Reklama
Čertův pikantní mls
Fotogalerie:

Čertův pikantní mls

redakce Pošli recept.cz
redakce Pošli recept.cz
Praha

Bohuslava Čeganová, Ostrava-Poruba

Ingredience

  • 2 lžíce oleje
  • 1 velká cibule
  • 3 stroužky česneku
  • 1 červená paprika
  • 500 g mletého masa
  • 2 lžičky mletého chilli
  • 1 lžíce mleté sladké papriky
  • 400 g konzervovaných loupaných rajčat se šťávou
  • 1 lžička majoránky
  • podle potřeby sůl a mletý pepř
  • 400 g konzervovaných červených fazolí

Doba přípravy

Počet porcí

4

Orientační cena

80 Kč

Postup přípravy

  1. Na rozpáleném oleji necháme zesklovatět nakrájenou cibuli. Pak přidáme drcený česnek, na kostičky nakrájenou červenou papriku a krátce orestujeme.

    		    	
  2. Do pánve vsypeme mleté maso. Zprudka ho opečeme a vařečkou rozdělíme na kousíčky. Když je opečené, ochutíme vše chilli a sladkou paprikou.

    			
          
  3. Nakonec přidáme nakrájená rajčata i se šťávou. Celou směs okořeníme majoránkou, solí i pepřem a zhruba 10 minut podusíme. Nakonec přidáme scezené fazole a vše necháme ještě krátce povařit. Podáváme s brambory.

    		    	

Tip redakce

Do směsi můžeme přilít trochu pikantního nálevu z fazolí.

Pošli recept! - Speciál - Expres recepty (18.9.2017)

Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Nesmažený sýr

Nesmažený sýr

Neroztéká se, nepřipaluje, je rychle hotový a moc dobrý. Otta Plášek, Brno
Vaříme express /09.11.10
Sváteční houbové taštičky

Sváteční houbové taštičky

Listové těsto mám pořád po ruce, protože se s ním dá doslova čarovat.

...

Vaříme express /02.08.14
Brynzová polévka s koprem

Brynzová polévka s koprem

Jednoduchá a osvěžující polévka.
Iveta Stanovská, Hlučín
Vaříme express /29.03.10
Obložená vejce

Obložená vejce

Když zbyde bramborový salát od oběda, připravíme z něho obložená vejce.

Veronika ...

Vaříme express /25.02.13
Stehýnko na zázvoru

Stehýnko na zázvoru

Se skvělou přílohou

Vladimír Bruna, Praha

Vaříme express /15.02.18
Grilovaný pstruh s bylinkami

Grilovaný pstruh s bylinkami

Pstruh má neutrální maso, bylinky proto krásně nasaje. Je výborný.

Václav Spal, ...

Vaříme express /02.08.16
 

Nejnovější

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Keramické, nerezové, teflonové nebo z litiny. Pánví a pánviček je spousta druhů, ...
Všehochuť /02.04.20
Roláda s kopřivami

Roláda s kopřivami

Pavla Hrubá, Praha

Škola vaření /28.03.20
Čokoládové kraslice

Čokoládové kraslice

Lada Nováková, Svitavy

Všehochuť /28.03.20
Velikonoční ovečka

Velikonoční ovečka

Svěží chuť jara

Podle receptu Evy Šebestové z Uherského Brodu

Sladký život /28.03.20
Lahodný beránek

Lahodný beránek

Lucie Zubatá, Vnorovy

Sladký život /28.03.20
Králičí stehna s hráškovým pyré

Králičí stehna s hráškovým pyré

Skvělá kombinace chutí

Podle receptu Mileny Šímové ze Stříbra

Škola vaření /27.03.20
Piškotová lízátka

Piškotová lízátka

Hana Šátralová, Praha

Všehochuť /27.03.20
Slavnostní věnec

Slavnostní věnec

Ozdobí sváteční tabuli


Podle receptu Svatavy Hudcové z Mohelnice

Všehochuť /27.03.20
Ihned měkké perníčky

Ihned měkké perníčky

Jana Boháčová, Chudobín

Všehochuť /27.03.20
 
Reklama
Knedlíková kuchařka

Speciální vydání

Ať už využijete úrodu ze své zahrady nebo zavítáte někam na trh či do obchodu, určitě nepřijde jediný kousek ovoce nazmar. Přinášíme ti totiž recepty na sladké moučníky, nepečené dezerty a samozřejmě skvělé tipy na marmelády a kompoty. Je jen na vás, který vyzkoušíte, ale určitě ani u jednoho nešlápnete vedle. Dobrou chuť!

více
special

Pošli recept Extra speciál

Vážení a milí čtenáři, připravili jsme pro vás další extra-speciální vydání časopisu Pošli recept!. Tentokrát jsme ho sestavili z vašich nejoblíbenějších sladkých receptů, o které si k nám do redakce píšete. Věříme, že se vám budou líbit a že budou mít úspěch u vašich blízkých i u hostů, jimž je nabídnete. Přejeme hodně zdaru při pečení a především dobrou chuť!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Close icon

přejít na web

Odebírejte náš NEWSLETTER

Posli recept logo

Váš e-mail

Přihlášením k newsletteru souhlasíte s Obchodními podmínkami Burda a potvrzujete, že jste se seznámili se Zásadami ochrany soukromí Burda International CZ s.r.o.

Na váš e-mail jsme odeslali odkaz pro potvrzení odběru novinek.

zpět na hlavní stranu