Reklama
Cibule v těstíčku
Fotogalerie:

Cibule v těstíčku

Lenka Danišová

Jirkov
Můžeš ji podávat s kaší k obědu i samostatně jako chuťovku.
Lenka Danišová, Jirkov

Ingredience

  • 2 cibule velká
  • 2 vejce
  • 2 lžíce mouka hladká
  • 1 lžíce solamyl
  • 1 lžíce kečup
  • 1 lžička paprika sladká mletá
  • špetka bazalka
  • špetka sůl
  • dle potřeby olej na smažení

Doba přípravy

Počet porcí

4

Orientační cena

30 Kč

Postup přípravy

  1. Cibuli oloupeme a nakrájíme na 1/2 cm silné plátky.
  2. Metličkou rozšleháme všechny ostatní přísady tak‚ aby vzniklo těstíčko.
  3. V něm plátky cibule obalujeme a ihned zvolna smažíme na oleji.

    TIP: Jako chuťovka je tato smažená cibule výborná k pivu.

Pošli recept! 2/2011 (11.1.2011)

Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Medová kachní prsíčka

Medová kachní prsíčka

Prsíčka nemusí být úplně propečená, stačí, když budou růžová. Jana ...
Vaříme express /27.07.16
Smetanové těstoviny s kukuřicí

Smetanové těstoviny s kukuřicí

Dají se obměňovat, třeba salám dát jiný.

Monika Kořístková, Hranice

Vaříme express /26.06.14
Květákové placičky

Květákové placičky

Marie Ospalíková, Kroměříž

Vaříme express /26.02.18
Cheesecake s mandlemi

Cheesecake s mandlemi

Ke kávě je přímo úžasný, návštěva neodolá.

Marie Kovářová, Telč

Vaříme express /06.09.16
Kuřecí řízky v pikantní směsi

Kuřecí řízky v pikantní směsi

Pro větší pikantnost přidejte chilli papričky.
Vaříme express /05.04.12
Střapatá placka z kedluben

Střapatá placka z kedluben

Podáváme ještě teplé s čerstvou zeleninou.

Veronika Marková, Český Těšín

Vaříme express /10.07.15
 

Nejnovější

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Keramické, nerezové, teflonové nebo z litiny. Pánví a pánviček je spousta druhů, ...
Všehochuť /02.04.20
Roláda s kopřivami

Roláda s kopřivami

Pavla Hrubá, Praha

Škola vaření /28.03.20
Čokoládové kraslice

Čokoládové kraslice

Lada Nováková, Svitavy

Všehochuť /28.03.20
Velikonoční ovečka

Velikonoční ovečka

Svěží chuť jara

Podle receptu Evy Šebestové z Uherského Brodu

Sladký život /28.03.20
Lahodný beránek

Lahodný beránek

Lucie Zubatá, Vnorovy

Sladký život /28.03.20
Králičí stehna s hráškovým pyré

Králičí stehna s hráškovým pyré

Skvělá kombinace chutí

Podle receptu Mileny Šímové ze Stříbra

Škola vaření /27.03.20
Piškotová lízátka

Piškotová lízátka

Hana Šátralová, Praha

Všehochuť /27.03.20
Slavnostní věnec

Slavnostní věnec

Ozdobí sváteční tabuli


Podle receptu Svatavy Hudcové z Mohelnice

Všehochuť /27.03.20
Ihned měkké perníčky

Ihned měkké perníčky

Jana Boháčová, Chudobín

Všehochuť /27.03.20
 
Reklama
Knedlíková kuchařka

Speciální vydání

Ať už využijete úrodu ze své zahrady nebo zavítáte někam na trh či do obchodu, určitě nepřijde jediný kousek ovoce nazmar. Přinášíme ti totiž recepty na sladké moučníky, nepečené dezerty a samozřejmě skvělé tipy na marmelády a kompoty. Je jen na vás, který vyzkoušíte, ale určitě ani u jednoho nešlápnete vedle. Dobrou chuť!

více
special

Pošli recept Extra speciál

Vážení a milí čtenáři, připravili jsme pro vás další extra-speciální vydání časopisu Pošli recept!. Tentokrát jsme ho sestavili z vašich nejoblíbenějších sladkých receptů, o které si k nám do redakce píšete. Věříme, že se vám budou líbit a že budou mít úspěch u vašich blízkých i u hostů, jimž je nabídnete. Přejeme hodně zdaru při pečení a především dobrou chuť!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Close icon

přejít na web

Odebírejte náš NEWSLETTER

Posli recept logo

Váš e-mail

Přihlášením k newsletteru souhlasíte s Obchodními podmínkami Burda a potvrzujete, že jste se seznámili se Zásadami ochrany soukromí Burda International CZ s.r.o.

Na váš e-mail jsme odeslali odkaz pro potvrzení odběru novinek.

zpět na hlavní stranu