Reklama
Chleba ve vajíčku jako ,,pizza"
Fotogalerie:

Chleba ve vajíčku jako ,,pizza"

Lenka Zdráhalová
Lenka Zdráhalová
Bystřice pod Hostýnem

Jednoduchý recept, který zvládne každý.

Lenka Zdráhalová, Bystřice pod Hostýnem

Ingredience

  • 2 krajíce chléb
  • 2 vejce
  • špetka sůl
  • 1/2 lžičky pizza koření
  • špetka oregáno
  • 1 plátek šunka
  • 1 plátek sýr
  • pažitka
  • dle chuti kečup, hořčice
  • sádlo

Doba přípravy

Počet porcí

1

Orientační cena

12 Kč

Postup přípravy

  1. Starší krajíce chleba obalíme ve vajíčku rozmíchaném se solí, pizza koření a oregánem.
  2. Osmažíme na tuku z obou stran, poklademe plátkem šunky a sýra, potřeme kečupem nebo hořčicí. Na závěr posypeme pažitkou a podáváme.

Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Pomazánka z camembertu

Pomazánka z camembertu

Podle receptu Zory Sýkorové z Chebu
Vaříme express /27.10.18
Těstoviny se špenátem a fetou

Těstoviny se špenátem a fetou

V této podobě špenát chutná i dětem.

Alena Hrdličková, Praha

Vaříme express /24.07.15
Sýrový špíz v pivním těstíčku

Sýrový špíz v pivním těstíčku

Tato večeře tvoji rodinu dokonale zasytí. Vitaminy jim dodáš, když ke špízům uděláš...
Vaříme express /25.06.12
Těstoviny s uzeným masem

Těstoviny s uzeným masem

Chuť parmazánu se k uzenému masu skvěle hodí. 

Dita Strnadová, Kralupy

Vaříme express /25.01.17
Smažené žampiony

Smažené žampiony

Když nemám lesní houby, jsou také dobré.

Jindřich Ostrý, Jablonec

Vaříme express /13.10.13
Krémová rajčatová polévka

Krémová rajčatová polévka

Vydatná polévka je naprosto univerzální. Můžeš ji jíst k snídani, k obědu ...
Vaříme express /20.10.08
 

Nejnovější

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Keramické, nerezové, teflonové nebo z litiny. Pánví a pánviček je spousta druhů, ...
Všehochuť /02.04.20
Roláda s kopřivami

Roláda s kopřivami

Pavla Hrubá, Praha

Škola vaření /28.03.20
Čokoládové kraslice

Čokoládové kraslice

Lada Nováková, Svitavy

Všehochuť /28.03.20
Velikonoční ovečka

Velikonoční ovečka

Svěží chuť jara

Podle receptu Evy Šebestové z Uherského Brodu

Sladký život /28.03.20
Lahodný beránek

Lahodný beránek

Lucie Zubatá, Vnorovy

Sladký život /28.03.20
Králičí stehna s hráškovým pyré

Králičí stehna s hráškovým pyré

Skvělá kombinace chutí

Podle receptu Mileny Šímové ze Stříbra

Škola vaření /27.03.20
Piškotová lízátka

Piškotová lízátka

Hana Šátralová, Praha

Všehochuť /27.03.20
Slavnostní věnec

Slavnostní věnec

Ozdobí sváteční tabuli


Podle receptu Svatavy Hudcové z Mohelnice

Všehochuť /27.03.20
Ihned měkké perníčky

Ihned měkké perníčky

Jana Boháčová, Chudobín

Všehochuť /27.03.20
 
Reklama
Knedlíková kuchařka

Speciální vydání

Ať už využijete úrodu ze své zahrady nebo zavítáte někam na trh či do obchodu, určitě nepřijde jediný kousek ovoce nazmar. Přinášíme ti totiž recepty na sladké moučníky, nepečené dezerty a samozřejmě skvělé tipy na marmelády a kompoty. Je jen na vás, který vyzkoušíte, ale určitě ani u jednoho nešlápnete vedle. Dobrou chuť!

více
special

Pošli recept Extra speciál

Vážení a milí čtenáři, připravili jsme pro vás další extra-speciální vydání časopisu Pošli recept!. Tentokrát jsme ho sestavili z vašich nejoblíbenějších sladkých receptů, o které si k nám do redakce píšete. Věříme, že se vám budou líbit a že budou mít úspěch u vašich blízkých i u hostů, jimž je nabídnete. Přejeme hodně zdaru při pečení a především dobrou chuť!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Close icon

přejít na web

Odebírejte náš NEWSLETTER

Posli recept logo

Váš e-mail

Přihlášením k newsletteru souhlasíte s Obchodními podmínkami Burda a potvrzujete, že jste se seznámili se Zásadami ochrany soukromí Burda International CZ s.r.o.

Na váš e-mail jsme odeslali odkaz pro potvrzení odběru novinek.

zpět na hlavní stranu