Reklama
Česnekovo-sýrová pomazánka
Fotogalerie:

Česnekovo-sýrová pomazánka

Marie Teplá
Marie Teplá
Skuteč
Pikantní pomazánka vhodná nejen na jednohubky.

Ingredience

  • 200 g tvrdý sýr
  • 1 pomazánkové máslo
  • 3-4 lžíce majonéza
  • 3 stroužky česnek
  • 1 lžíce plnotučná hořčice(
  • 1 trojůhelníček tavený sýr
  • dle chuti sůl a pepř

Doba přípravy

Počet porcí

4

Orientační cena

80 Kč

Postup přípravy

  1. Tvrdý sýr nastrouháme najemno a smícháme s prolisovaným česnekem. Pak pečlivě vmícháme i ostatní suroviny.
  2. Pomazánku necháme chvíli uležet v ledničce –má pak lepší chuť.Použít se dá na jednohubky, ale i na chléb jako svačinka.

Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Ražniči z nilského okouna

Ražniči z nilského okouna

Otto Plášek, Brno
Vaříme express /22.06.19
Celozrnné bylinkové rizoto

Celozrnné bylinkové rizoto

Lehké rizoto vhodné jako hlavní jídlo nebo jako příloha k masu. Je velmi levné a ...

Vaříme express /28.04.12
Sladké lívanečky z cukety

Sladké lívanečky z cukety

Z cukety se dá připravit prakticky cokoliv.
Blanka Dražanová, Praha
Vaříme express /24.04.13
Špekáčky v kabátku

Špekáčky v kabátku

Dělají se nejen na grilu, ale i v troubě.
Václav Vomáčka, Městec Králové...
Vaříme express /15.12.08
Kuřecí řízky v pikantní směsi

Kuřecí řízky v pikantní směsi

Pro větší pikantnost přidejte chilli papričky.
Vaříme express /05.04.12
Šmrncovní salát

Šmrncovní salát

Rychlý, s velmi rafinovanou chutí.

Jitka Sokolová, Pelhřimov

Vaříme express /14.08.16
 

Nejnovější

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Keramické, nerezové, teflonové nebo z litiny. Pánví a pánviček je spousta druhů, ...
Všehochuť /02.04.20
Roláda s kopřivami

Roláda s kopřivami

Pavla Hrubá, Praha

Škola vaření /28.03.20
Čokoládové kraslice

Čokoládové kraslice

Lada Nováková, Svitavy

Všehochuť /28.03.20
Velikonoční ovečka

Velikonoční ovečka

Svěží chuť jara

Podle receptu Evy Šebestové z Uherského Brodu

Sladký život /28.03.20
Lahodný beránek

Lahodný beránek

Lucie Zubatá, Vnorovy

Sladký život /28.03.20
Králičí stehna s hráškovým pyré

Králičí stehna s hráškovým pyré

Skvělá kombinace chutí

Podle receptu Mileny Šímové ze Stříbra

Škola vaření /27.03.20
Piškotová lízátka

Piškotová lízátka

Hana Šátralová, Praha

Všehochuť /27.03.20
Slavnostní věnec

Slavnostní věnec

Ozdobí sváteční tabuli


Podle receptu Svatavy Hudcové z Mohelnice

Všehochuť /27.03.20
Ihned měkké perníčky

Ihned měkké perníčky

Jana Boháčová, Chudobín

Všehochuť /27.03.20
 
Reklama
Knedlíková kuchařka

Speciální vydání

Ať už využijete úrodu ze své zahrady nebo zavítáte někam na trh či do obchodu, určitě nepřijde jediný kousek ovoce nazmar. Přinášíme ti totiž recepty na sladké moučníky, nepečené dezerty a samozřejmě skvělé tipy na marmelády a kompoty. Je jen na vás, který vyzkoušíte, ale určitě ani u jednoho nešlápnete vedle. Dobrou chuť!

více
special

Pošli recept Extra speciál

Vážení a milí čtenáři, připravili jsme pro vás další extra-speciální vydání časopisu Pošli recept!. Tentokrát jsme ho sestavili z vašich nejoblíbenějších sladkých receptů, o které si k nám do redakce píšete. Věříme, že se vám budou líbit a že budou mít úspěch u vašich blízkých i u hostů, jimž je nabídnete. Přejeme hodně zdaru při pečení a především dobrou chuť!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Close icon

přejít na web

Odebírejte náš NEWSLETTER

Posli recept logo

Váš e-mail

Přihlášením k newsletteru souhlasíte s Obchodními podmínkami Burda a potvrzujete, že jste se seznámili se Zásadami ochrany soukromí Burda International CZ s.r.o.

Na váš e-mail jsme odeslali odkaz pro potvrzení odběru novinek.

zpět na hlavní stranu