Reklama
Reklama
Cibulová pomazánka
Fotogalerie:

Cibulová pomazánka

Michaela Prokopová

Radostín
Cibuli a česnek při vaření používám pořád.
Michaela Prokopová, Radostín

Ingredience

  • 200 ml smetana zakysaná
  • 1 cibule
  • 100 g sýr tavený šunkový
  • 100 g máslo
  • koření dle chuti

Doba přípravy

Počet porcí

4

Orientační cena

50 Kč

Postup přípravy

  1. Zakysanou smetanu ušleháme s taveným sýrem. Do této směsi důkladně vmícháme změklé máslo.
  2. Cibuli oloupeme a najemno nakrájíme. Přidáme do pomazánky. Hotovou směs dochutíme solí a pepřem.
     
    TIP: Jestliže máš ráda pikantnější pomazánky nebo ji připravuješ na pohoštění pro přátele
    k vínu, můžeš přidat sušený česnek a chilli.

Pošli recept! 10/2009 (16.9.2009)

Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Jahodová polévka

Jahodová polévka

V horkém létě je příjemně osvěžující. Studené ovocné polévky dělám často, ...
Vaříme express /17.10.11
Krémová bramborová polévka s fenyklem

Krémová bramborová polévka s fenyklem

Klasická bramboračka se dá ještě vylepšit na mnoho způsobů. A tento je z nich ...

Vaříme express /13.06.17
Chleba ve vajíčku jako ,,pizza"

Chleba ve vajíčku jako ,,pizza"

Jednoduchý recept, který zvládne každý.

Lenka Zdráhalová, Bystřice pod Hostýnem

Vaříme express /07.11.12
Těstoviny se šunkou a pórkem

Těstoviny se šunkou a pórkem

Zbožňujeme těstoviny. Na večeři jsou naprosto ideální.
Aneta Ptáčková, Krnov
...
Vaříme express /25.01.10
Česnečka se šlehačkou

Česnečka se šlehačkou

Tato polévka je v naší rodině jednou z nejoblíbenějších.
Lenka ...
Vaříme express /11.10.11
Špagety s červenou čočkou

Špagety s červenou čočkou

Neboj se neobvyklé kombinace

Podle receptu Milady Rourkové z Brna

Vaříme express /02.10.18
 

Nejnovější

Svíčková ze zahrady

Svíčková ze zahrady

Mariana Vašíčková, Olomouc
Škola vaření /20.03.19
Králík pečený v pytli

Králík pečený v pytli

Zkus pečicí fólii

Olga Malá, Praha

Škola vaření /20.03.19
Treska s kůrkou ze sezamu

Treska s kůrkou ze sezamu

Ivana Černá, Praha

Vaříme express /20.03.19
Kapr na fazolkách

Kapr na fazolkách

Radka Vobecká, Roudnice nad Labem

Vaříme express /20.03.19
Losos na špenátu

Losos na špenátu

Zdeňka Blažková, Vsetín

Vaříme express /20.03.19
Losos ve vaječném těstě

Losos ve vaječném těstě

Marie Dlesková, Chlumec nad Cidlinou

Vaříme express /20.03.19
Pstruh s mandlovou nádivkou

Pstruh s mandlovou nádivkou

Andrea Janáková, Polička

Zdravě a chutně /20.03.19
Pomerančový losos s pyré

Pomerančový losos s pyré

Karla Hanáková, Plzeň

Zdravě a chutně /20.03.19
Sumec na víně s bylinkami

Sumec na víně s bylinkami

Daniela Svobodová, Most

Zdravě a chutně /20.03.19
 
send Pošlete nám
recept
radu
příběh
foto kuchyně
video
450,-

Za každý otištěný recept přidaný přes stránky Pošlirecept.cz dostanete

+

Každý měsíc můžete soutěžit o skvělé ceny!

arrow Přidat recept

Taky se vám stalo, že jste byli na návštěvě u přátel a zjistili jste, že mají nějaký super trik, který byste mohli v kuchyni využít? Každý z nás určitě nějaký zná, proč se tedy vzájemně nepoučit?

+

Napište nám o svých zkušenostech, pomůžete mnohým začátečníkům i zkušeným kuchařům!

arrow Přidat radu
300,-

Vaření občas přinese situace, před kterými bychom raději utekli. Po čase ale na trapas vzpomínáme s úsměvem. Zažili jste také při vaření něco, co vás vyvedlo z míry?

+

Napište nám i vy svůj příběh, pokud ho otiskneme v časopise, dostanete odměnu 300 Kč!

arrow Přidat příběh
300,-

Mate také rádi svou kuchyň? Cítíte se tam fajn a je to poznat i na vašem vaření? Pošlete nám fotografie a povídání, jaká jídla rádi vaříte a co se vám na vaší kuchyni líbí.

+

Máte nějaká zajímavá vylepšení? Napište nám! Po zveřejnění vašeho příspěvku v časopise od nás dostanete 300 Kč!

arrow Přidat kuchyň

Chcete i vy v celé parádě ukázat světu, jak se vaří u vás doma? Jaké máte úžasné recepty, tipy, triky? Je to snadné!

+

Natočte přípravu svých úžasných receptů na video a sdílejte je s ostatními. Podělte se o své umění, ať to všichni vidí!

arrow Přidat video
PRD03_Velikonoce_Nocode

Velikonoce

Velikonoce jsou svátky jara, obrození a probouzející se přírody. Vše začíná růst i vonět a každý najednou cítí přísun nové energie. Aby nám vydržela co nejdéle, je ideální si dopřát něco dobrého k snědku. Co takhle linecké cukroví, králičí stehýnka nebo salátek s jatýrky? Ať už si dopřejete cokoliv, hlavně vám přejeme krásné prožití svátků!

více
special

Pošli recept Extra speciál To nejlepší z drůbeže

Na otázku, co by si daly k obědu, odpovídaly moje děti vždycky naprosto jednoznačně – pečené kuřátko. Později si oblíbily slepici na paprice a ve věku teenagerů jim nejvíc šmakovaly nudličky z krůtího masa v pikantní omáčce. Drůbež u nás vždycky vedla a myslím si, že naše rodina rozhodně není jediná. Právě proto je tu speciál plný vašich nejoblíbenějších drůbežích receptů.!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama