila mě mátová limonáda. Kašel zaháněl bezinkový sirup, med z pampelišek pomáhal na rýmu. Žili jsme s bylinkami a užívali si je dosyta. Jsem ráda, že opět přišly do módy. Jsou totiž báječné, zkuste je taky!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama