Reklama
Celerová pomazánka
Fotogalerie:

Celerová pomazánka

Pavla Tomanová
Pavla Tomanová
Orlová - Lutyně

Zdravá a lehká pomazánka.

Pavla Tomanová, Orlová - Lutyně

Ingredience

  • 200 g pomazánkové máslo
  • 50 g salám junior nebo jiný
  • 100 g celer
  • 2 stroužky česnek
  • 2 lžíce - podle konzistence bílý jogurt
  • dle potřeby sůl
  • dle potřeby pepř

Doba přípravy

Počet porcí

4

Orientační cena

30 Kč

Postup přípravy

  1. Nastrouháme si celer a salám na jemnějším struhadle, přidáme pomazánkové máslo, nastrouhaný česnek, nakrájený pórek.
  2. Bílým jogurtem si pomazánku lehce rozředíme, aby měla natíratelnou konzistenci. Osolíme, opepříme a podáváme s pečivem.

Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Čertovská játra s řapíkatým celerem

Čertovská játra s řapíkatým celerem

Játra se dají připravit na mnoho způsobů. Hana Svatušková, Ostrava
Vaříme express /30.08.15
Zapečené bagety

Zapečené bagety

Skvělá svačinka na cesty nebo do školy.
Kristýna Pelnářová, Zlín
 
 
Vaříme express /12.12.08
Plněné smažené žampiony

Plněné smažené žampiony

Při nákupu vybírej větší hlavičky.

Vítězslava Schadová, Olomouc

Vaříme express /29.01.16
Těstovinový salát s mozzarellou

Těstovinový salát s mozzarellou

Vynikající pochoutka, po které určitě kila nenabereš.
Eva Trousilová, Hředle
Vaříme express /20.12.11
Polévka „Co dům dal“

Polévka „Co dům dal“

Pokaždé trochu jiná a pokaždé moc dobrá.

Romana Vlková, Hlinsko

Vaříme express /01.11.16
 

Nejnovější

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Keramické, nerezové, teflonové nebo z litiny. Pánví a pánviček je spousta druhů, ...
Všehochuť /02.04.20
Roláda s kopřivami

Roláda s kopřivami

Pavla Hrubá, Praha

Škola vaření /28.03.20
Čokoládové kraslice

Čokoládové kraslice

Lada Nováková, Svitavy

Všehochuť /28.03.20
Velikonoční ovečka

Velikonoční ovečka

Svěží chuť jara

Podle receptu Evy Šebestové z Uherského Brodu

Sladký život /28.03.20
Lahodný beránek

Lahodný beránek

Lucie Zubatá, Vnorovy

Sladký život /28.03.20
Králičí stehna s hráškovým pyré

Králičí stehna s hráškovým pyré

Skvělá kombinace chutí

Podle receptu Mileny Šímové ze Stříbra

Škola vaření /27.03.20
Piškotová lízátka

Piškotová lízátka

Hana Šátralová, Praha

Všehochuť /27.03.20
Slavnostní věnec

Slavnostní věnec

Ozdobí sváteční tabuli


Podle receptu Svatavy Hudcové z Mohelnice

Všehochuť /27.03.20
Ihned měkké perníčky

Ihned měkké perníčky

Jana Boháčová, Chudobín

Všehochuť /27.03.20
 
Reklama
Knedlíková kuchařka

Speciální vydání

Ať už využijete úrodu ze své zahrady nebo zavítáte někam na trh či do obchodu, určitě nepřijde jediný kousek ovoce nazmar. Přinášíme ti totiž recepty na sladké moučníky, nepečené dezerty a samozřejmě skvělé tipy na marmelády a kompoty. Je jen na vás, který vyzkoušíte, ale určitě ani u jednoho nešlápnete vedle. Dobrou chuť!

více
special

Pošli recept Extra speciál

Vážení a milí čtenáři, připravili jsme pro vás další extra-speciální vydání časopisu Pošli recept!. Tentokrát jsme ho sestavili z vašich nejoblíbenějších sladkých receptů, o které si k nám do redakce píšete. Věříme, že se vám budou líbit a že budou mít úspěch u vašich blízkých i u hostů, jimž je nabídnete. Přejeme hodně zdaru při pečení a především dobrou chuť!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Close icon

přejít na web

Odebírejte náš NEWSLETTER

Posli recept logo

Váš e-mail

Přihlášením k newsletteru souhlasíte s Obchodními podmínkami Burda a potvrzujete, že jste se seznámili se Zásadami ochrany soukromí Burda International CZ s.r.o.

Na váš e-mail jsme odeslali odkaz pro potvrzení odběru novinek.

zpět na hlavní stranu