Reklama
Chlebíčky s ananasem
Fotogalerie:

Chlebíčky s ananasem

Radka Kozlíková

Brno

Jsou trochu jiné než obvyklá klasika.

Radka Kozlíková, Brno

Ingredience

  • 5 stroužků česnek
  • 200 g eidam
  • 100 g tavený sýr
  • 4 lžíce majolka
  • 1 plechovka ananas
  • 8 plátků čerstvá veka
  • pažitka na ozdobu

Doba přípravy

Počet porcí

8

Orientační cena

80 Kč

Postup přípravy

  1. Stroužky česneku oloupeme a nasekáme nadrobno. Eidam nastrouháme najemno, menší část sýra  odložíme stranou na pozdější zdobení a zbytek smícháme s česnekem, taveným sýrem a majolkou. Vše dobře promícháme.

  2. Ananas slijeme a necháme okapat.

  3. Plátky čerstvé veky rovnoměrně potřeme připravenou česnekovo-sýrovou pomazánkou, na ni rozdělíme okapané kousky ananasu, posypeme odloženým strouhaným eidamem a nakonec ozdobíme pažitkou.

Pošli recept! - Speciál - Pohoštění pro chvíle pohody (17.12.2012)

Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Kapří hranolky s pikantní tatarkou

Kapří hranolky s pikantní tatarkou

Do těstíčka přidej trochu bílého vína. Katka Miláčková, Praha
Vaříme express /25.12.15
Krabí koktejl

Krabí koktejl

Výborný na chlebíčky i jako lehká večeře.

Pavlína Laskavá, Prostějov

Vaříme express /09.12.14
Lístkové roládky

Lístkové roládky

Upeč je návštěvě místo chlebíčků.

Ivana Bartušková, Bítovčice

Vaříme express /09.01.13
Sklářské žemlové knedlíky

Sklářské žemlové knedlíky

Do těsta můžeme přidat kysanou smetanu.

Vladimír Bruna, Praha

Vaříme express /12.11.17
Špenátová pomazánka

Špenátová pomazánka

Zelenými chlebíčky hosty určitě překvapíš.
Hana Stříbrská, Kladno
Vaříme express /10.09.10
Dýňová pomazánka

Dýňová pomazánka

Dýně, sýr a ořechy tvoří chutnou kombinaci.

Veronika a Martin Kasíkovi, Praha

Vaříme express /10.10.14
 

Nejnovější

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Keramické, nerezové, teflonové nebo z litiny. Pánví a pánviček je spousta druhů, ...
Všehochuť /02.04.20
Roláda s kopřivami

Roláda s kopřivami

Pavla Hrubá, Praha

Škola vaření /28.03.20
Čokoládové kraslice

Čokoládové kraslice

Lada Nováková, Svitavy

Všehochuť /28.03.20
Velikonoční ovečka

Velikonoční ovečka

Svěží chuť jara

Podle receptu Evy Šebestové z Uherského Brodu

Sladký život /28.03.20
Lahodný beránek

Lahodný beránek

Lucie Zubatá, Vnorovy

Sladký život /28.03.20
Králičí stehna s hráškovým pyré

Králičí stehna s hráškovým pyré

Skvělá kombinace chutí

Podle receptu Mileny Šímové ze Stříbra

Škola vaření /27.03.20
Piškotová lízátka

Piškotová lízátka

Hana Šátralová, Praha

Všehochuť /27.03.20
Slavnostní věnec

Slavnostní věnec

Ozdobí sváteční tabuli


Podle receptu Svatavy Hudcové z Mohelnice

Všehochuť /27.03.20
Ihned měkké perníčky

Ihned měkké perníčky

Jana Boháčová, Chudobín

Všehochuť /27.03.20
 
Reklama
Knedlíková kuchařka

Speciální vydání

Ať už využijete úrodu ze své zahrady nebo zavítáte někam na trh či do obchodu, určitě nepřijde jediný kousek ovoce nazmar. Přinášíme ti totiž recepty na sladké moučníky, nepečené dezerty a samozřejmě skvělé tipy na marmelády a kompoty. Je jen na vás, který vyzkoušíte, ale určitě ani u jednoho nešlápnete vedle. Dobrou chuť!

více
special

Pošli recept Extra speciál

Vážení a milí čtenáři, připravili jsme pro vás další extra-speciální vydání časopisu Pošli recept!. Tentokrát jsme ho sestavili z vašich nejoblíbenějších sladkých receptů, o které si k nám do redakce píšete. Věříme, že se vám budou líbit a že budou mít úspěch u vašich blízkých i u hostů, jimž je nabídnete. Přejeme hodně zdaru při pečení a především dobrou chuť!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Close icon

přejít na web

Odebírejte náš NEWSLETTER

Posli recept logo

Váš e-mail

Přihlášením k newsletteru souhlasíte s Obchodními podmínkami Burda a potvrzujete, že jste se seznámili se Zásadami ochrany soukromí Burda International CZ s.r.o.

Na váš e-mail jsme odeslali odkaz pro potvrzení odběru novinek.

zpět na hlavní stranu