Reklama
Celer se sýrem
Fotogalerie:

Celer se sýrem

Anna Strašilová

Rohozec
Neobvyklá, ale chutná a rychlá večeře.
Anna Strašilová, Rohozec

Ingredience

  • 1 celer
  • 150 g sýr eidam
  • 2 lžíce olej
  • špetka sůl
  • špetka pepř
  • 1 česnek

Doba přípravy

Počet porcí

2

Orientační cena

60 Kč

Postup přípravy

  1. Celer uvaříme v horké vodě do poloměkka. Po uvaření ho ještě horký oloupeme a poté nakrájíme na plátky silné přibližně 1 cm.
  2. Na pánvi rozehřejeme olej‚ mezitím celer osolíme a opepříme. Zprudka ho na oleji opečeme dozlatova.
  3. Pak ho dle chuti potřeme prolisovaným česnekem a poklademe plátky sýra. Jednotlivé usmažené kousky hned ukládáme pod po-klici, kde necháme sýr roztéct. Podáváme nejlépe s pečenými brambory.

Pošli recept! 2/2011 (11.1.2011)

Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Plátky rudého bratra

Plátky rudého bratra

Díky marinádě jsou skvělé hlavně s pivem. Zuzana Hošková, Protivín
Vaříme express /13.10.15
Zlatá kuřecí stehýnka

Zlatá kuřecí stehýnka

Křupavá pikantní pochoutka.

Klára Heřmánková, Hradec Králové

Vaříme express /15.10.16
Jarní nádivka s uzeným

Jarní nádivka s uzeným

Kdo má po ruce trochu kopřiv, může je také přidat.

Pavel Štrougal, Ústí nad Labem

Vaříme express /20.12.12
Plněné topinky

Plněné topinky

Tuto topinku můžeš dozdobit podle vlastní chuti a fantazie.
Ivana Truxová, Tábor ...
Vaříme express /23.07.10
Špalíčky

Špalíčky

Petra Bumbálková, Brno

Vaříme express /01.08.18
Knedlíková rychlovka

Knedlíková rychlovka

Nejlepší je z více druhů lesních hub.

Eva Hrušková, Nový Jičín

Vaříme express /16.08.15
 

Nejnovější

Kuřecí křupánci s bramborovou kaší

Kuřecí křupánci s bramborovou kaší

Říká se jim také stripsy Podle receptu Mirky Dorůstkové z Kladna
Vaříme express /17.08.18
Těstoviny orecchiette s kedlubnovými listy

Těstoviny orecchiette s kedlubnovými listy

Malá ‚‚ouška‘‘ po italsku

Italské slovo „orecchiette‘‘ je složeninou dvou ...

Všehochuť /17.08.18
Buchta 3bit

Buchta 3bit

Radka Vobecká, Roudnice nad Labem

Všehochuť /17.08.18
Mozaiková maxičokoláda

Mozaiková maxičokoláda

Kateřina Gajová, Brno

Sladký život /17.08.18
Nektarinkový cheesecake

Nektarinkový cheesecake

Lucie Zubatá, Vnorovy

Sladký život /17.08.18
Eskymo řezy

Eskymo řezy

Markéta Žáková, Zlín

Sladký život /17.08.18
Čokládový koláč s hruškou

Čokládový koláč s hruškou

Podle receptu

Jany Lipové z Prahy

Sladký život /17.08.18
Vegetariánské fašírky

Vegetariánské fašírky

Lucia Borbélyová, Tvrdošovce, Slovensko

Zdravě a chutně /16.08.18
Zapékané brambory s celerem

Zapékané brambory s celerem

Podle receptu

Jindřišky Pošmurné z Havířova

Všehochuť /16.08.18
 
send Pošlete nám
recept
radu
příběh
foto kuchyně
video
450,-

Za každý otištěný recept přidaný přes stránky Pošlirecept.cz dostanete

+

Každý měsíc můžete soutěžit o skvělé ceny!

arrow Přidat recept

Taky se vám stalo, že jste byli na návštěvě u přátel a zjistili jste, že mají nějaký super trik, který byste mohli v kuchyni využít? Každý z nás určitě nějaký zná, proč se tedy vzájemně nepoučit?

+

Napište nám o svých zkušenostech, pomůžete mnohým začátečníkům i zkušeným kuchařům!

arrow Přidat radu
300,-

Vaření občas přinese situace, před kterými bychom raději utekli. Po čase ale na trapas vzpomínáme s úsměvem. Zažili jste také při vaření něco, co vás vyvedlo z míry?

+

Napište nám i vy svůj příběh, pokud ho otiskneme v časopise, dostanete odměnu 300 Kč!

arrow Přidat příběh
300,-

Mate také rádi svou kuchyň? Cítíte se tam fajn a je to poznat i na vašem vaření? Pošlete nám fotografie a povídání, jaká jídla rádi vaříte a co se vám na vaší kuchyni líbí.

+

Máte nějaká zajímavá vylepšení? Napište nám! Po zveřejnění vašeho příspěvku v časopise od nás dostanete 300 Kč!

arrow Přidat kuchyň

Chcete i vy v celé parádě ukázat světu, jak se vaří u vás doma? Jaké máte úžasné recepty, tipy, triky? Je to snadné!

+

Natočte přípravu svých úžasných receptů na video a sdílejte je s ostatními. Podělte se o své umění, ať to všichni vidí!

arrow Přidat video
PRD_08_Rajcata_cukety_a_papriky

Rajčata, cukety

Velmi často se setkáváme s názorem, že zelenina patří do salátů nebo jako obloha či příloha k masu. Tak to ale opravdu nemusí být! Můžeme si z ní připravit vydatný hlavní chod, masem ji naopak jen doplnit, ale dokonce se z ní dá upéct i chutný dezert. Nevěříte? Jen čtěte dál, vyzkoušejte lákavé recepty od našich čtenářů a přesvědčte se sami.

více
rychle_moucniky

Pošli recept Extra speciál Bylinky

Když jsem byla malá, bylinkový záhon na babiččině zahradě mi připadal jako malé voňavé království. Šťovík jsem si dávala místo žvýkačky, petržel nechyběla v žádné polévce, libečkem voněly vařené brambory, bez saturejky se neobešly luštěniny. Usínala jsem po meduňkovém čaji, osvěžila mě mátová limonáda. Kašel zaháněl bezinkový sirup, med z pampelišek pomáhal na rýmu. Žili jsme s bylinkami a užívali si je dosyta. Jsem ráda, že opět přišly do módy. Jsou totiž báječné, zkuste je taky!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama