Reklama
Česnekovo-sýrová pomazánka
Fotogalerie:

Česnekovo-sýrová pomazánka

Marie Teplá
Marie Teplá
Skuteč
Pikantní pomazánka vhodná nejen na jednohubky.

Ingredience

  • 200 g tvrdý sýr
  • 1 pomazánkové máslo
  • 3-4 lžíce majonéza
  • 3 stroužky česnek
  • 1 lžíce plnotučná hořčice(
  • 1 trojůhelníček tavený sýr
  • dle chuti sůl a pepř

Doba přípravy

Počet porcí

4

Orientační cena

80 Kč

Postup přípravy

  1. Tvrdý sýr nastrouháme najemno a smícháme s prolisovaným česnekem. Pak pečlivě vmícháme i ostatní suroviny.
  2. Pomazánku necháme chvíli uležet v ledničce –má pak lepší chuť.Použít se dá na jednohubky, ale i na chléb jako svačinka.

Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Pomazánka z masovky

Pomazánka z masovky

Vymyslela ji moje kamarádka. Marie Ospalíková, Kroměříž
Vaříme express /26.10.11
Těstoviny se šunkou

Těstoviny se šunkou

Těstoviny považuji za jedničku ve své kuchyni. Mám dvě malé děti a ty si nevybírají ...
Vaříme express /09.11.08
Kuřecí  muffiny

Kuřecí muffiny

Toto roztomilé plněné pečivo je vítaným zpestřením každého slavnostního stolu.

...

Vaříme express /17.02.15
Koláč a´la pizza pro úplné začátečníky

Koláč a´la pizza pro úplné začátečníky

Teprve nedávno mě život přinutil zapojit se domácích prací, jako je například ...
Vaříme express /13.08.08
Sýrové kuličky

Sýrové kuličky

Tím, že jsou obalené, tak se nelepí.

Aneta Bartušková, Luka nad Jihlavou

Vaříme express /29.12.15
Miniválečky s uzeným masem

Miniválečky s uzeným masem

Dají se dochutit trochou směsi na barbecue.

Květa Kroupová, Praha

Vaříme express /12.08.16
 

Nejnovější

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Keramické, nerezové, teflonové nebo z litiny. Pánví a pánviček je spousta druhů, ...
Všehochuť /02.04.20
Roláda s kopřivami

Roláda s kopřivami

Pavla Hrubá, Praha

Škola vaření /28.03.20
Čokoládové kraslice

Čokoládové kraslice

Lada Nováková, Svitavy

Všehochuť /28.03.20
Velikonoční ovečka

Velikonoční ovečka

Svěží chuť jara

Podle receptu Evy Šebestové z Uherského Brodu

Sladký život /28.03.20
Lahodný beránek

Lahodný beránek

Lucie Zubatá, Vnorovy

Sladký život /28.03.20
Králičí stehna s hráškovým pyré

Králičí stehna s hráškovým pyré

Skvělá kombinace chutí

Podle receptu Mileny Šímové ze Stříbra

Škola vaření /27.03.20
Piškotová lízátka

Piškotová lízátka

Hana Šátralová, Praha

Všehochuť /27.03.20
Slavnostní věnec

Slavnostní věnec

Ozdobí sváteční tabuli


Podle receptu Svatavy Hudcové z Mohelnice

Všehochuť /27.03.20
Ihned měkké perníčky

Ihned měkké perníčky

Jana Boháčová, Chudobín

Všehochuť /27.03.20
 
Reklama
Knedlíková kuchařka

Speciální vydání

Ať už využijete úrodu ze své zahrady nebo zavítáte někam na trh či do obchodu, určitě nepřijde jediný kousek ovoce nazmar. Přinášíme ti totiž recepty na sladké moučníky, nepečené dezerty a samozřejmě skvělé tipy na marmelády a kompoty. Je jen na vás, který vyzkoušíte, ale určitě ani u jednoho nešlápnete vedle. Dobrou chuť!

více
special

Pošli recept Extra speciál

Vážení a milí čtenáři, připravili jsme pro vás další extra-speciální vydání časopisu Pošli recept!. Tentokrát jsme ho sestavili z vašich nejoblíbenějších sladkých receptů, o které si k nám do redakce píšete. Věříme, že se vám budou líbit a že budou mít úspěch u vašich blízkých i u hostů, jimž je nabídnete. Přejeme hodně zdaru při pečení a především dobrou chuť!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Close icon

přejít na web

Odebírejte náš NEWSLETTER

Posli recept logo

Váš e-mail

Přihlášením k newsletteru souhlasíte s Obchodními podmínkami Burda a potvrzujete, že jste se seznámili se Zásadami ochrany soukromí Burda International CZ s.r.o.

Na váš e-mail jsme odeslali odkaz pro potvrzení odběru novinek.

zpět na hlavní stranu