Reklama
Reklama
Cibule v těstíčku
Fotogalerie:

Cibule v těstíčku

Lenka Danišová

Jirkov
Můžeš ji podávat s kaší k obědu i samostatně jako chuťovku.
Lenka Danišová, Jirkov

Ingredience

  • 2 cibule velká
  • 2 vejce
  • 2 lžíce mouka hladká
  • 1 lžíce solamyl
  • 1 lžíce kečup
  • 1 lžička paprika sladká mletá
  • špetka bazalka
  • špetka sůl
  • dle potřeby olej na smažení

Doba přípravy

Počet porcí

4

Orientační cena

30 Kč

Postup přípravy

  1. Cibuli oloupeme a nakrájíme na 1/2 cm silné plátky.
  2. Metličkou rozšleháme všechny ostatní přísady tak‚ aby vzniklo těstíčko.
  3. V něm plátky cibule obalujeme a ihned zvolna smažíme na oleji.

    TIP: Jako chuťovka je tato smažená cibule výborná k pivu.

Pošli recept! 2/2011 (11.1.2011)

Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Sýrové špecle se zeleninou

Sýrové špecle se zeleninou

Zdravá večeře je za chvíli na stole. Hana Kupková, Ostrava
Vaříme express /14.05.15
Špagetová omeleta

Špagetová omeleta

Jestliže ti zbudou od oběda uvařené špagety, využij je pro přípravu omelety.

Zdeňka ...

Vaříme express /09.01.13
špekáčkové špízy

špekáčkové špízy

Komu už se omrzely opékané špekáčky, ať zkusí tento špíz.
Veronika Poláčková, ...
Vaříme express /23.12.11
Krůtí nudličky s fazolkami

Krůtí nudličky s fazolkami

Recept mi poradila sestra Renátka jako lahodnou rychlovku.

Ivana Machková, Frýdek-Místek

Vaříme express /07.05.12
Kuřecí špíz s rajčatovou salsou

Kuřecí špíz s rajčatovou salsou

Pro děti feferonku vynech

Podle receptu Lenky Drahotové z Plzně

Vaříme express /26.07.18
Dýňová polévka s gorgonzolou

Dýňová polévka s gorgonzolou

Pozor, sýr je dost slaný

Podle receptu Marka Peterky z Chebu

Vaříme express /09.10.18
 

Nejnovější

Kapr s bramborovým salátem

Kapr s bramborovým salátem

Ověřená klasika Anna Habřinová, Sokolov
Škola vaření /23.12.18
Vídeňský řízek Diplomat

Vídeňský řízek Diplomat

Jarka Dlouhá, Brno

Všehochuť /20.12.18
Závitky z tresky s kaparovou omáčkou

Závitky z tresky s kaparovou omáčkou

Originální

Iva Hajná, Tábor

Všehochuť /19.12.18
Losos à la Capri s brambory

Losos à la Capri s brambory

Pro labužníky

Jindra Setřelová, Ostrov


Všehochuť /19.12.18
Ragú z kapra se zeleninou

Ragú z kapra se zeleninou

Kapr jak ho neznáš

Podle receptu Jany Sedláčkové z Lanškrouna

Zdravě a chutně /08.12.18
Čokoládový věnec

Čokoládový věnec

Vločky můžeš koupit

Podle receptu Veroniky Cháberové z Rokycan

Všehochuť /08.12.18
Katalánská roláda

Katalánská roláda

Aneb ‚‚cikánský rukáv‘‘

Eva Navrátilová, Vlašim

Všehochuť /08.12.18
Babiččina vánočka

Babiččina vánočka

Marie Staňková, Pardubice

Škola vaření /07.12.18
Kapr s houbovými placičkami

Kapr s houbovými placičkami

Lenka Majorová, Zlín

Všehochuť /07.12.18
 
send Pošlete nám
recept
radu
příběh
foto kuchyně
video
450,-

Za každý otištěný recept přidaný přes stránky Pošlirecept.cz dostanete

+

Každý měsíc můžete soutěžit o skvělé ceny!

arrow Přidat recept

Taky se vám stalo, že jste byli na návštěvě u přátel a zjistili jste, že mají nějaký super trik, který byste mohli v kuchyni využít? Každý z nás určitě nějaký zná, proč se tedy vzájemně nepoučit?

+

Napište nám o svých zkušenostech, pomůžete mnohým začátečníkům i zkušeným kuchařům!

arrow Přidat radu
300,-

Vaření občas přinese situace, před kterými bychom raději utekli. Po čase ale na trapas vzpomínáme s úsměvem. Zažili jste také při vaření něco, co vás vyvedlo z míry?

+

Napište nám i vy svůj příběh, pokud ho otiskneme v časopise, dostanete odměnu 300 Kč!

arrow Přidat příběh
300,-

Mate také rádi svou kuchyň? Cítíte se tam fajn a je to poznat i na vašem vaření? Pošlete nám fotografie a povídání, jaká jídla rádi vaříte a co se vám na vaší kuchyni líbí.

+

Máte nějaká zajímavá vylepšení? Napište nám! Po zveřejnění vašeho příspěvku v časopise od nás dostanete 300 Kč!

arrow Přidat kuchyň

Chcete i vy v celé parádě ukázat světu, jak se vaří u vás doma? Jaké máte úžasné recepty, tipy, triky? Je to snadné!

+

Natočte přípravu svých úžasných receptů na video a sdílejte je s ostatními. Podělte se o své umění, ať to všichni vidí!

arrow Přidat video
01_TitulPRD11_Cukrovi_nocode

Cukroví

Silně a lahodně
rohlíčky po domě voní,
stále voní.
Nikdo si nevšímá,
jak jeho dieta mění se v dým.
Nejenom k cukroví
strávníci hladoví se skloní a přivoní,
dejme si decinku,
za malou chvilinku
připijem pospolu
na veselou vánoční noc. 

více
special

Pošli recept Extra speciál To nejlepší z drůbeže

Na otázku, co by si daly k obědu, odpovídaly moje děti vždycky naprosto jednoznačně – pečené kuřátko. Později si oblíbily slepici na paprice a ve věku teenagerů jim nejvíc šmakovaly nudličky z krůtího masa v pikantní omáčce. Drůbež u nás vždycky vedla a myslím si, že naše rodina rozhodně není jediná. Právě proto je tu speciál plný vašich nejoblíbenějších drůbežích receptů.!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama