Reklama
Cibulové kroužky
Fotogalerie:

Cibulové kroužky

Monika Hanzelová

Vsetín

Cibule se dá připravit na mnoho způsobů.

Monika Hanzelová, Vsetín

Ingredience

  • Ingredience
  • 2 vejce
  • 250 ml mléko
  • 300 ml pivo
  • sůl a pepř podle chuti
  • 400 g hladká mouka
  • 4 velké cibule
  • olej na smažení

Doba přípravy

Počet porcí

4

Orientační cena

60 Kč

Postup přípravy

  1. Vejce rozšleháme s mlékem a pivem, dochutíme solí a pepřem, nakonec přisypeme 200 g mouky a vše dobře promícháme, aby vzniklo hladké těstíčko.

  2. Cibuli oloupeme, nakrájíme na asi 1 cm silné kroužky, které namáčíme do mísy s vodou. V hlubší pánvi rozehřejeme olej a do prázdné misky nasypeme zbytek hladké mouky (200 g). Vlhké cibulové kroužky obalíme v misce s moukou, poté v těstíčku, poté opět v mouce, znovu v těstíčku a až potom je smažíme dozlatova. Podáváme teplé i studené.

Pošli recept! 10/2012 (3.9.2012)

Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Poctivé chlupaté knedlíky

Poctivé chlupaté knedlíky

Podáváme se zelím a pečeným masem. Věra Kurfiřtová, Ostrava
Vaříme express /13.11.17
Jednoduchý koláč s ovesnými vločkami

Jednoduchý koláč s ovesnými vločkami

Bude nejlepší, když použiješ lesní jahody. Ty se dají kombinovat i se zahradními.

...
Vaříme express /11.06.17
Sýrová omáčka

Sýrová omáčka

Špagety jako rychlá večeře nezklamou.
Jana Smékalová, Brno
Vaříme express /07.11.08
Sýrové špecle se zeleninou

Sýrové špecle se zeleninou

Zdravá večeře je za chvíli na stole.

Hana Kupková, Ostrava

Vaříme express /14.05.15
Bramboráky se smaženou cibulí a brynzou

Bramboráky se smaženou cibulí a brynzou

Milada Vavrošová, Ostrava-Plesná

Vaříme express /03.08.18
Masová směs se slaninou

Masová směs se slaninou

Otto Plášek, Brno

Vaříme express /14.08.18
 

Nejnovější

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Keramické, nerezové, teflonové nebo z litiny. Pánví a pánviček je spousta druhů, ...
Všehochuť /02.04.20
Roláda s kopřivami

Roláda s kopřivami

Pavla Hrubá, Praha

Škola vaření /28.03.20
Čokoládové kraslice

Čokoládové kraslice

Lada Nováková, Svitavy

Všehochuť /28.03.20
Velikonoční ovečka

Velikonoční ovečka

Svěží chuť jara

Podle receptu Evy Šebestové z Uherského Brodu

Sladký život /28.03.20
Lahodný beránek

Lahodný beránek

Lucie Zubatá, Vnorovy

Sladký život /28.03.20
Králičí stehna s hráškovým pyré

Králičí stehna s hráškovým pyré

Skvělá kombinace chutí

Podle receptu Mileny Šímové ze Stříbra

Škola vaření /27.03.20
Piškotová lízátka

Piškotová lízátka

Hana Šátralová, Praha

Všehochuť /27.03.20
Slavnostní věnec

Slavnostní věnec

Ozdobí sváteční tabuli


Podle receptu Svatavy Hudcové z Mohelnice

Všehochuť /27.03.20
Ihned měkké perníčky

Ihned měkké perníčky

Jana Boháčová, Chudobín

Všehochuť /27.03.20
 
Reklama
Knedlíková kuchařka

Speciální vydání

Ať už využijete úrodu ze své zahrady nebo zavítáte někam na trh či do obchodu, určitě nepřijde jediný kousek ovoce nazmar. Přinášíme ti totiž recepty na sladké moučníky, nepečené dezerty a samozřejmě skvělé tipy na marmelády a kompoty. Je jen na vás, který vyzkoušíte, ale určitě ani u jednoho nešlápnete vedle. Dobrou chuť!

více
special

Pošli recept Extra speciál

Vážení a milí čtenáři, připravili jsme pro vás další extra-speciální vydání časopisu Pošli recept!. Tentokrát jsme ho sestavili z vašich nejoblíbenějších sladkých receptů, o které si k nám do redakce píšete. Věříme, že se vám budou líbit a že budou mít úspěch u vašich blízkých i u hostů, jimž je nabídnete. Přejeme hodně zdaru při pečení a především dobrou chuť!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Close icon

přejít na web

Odebírejte náš NEWSLETTER

Posli recept logo

Váš e-mail

Přihlášením k newsletteru souhlasíte s Obchodními podmínkami Burda a potvrzujete, že jste se seznámili se Zásadami ochrany soukromí Burda International CZ s.r.o.

Na váš e-mail jsme odeslali odkaz pro potvrzení odběru novinek.

zpět na hlavní stranu