Reklama
Reklama
Česneková pomazánka s kukuřicí
Fotogalerie:

Česneková pomazánka s kukuřicí

Redakce Pošli recept.cz
Redakce Pošli recept.cz
Praha

Chutná všem, kdo mají rádi česnek.

Zuzka Skoumalová, Klučov

Ingredience

  • 40 g eidam
  • 1 menší plechovka sterilovaná kukuřice
  • 1 velký kelímek jogurt (smetanový, např. Max, je chutnější, ale můžeme použít jakýkoliv)
  • 2 lžíce majonéza
  • 6 stroužků česnek

Doba přípravy

Počet porcí

4

Orientační cena

60 Kč

Postup přípravy

  1. Sýr nastrouháme najemno. Kukuřici slijeme a necháme okapat od nálevu. Všechny suroviny v misce promícháme, přidáme i rozmačkaný česnek.
  2. Hotovou pomazánku mažeme na chléb nebo jiné pečivo. Podáváme s barevnou zeleninou.

Pošli recept! 5/2012 (2.4.2012)

Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Bramborový salát s brokolicí a kuřetem

Bramborový salát s brokolicí a kuřetem

Je lehký a přitom dobře zasytí. Brokolice je navíc velice zdravá. Eva Žmolíková,...
Vaříme express /26.07.15
Krůtí špenátové řízky

Krůtí špenátové řízky

Nejsou tak šťavnaté jako z vepřového masa, proto je podávej se zeleninovým salátem...

Vaříme express /11.05.15
Sýrový hemenex

Sýrový hemenex

Lahůdka, která se nepřejí a nezklame.
Hana Kyselová, Jablonné v Podještědí
Vaříme express /10.10.08
Fazolové chilli s rýží

Fazolové chilli s rýží

Mělo by být trochu ostřejší.

Anna Zárubová, Aš

Vaříme express /22.01.17
Bohatýrské bulky se žampiony

Bohatýrské bulky se žampiony

Ideální jako předkrm nebo svačinka.

Tomáš Mika, Brno

Vaříme express /18.05.17
Houbové rizoto

Houbové rizoto

Moje kamarádka Jiřinka umí připravit skvělé rizoto.
Mirka Váchová, Dobříš
Vaříme express /20.08.08
 

Nejnovější

Chalupářské klobásy

Chalupářské klobásy

Dalibor Marounek, Roudnice nad Labem
Škola vaření /08.02.19
Vařený bůček

Vařený bůček

Ladislav Vesecký,


Zlaté Hory

Škola vaření /08.02.19
Masopustní kobližky

Masopustní kobližky

Miroslava Dvořáková, 

Nové Syrovice

Škola vaření /08.02.19
Pamlsek z nepečených jablek

Pamlsek z nepečených jablek

Martina Uhlíková, Beroun

Sladký život /08.02.19
Šoulet s uzeným

Šoulet s uzeným

Vydatná zimní klasika

Podle receptu Marty Strakové z Jičína

Za pár korun /07.02.19
Ovesné lívance

Ovesné lívance

Aneta Wožnická, Litoměřice

Zdravě a chutně /07.02.19
Bramborový koláč

Bramborový koláč

Květa Kroupová, Praha

Všehochuť /07.02.19
Dvoubarevný citronový koláč

Dvoubarevný citronový koláč

Daniela Jelínková, Hostim

Sladký život /07.02.19
Banánovo-jablečný závin

Banánovo-jablečný závin

Petra Geletičová, Smidary

Sladký život /07.02.19
 
send Pošlete nám
recept
radu
příběh
foto kuchyně
video
450,-

Za každý otištěný recept přidaný přes stránky Pošlirecept.cz dostanete

+

Každý měsíc můžete soutěžit o skvělé ceny!

arrow Přidat recept

Taky se vám stalo, že jste byli na návštěvě u přátel a zjistili jste, že mají nějaký super trik, který byste mohli v kuchyni využít? Každý z nás určitě nějaký zná, proč se tedy vzájemně nepoučit?

+

Napište nám o svých zkušenostech, pomůžete mnohým začátečníkům i zkušeným kuchařům!

arrow Přidat radu
300,-

Vaření občas přinese situace, před kterými bychom raději utekli. Po čase ale na trapas vzpomínáme s úsměvem. Zažili jste také při vaření něco, co vás vyvedlo z míry?

+

Napište nám i vy svůj příběh, pokud ho otiskneme v časopise, dostanete odměnu 300 Kč!

arrow Přidat příběh
300,-

Mate také rádi svou kuchyň? Cítíte se tam fajn a je to poznat i na vašem vaření? Pošlete nám fotografie a povídání, jaká jídla rádi vaříte a co se vám na vaší kuchyni líbí.

+

Máte nějaká zajímavá vylepšení? Napište nám! Po zveřejnění vašeho příspěvku v časopise od nás dostanete 300 Kč!

arrow Přidat kuchyň

Chcete i vy v celé parádě ukázat světu, jak se vaří u vás doma? Jaké máte úžasné recepty, tipy, triky? Je to snadné!

+

Natočte přípravu svých úžasných receptů na video a sdílejte je s ostatními. Podělte se o své umění, ať to všichni vidí!

arrow Přidat video
01_TitulPRD11_Cukrovi_nocode

Cukroví

Silně a lahodně
rohlíčky po domě voní,
stále voní.
Nikdo si nevšímá,
jak jeho dieta mění se v dým.
Nejenom k cukroví
strávníci hladoví se skloní a přivoní,
dejme si decinku,
za malou chvilinku
připijem pospolu
na veselou vánoční noc. 

více
special

Pošli recept Extra speciál To nejlepší z drůbeže

Na otázku, co by si daly k obědu, odpovídaly moje děti vždycky naprosto jednoznačně – pečené kuřátko. Později si oblíbily slepici na paprice a ve věku teenagerů jim nejvíc šmakovaly nudličky z krůtího masa v pikantní omáčce. Drůbež u nás vždycky vedla a myslím si, že naše rodina rozhodně není jediná. Právě proto je tu speciál plný vašich nejoblíbenějších drůbežích receptů.!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama