Reklama
Cibulová pomazánka
Fotogalerie:

Cibulová pomazánka

Michaela Prokopová

Radostín
Cibuli a česnek při vaření používám pořád.
Michaela Prokopová, Radostín

Ingredience

  • 200 ml smetana zakysaná
  • 1 cibule
  • 100 g sýr tavený šunkový
  • 100 g máslo
  • koření dle chuti

Doba přípravy

Počet porcí

4

Orientační cena

50 Kč

Postup přípravy

  1. Zakysanou smetanu ušleháme s taveným sýrem. Do této směsi důkladně vmícháme změklé máslo.
  2. Cibuli oloupeme a najemno nakrájíme. Přidáme do pomazánky. Hotovou směs dochutíme solí a pepřem.
     
    TIP: Jestliže máš ráda pikantnější pomazánky nebo ji připravuješ na pohoštění pro přátele
    k vínu, můžeš přidat sušený česnek a chilli.

Pošli recept! 10/2009 (16.9.2009)

Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Pikantní kuřecí prsa

Pikantní kuřecí prsa

Tahle marináda patří k našim nejoblíbenějším. Irena Svitáková, Kolín
Vaříme express /19.06.17
Tvarohové poháry

Tvarohové poháry

Nepečený zákusek je velmi snadný na přípravu.

Diana Vlasáková, Příbram

Vaříme express /27.05.17
Domácí hamburger

Domácí hamburger

Maso se nekoření a i přesto je vynikající. Překvapí Tě chuť hamburgeru a už nebudeš ...

Vaříme express /28.01.13
Ostravské jednohubky

Ostravské jednohubky

Hodí se při každé příležitosti.
Vaříme express /09.05.12
Pomazánka z tvarohu a pivního sýra

Pomazánka z tvarohu a pivního sýra

Podle receptu Jany Holečkové z Jičína

Vaříme express /31.05.18
Těstoviny v sýrové omáčce

Těstoviny v sýrové omáčce

U nás v rodině velmi oblíbené jídlo.

Jana Niemcová, Třinec

Vaříme express /02.01.15
 

Nejnovější

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Keramické, nerezové, teflonové nebo z litiny. Pánví a pánviček je spousta druhů, ...
Všehochuť /02.04.20
Roláda s kopřivami

Roláda s kopřivami

Pavla Hrubá, Praha

Škola vaření /28.03.20
Čokoládové kraslice

Čokoládové kraslice

Lada Nováková, Svitavy

Všehochuť /28.03.20
Velikonoční ovečka

Velikonoční ovečka

Svěží chuť jara

Podle receptu Evy Šebestové z Uherského Brodu

Sladký život /28.03.20
Lahodný beránek

Lahodný beránek

Lucie Zubatá, Vnorovy

Sladký život /28.03.20
Králičí stehna s hráškovým pyré

Králičí stehna s hráškovým pyré

Skvělá kombinace chutí

Podle receptu Mileny Šímové ze Stříbra

Škola vaření /27.03.20
Piškotová lízátka

Piškotová lízátka

Hana Šátralová, Praha

Všehochuť /27.03.20
Slavnostní věnec

Slavnostní věnec

Ozdobí sváteční tabuli


Podle receptu Svatavy Hudcové z Mohelnice

Všehochuť /27.03.20
Ihned měkké perníčky

Ihned měkké perníčky

Jana Boháčová, Chudobín

Všehochuť /27.03.20
 
Reklama
Knedlíková kuchařka

Speciální vydání

Ať už využijete úrodu ze své zahrady nebo zavítáte někam na trh či do obchodu, určitě nepřijde jediný kousek ovoce nazmar. Přinášíme ti totiž recepty na sladké moučníky, nepečené dezerty a samozřejmě skvělé tipy na marmelády a kompoty. Je jen na vás, který vyzkoušíte, ale určitě ani u jednoho nešlápnete vedle. Dobrou chuť!

více
special

Pošli recept Extra speciál

Vážení a milí čtenáři, připravili jsme pro vás další extra-speciální vydání časopisu Pošli recept!. Tentokrát jsme ho sestavili z vašich nejoblíbenějších sladkých receptů, o které si k nám do redakce píšete. Věříme, že se vám budou líbit a že budou mít úspěch u vašich blízkých i u hostů, jimž je nabídnete. Přejeme hodně zdaru při pečení a především dobrou chuť!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Close icon

přejít na web

Odebírejte náš NEWSLETTER

Posli recept logo

Váš e-mail

Přihlášením k newsletteru souhlasíte s Obchodními podmínkami Burda a potvrzujete, že jste se seznámili se Zásadami ochrany soukromí Burda International CZ s.r.o.

Na váš e-mail jsme odeslali odkaz pro potvrzení odběru novinek.

zpět na hlavní stranu