Reklama
Čína s nudlemi
Fotogalerie:

Čína s nudlemi

Pavla Csejteyová

Netolice
Tato večeře je hned hotová a výborně zasytí.
Pavla Csejteyová, Netolice

Ingredience

  • 2 lžíce olej
  • 1 cibule
  • 1 kuřecí prsa
  • na obalení solamyl
  • 1 paprika červená
  • 1 paprika zelená
  • 1/2 kedlubna
  • trocha omáčka sojová
  • 1 balení nudle čínské
  • špetka sůl
  • špetka pepř
  • 2 lžíce mandle plátky pražené

Doba přípravy

Počet porcí

4

Orientační cena

60 Kč

Postup přípravy

  1. Na oleji necháme zesklovatět pokrájenou cibuli a pak přisypeme nudličky masa obalené v solamylu. Rychle orestujeme, přidáme nakrájenou zeleninu, osolíme, opepříme a dále smažíme.
  2. Kápneme sójovou omáčku, přidáme mandle a vmícháme do uvařených nudlí.

Pošli recept! 6/2009 (13.5.2009)

Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Karí s krevetami, dýní a cizrnou

Karí s krevetami, dýní a cizrnou

Krevety se dají koupit ve větších supermarketech nebo ve specializovaných prodejnách. ...
Vaříme express /21.09.16
Omáčka s pepřem

Omáčka s pepřem

Hodí se k jehněčímu masu a ke zvěřině.

Sabina Lukešová, Brno

Vaříme express /06.04.16
Závin s nivou a vlašskými ořechy

Závin s nivou a vlašskými ořechy

Dělám ho zpravidla, když čekám hosty, ale někdy si ho dáme i jen tak na večeři.

Dana...

Vaříme express /13.04.16
Šlehačkové řezy

Šlehačkové řezy

Připravuji je předem, aby měly čas ztuhnout.

Dagmar Marischlerová, Vyškov

Vaříme express /22.06.16
Expres nočky

Expres nočky

Oběd přesně podle mého gusta.

Petra Geletičová, Smidary

Vaříme express /18.04.16
Grenadýr marš

Grenadýr marš

Můžeš využít i zbytky těstovin a brambor.

Elena Ortová, Nové Strašecí

Vaříme express /25.01.15
 

Nejnovější

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Keramické, nerezové, teflonové nebo z litiny. Pánví a pánviček je spousta druhů, ...
Všehochuť /02.04.20
Roláda s kopřivami

Roláda s kopřivami

Pavla Hrubá, Praha

Škola vaření /28.03.20
Čokoládové kraslice

Čokoládové kraslice

Lada Nováková, Svitavy

Všehochuť /28.03.20
Velikonoční ovečka

Velikonoční ovečka

Svěží chuť jara

Podle receptu Evy Šebestové z Uherského Brodu

Sladký život /28.03.20
Lahodný beránek

Lahodný beránek

Lucie Zubatá, Vnorovy

Sladký život /28.03.20
Králičí stehna s hráškovým pyré

Králičí stehna s hráškovým pyré

Skvělá kombinace chutí

Podle receptu Mileny Šímové ze Stříbra

Škola vaření /27.03.20
Piškotová lízátka

Piškotová lízátka

Hana Šátralová, Praha

Všehochuť /27.03.20
Slavnostní věnec

Slavnostní věnec

Ozdobí sváteční tabuli


Podle receptu Svatavy Hudcové z Mohelnice

Všehochuť /27.03.20
Ihned měkké perníčky

Ihned měkké perníčky

Jana Boháčová, Chudobín

Všehochuť /27.03.20
 
Reklama
Knedlíková kuchařka

Speciální vydání

Ať už využijete úrodu ze své zahrady nebo zavítáte někam na trh či do obchodu, určitě nepřijde jediný kousek ovoce nazmar. Přinášíme ti totiž recepty na sladké moučníky, nepečené dezerty a samozřejmě skvělé tipy na marmelády a kompoty. Je jen na vás, který vyzkoušíte, ale určitě ani u jednoho nešlápnete vedle. Dobrou chuť!

více
special

Pošli recept Extra speciál

Vážení a milí čtenáři, připravili jsme pro vás další extra-speciální vydání časopisu Pošli recept!. Tentokrát jsme ho sestavili z vašich nejoblíbenějších sladkých receptů, o které si k nám do redakce píšete. Věříme, že se vám budou líbit a že budou mít úspěch u vašich blízkých i u hostů, jimž je nabídnete. Přejeme hodně zdaru při pečení a především dobrou chuť!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Close icon

přejít na web

Odebírejte náš NEWSLETTER

Posli recept logo

Váš e-mail

Přihlášením k newsletteru souhlasíte s Obchodními podmínkami Burda a potvrzujete, že jste se seznámili se Zásadami ochrany soukromí Burda International CZ s.r.o.

Na váš e-mail jsme odeslali odkaz pro potvrzení odběru novinek.

zpět na hlavní stranu