Reklama
Celozrné špagety s tuňákem
Fotogalerie:

Celozrné špagety s tuňákem

Vendula Nytrová
Vendula Nytrová
Nižní Lhoty

Velmi jednoduché, rychlé a lehké jídlo vhodné i k večeři.

Vendula Nytrová, Nižní Lhoty

Ingredience

  • 250 g celozrnné špagety
  • větší plechovka kousky tuňáka
  • 6 cherry rajčátka
  • 1 cibule
  • 1 lžíce olivový olej
  • na dochucení bazalka, pepř
  • kečup či protlak
  • na posypání eidam

Doba přípravy

Počet porcí

2

Orientační cena

60 Kč

Postup přípravy

  1. Ve větším hrnci uvaříme špagety dle návodu. Mezitím si na pánvi osmáhneme nadrobno nasekanou cibulku. Poté k ni přidáme konzervovaného tuňáka, na kostičky nakrájená rajčátka a zalijeme kečupem či protlakem.
  2. Dle chuti přidáme bazalku a pepř. Hotovou směs pak podáváme se špagetami a posypeme sýrem.

Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Hermelínový salát

Hermelínový salát

Zaujal mě svojí jednoduchostí. Je výborný k pivečku! Jiří Černý, Liberec ...
Vaříme express /30.07.09
Nudle s kuřecím

Nudle s kuřecím

Samozřejmě můžeš použít i jiný druh těstovin.

Eliška Robová, Praha 

...
Vaříme express /09.06.16
Listový salát s pečeným masem

Listový salát s pečeným masem

Eva Čermáková, Most

Vaříme express /15.03.18
Plněné žampiony se šunkou a sýrem

Plněné žampiony se šunkou a sýrem

Milujeme houby, jakmile se trochu oteplí a začnou růst, vyrážíme do lesa. ...
Vaříme express /18.03.12
Pudinkový listový řez s rybízem

Pudinkový listový řez s rybízem

Lucie Dobešová, Beroun

Vaříme express /30.05.18
Omáčka s pepřem

Omáčka s pepřem

Hodí se k jehněčímu masu a ke zvěřině.

Sabina Lukešová, Brno

Vaříme express /06.04.16
 

Nejnovější

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Keramické, nerezové, teflonové nebo z litiny. Pánví a pánviček je spousta druhů, ...
Všehochuť /02.04.20
Roláda s kopřivami

Roláda s kopřivami

Pavla Hrubá, Praha

Škola vaření /28.03.20
Čokoládové kraslice

Čokoládové kraslice

Lada Nováková, Svitavy

Všehochuť /28.03.20
Velikonoční ovečka

Velikonoční ovečka

Svěží chuť jara

Podle receptu Evy Šebestové z Uherského Brodu

Sladký život /28.03.20
Lahodný beránek

Lahodný beránek

Lucie Zubatá, Vnorovy

Sladký život /28.03.20
Králičí stehna s hráškovým pyré

Králičí stehna s hráškovým pyré

Skvělá kombinace chutí

Podle receptu Mileny Šímové ze Stříbra

Škola vaření /27.03.20
Piškotová lízátka

Piškotová lízátka

Hana Šátralová, Praha

Všehochuť /27.03.20
Slavnostní věnec

Slavnostní věnec

Ozdobí sváteční tabuli


Podle receptu Svatavy Hudcové z Mohelnice

Všehochuť /27.03.20
Ihned měkké perníčky

Ihned měkké perníčky

Jana Boháčová, Chudobín

Všehochuť /27.03.20
 
Reklama
Knedlíková kuchařka

Speciální vydání

Ať už využijete úrodu ze své zahrady nebo zavítáte někam na trh či do obchodu, určitě nepřijde jediný kousek ovoce nazmar. Přinášíme ti totiž recepty na sladké moučníky, nepečené dezerty a samozřejmě skvělé tipy na marmelády a kompoty. Je jen na vás, který vyzkoušíte, ale určitě ani u jednoho nešlápnete vedle. Dobrou chuť!

více
special

Pošli recept Extra speciál

Vážení a milí čtenáři, připravili jsme pro vás další extra-speciální vydání časopisu Pošli recept!. Tentokrát jsme ho sestavili z vašich nejoblíbenějších sladkých receptů, o které si k nám do redakce píšete. Věříme, že se vám budou líbit a že budou mít úspěch u vašich blízkých i u hostů, jimž je nabídnete. Přejeme hodně zdaru při pečení a především dobrou chuť!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Close icon

přejít na web

Odebírejte náš NEWSLETTER

Posli recept logo

Váš e-mail

Přihlášením k newsletteru souhlasíte s Obchodními podmínkami Burda a potvrzujete, že jste se seznámili se Zásadami ochrany soukromí Burda International CZ s.r.o.

Na váš e-mail jsme odeslali odkaz pro potvrzení odběru novinek.

zpět na hlavní stranu