Reklama
Chilli směs
Fotogalerie:

Chilli směs

Jitka Bajerová

Hostěnice

Zkus tuto dobrotu.

Jitka Bajerová, Hostěnice

Ingredience

  • 4 lžíce olej
  • 750 g mleté maso
  • 4 středně velké cibule
  • 4 stroužky česnek
  • 1/2 lžičky sladká paprika
  • 1/2 lžičky mleté chilli
  • 1/2 lžičky sušený rozmarýn
  • 500 ml voda
  • 1 kostka masox
  • 4 rajčata
  • 2 papriky
  • 1 konzerva kukuřice
  • trocha soli

Doba přípravy

Počet porcí

4

Orientační cena

100 Kč

Postup přípravy

  1. Ve větší pánvi na rozehřátém oleji opečeme mleté maso. Cibuli a česnek nakrájíme na plátky‚ přidáme k masu a osmažíme společně dozlatova.

  2. Přidáme koření‚ podlijeme vodou a vložíme masox. Necháme asi 10 minut povařit. Pak přidáme rozkrájená rajčata a papriky‚ kukuřici a znovu podusíme. Podle potřeby dosolíme.

Pošli recept! - Speciál - Mleté maso (16.7.2012)

Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Kachní prsa s brusinkovou omáčkou

Kachní prsa s brusinkovou omáčkou

Opravdová delikatesa, kterou vždy nadchnu svého muže. Doporučuji zapíjet červeným ...
Vaříme express /20.01.17
Kuřecí maso se smetanovou kari omáčkou

Kuřecí maso se smetanovou kari omáčkou

Rychlé, zdravé a velmi chutné jídlo.

Lucie Blahová, Slavičín

Vaříme express /25.06.12
Gratinované plněné žampiony

Gratinované plněné žampiony

Jednoduchá večeře, která ani moc nestojí.

Nina Drábková, Jihlava

Vaříme express /02.02.14
Taštičky s kuřecím masem a žampiony

Taštičky s kuřecím masem a žampiony

Ráda své hosty překvapím pochoutkou, která vypadá luxusně a přitom je velmi ...

Vaříme express /19.02.16
Krůtí špenátové řízky

Krůtí špenátové řízky

Nejsou tak šťavnaté jako z vepřového masa, proto je podávej se zeleninovým salátem...

Vaříme express /11.05.15
Pstruh na víně

Pstruh na víně

Bylinky, máslo a víno – základ dobrého jídla.

David Trávníček, Ústí ...

Vaříme express /15.08.17
 

Nejnovější

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Keramické, nerezové, teflonové nebo z litiny. Pánví a pánviček je spousta druhů, ...
Všehochuť /02.04.20
Roláda s kopřivami

Roláda s kopřivami

Pavla Hrubá, Praha

Škola vaření /28.03.20
Čokoládové kraslice

Čokoládové kraslice

Lada Nováková, Svitavy

Všehochuť /28.03.20
Velikonoční ovečka

Velikonoční ovečka

Svěží chuť jara

Podle receptu Evy Šebestové z Uherského Brodu

Sladký život /28.03.20
Lahodný beránek

Lahodný beránek

Lucie Zubatá, Vnorovy

Sladký život /28.03.20
Králičí stehna s hráškovým pyré

Králičí stehna s hráškovým pyré

Skvělá kombinace chutí

Podle receptu Mileny Šímové ze Stříbra

Škola vaření /27.03.20
Piškotová lízátka

Piškotová lízátka

Hana Šátralová, Praha

Všehochuť /27.03.20
Slavnostní věnec

Slavnostní věnec

Ozdobí sváteční tabuli


Podle receptu Svatavy Hudcové z Mohelnice

Všehochuť /27.03.20
Ihned měkké perníčky

Ihned měkké perníčky

Jana Boháčová, Chudobín

Všehochuť /27.03.20
 
Reklama
Knedlíková kuchařka

Speciální vydání

Ať už využijete úrodu ze své zahrady nebo zavítáte někam na trh či do obchodu, určitě nepřijde jediný kousek ovoce nazmar. Přinášíme ti totiž recepty na sladké moučníky, nepečené dezerty a samozřejmě skvělé tipy na marmelády a kompoty. Je jen na vás, který vyzkoušíte, ale určitě ani u jednoho nešlápnete vedle. Dobrou chuť!

více
special

Pošli recept Extra speciál

Vážení a milí čtenáři, připravili jsme pro vás další extra-speciální vydání časopisu Pošli recept!. Tentokrát jsme ho sestavili z vašich nejoblíbenějších sladkých receptů, o které si k nám do redakce píšete. Věříme, že se vám budou líbit a že budou mít úspěch u vašich blízkých i u hostů, jimž je nabídnete. Přejeme hodně zdaru při pečení a především dobrou chuť!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Close icon

přejít na web

Odebírejte náš NEWSLETTER

Posli recept logo

Váš e-mail

Přihlášením k newsletteru souhlasíte s Obchodními podmínkami Burda a potvrzujete, že jste se seznámili se Zásadami ochrany soukromí Burda International CZ s.r.o.

Na váš e-mail jsme odeslali odkaz pro potvrzení odběru novinek.

zpět na hlavní stranu