Reklama
Česneková pomazánka s kukuřicí
Fotogalerie:

Česneková pomazánka s kukuřicí

Redakce Pošli recept.cz
Redakce Pošli recept.cz
Praha

Chutná všem, kdo mají rádi česnek.

Zuzka Skoumalová, Klučov

Ingredience

  • 40 g eidam
  • 1 menší plechovka sterilovaná kukuřice
  • 1 velký kelímek jogurt (smetanový, např. Max, je chutnější, ale můžeme použít jakýkoliv)
  • 2 lžíce majonéza
  • 6 stroužků česnek

Doba přípravy

Počet porcí

4

Orientační cena

60 Kč

Postup přípravy

  1. Sýr nastrouháme najemno. Kukuřici slijeme a necháme okapat od nálevu. Všechny suroviny v misce promícháme, přidáme i rozmačkaný česnek.
  2. Hotovou pomazánku mažeme na chléb nebo jiné pečivo. Podáváme s barevnou zeleninou.

Pošli recept! 5/2012 (2.4.2012)

Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Výtečný hráškový krém

Výtečný hráškový krém

Tato polévka nejen zasytí, ale i zahřeje. Veronika Marková, Český Těšín
Vaříme express /12.01.14
Chlebíčky s ananasem

Chlebíčky s ananasem

Jsou trochu jiné než obvyklá klasika.

Radka Kozlíková, Brno

Vaříme express /26.07.14
Smetanový koláč s lososem

Smetanový koláč s lososem

V kombinaci se smetanou je úžasně jemný a šťavnatý.

Renata Malá, Chvaletice

Vaříme express /05.03.15
Liborův hermelín

Liborův hermelín

Hermelín máme rádi na všechny způsoby.
Zuzana Hanáčíková, Zlín
Vaříme express /12.05.10
Stockholmské vejce

Stockholmské vejce

Důležité je správné ochucení. Žloutek se nesmí předčasně protrhnout ani uvařit ...

Vaříme express /22.03.16
Ostrá masová směs s rýží

Ostrá masová směs s rýží

Výborný tip pro ty, kdo mají rádi pikantní mňamky.

Alice Novotná, Benešov

Vaříme express /06.05.17
 

Nejnovější

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Keramické, nerezové, teflonové nebo z litiny. Pánví a pánviček je spousta druhů, ...
Všehochuť /02.04.20
Roláda s kopřivami

Roláda s kopřivami

Pavla Hrubá, Praha

Škola vaření /28.03.20
Čokoládové kraslice

Čokoládové kraslice

Lada Nováková, Svitavy

Všehochuť /28.03.20
Velikonoční ovečka

Velikonoční ovečka

Svěží chuť jara

Podle receptu Evy Šebestové z Uherského Brodu

Sladký život /28.03.20
Lahodný beránek

Lahodný beránek

Lucie Zubatá, Vnorovy

Sladký život /28.03.20
Králičí stehna s hráškovým pyré

Králičí stehna s hráškovým pyré

Skvělá kombinace chutí

Podle receptu Mileny Šímové ze Stříbra

Škola vaření /27.03.20
Piškotová lízátka

Piškotová lízátka

Hana Šátralová, Praha

Všehochuť /27.03.20
Slavnostní věnec

Slavnostní věnec

Ozdobí sváteční tabuli


Podle receptu Svatavy Hudcové z Mohelnice

Všehochuť /27.03.20
Ihned měkké perníčky

Ihned měkké perníčky

Jana Boháčová, Chudobín

Všehochuť /27.03.20
 
Reklama
Knedlíková kuchařka

Speciální vydání

Ať už využijete úrodu ze své zahrady nebo zavítáte někam na trh či do obchodu, určitě nepřijde jediný kousek ovoce nazmar. Přinášíme ti totiž recepty na sladké moučníky, nepečené dezerty a samozřejmě skvělé tipy na marmelády a kompoty. Je jen na vás, který vyzkoušíte, ale určitě ani u jednoho nešlápnete vedle. Dobrou chuť!

více
special

Pošli recept Extra speciál

Vážení a milí čtenáři, připravili jsme pro vás další extra-speciální vydání časopisu Pošli recept!. Tentokrát jsme ho sestavili z vašich nejoblíbenějších sladkých receptů, o které si k nám do redakce píšete. Věříme, že se vám budou líbit a že budou mít úspěch u vašich blízkých i u hostů, jimž je nabídnete. Přejeme hodně zdaru při pečení a především dobrou chuť!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Close icon

přejít na web

Odebírejte náš NEWSLETTER

Posli recept logo

Váš e-mail

Přihlášením k newsletteru souhlasíte s Obchodními podmínkami Burda a potvrzujete, že jste se seznámili se Zásadami ochrany soukromí Burda International CZ s.r.o.

Na váš e-mail jsme odeslali odkaz pro potvrzení odběru novinek.

zpět na hlavní stranu