Reklama
Buřty v pikantním nálevu
Fotogalerie:

Buřty v pikantním nálevu

redakce Pošli recept.cz
redakce Pošli recept.cz
Praha

Dalibor Marounek, Roudnice nad Labem

Ingredience

  • 500  g kvalitních buřtů (nebo kabanosu)
  • 200  g cibule
  • NÁLEV:
  • 4 lžíce oleje
  • 4 lžíce octa
  • 4 lžíce plnotučné hořčice
  • 4 lžíce worcesteru
  • 4 lžíce kečupu
  • 8 lžic vody
  • 1/2 lžičky chilli
  • podle chuti sůl

Doba přípravy

Počet porcí

1

Orientační cena

50 Kč

Postup přípravy

  1. Buřty nebo kabanos nakrájíme na kolečka, cibuli oloupeme, přepůlíme a nakrájíme na plátky.

  2. Buřty promícháme s cibulí a směsí naplníme sklenici. Z uvedených surovin svaříme nálev, během vaření nálev mícháme, aby se suroviny spojily.

  3. Horkým nálevem zalijeme buřty s cibulí, po vychladnutí uzavřeme víčkem a v lednici necháme minimálně 4 dny rozležet.

Pošli recept! - Speciál - Masové hody (19.2.2018)

Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Drůbeží játra po našem

Drůbeží játra po našem

Nedusí se dlouho, aby byla šťavnatá. Božena Kolářová, Pouště
Vaříme express /22.07.15
Koláč s mangoldem a rajčaty

Koláč s mangoldem a rajčaty

Nejlepší je, když si můžeš mangold vypěstovat na zahradě.

Jitka Hrnčířová, ...

Vaříme express /06.03.15
Listové balíčky

Listové balíčky

Jako příloha je vhodný zeleninový salát.

Martina Nováková, Zubří

Vaříme express /11.09.13
Masová jehla „country“

Masová jehla „country“

Vepřové nesmí chybět

Květa Kroupová, Praha

Vaříme express /30.06.18
Sladkokyselá omáčka s okurkami

Sladkokyselá omáčka s okurkami

Tohle jídlo mě naučil můj přítel.

Zuzana Švédová, Bohumín

Vaříme express /26.06.15
Dýňová pomazánka

Dýňová pomazánka

Dýně, sýr a ořechy tvoří chutnou kombinaci.

Veronika a Martin Kasíkovi, Praha

Vaříme express /10.10.14
 

Nejnovější

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Keramické, nerezové, teflonové nebo z litiny. Pánví a pánviček je spousta druhů, ...
Všehochuť /02.04.20
Roláda s kopřivami

Roláda s kopřivami

Pavla Hrubá, Praha

Škola vaření /28.03.20
Čokoládové kraslice

Čokoládové kraslice

Lada Nováková, Svitavy

Všehochuť /28.03.20
Velikonoční ovečka

Velikonoční ovečka

Svěží chuť jara

Podle receptu Evy Šebestové z Uherského Brodu

Sladký život /28.03.20
Lahodný beránek

Lahodný beránek

Lucie Zubatá, Vnorovy

Sladký život /28.03.20
Králičí stehna s hráškovým pyré

Králičí stehna s hráškovým pyré

Skvělá kombinace chutí

Podle receptu Mileny Šímové ze Stříbra

Škola vaření /27.03.20
Piškotová lízátka

Piškotová lízátka

Hana Šátralová, Praha

Všehochuť /27.03.20
Slavnostní věnec

Slavnostní věnec

Ozdobí sváteční tabuli


Podle receptu Svatavy Hudcové z Mohelnice

Všehochuť /27.03.20
Ihned měkké perníčky

Ihned měkké perníčky

Jana Boháčová, Chudobín

Všehochuť /27.03.20
 
Reklama
Knedlíková kuchařka

Speciální vydání

Ať už využijete úrodu ze své zahrady nebo zavítáte někam na trh či do obchodu, určitě nepřijde jediný kousek ovoce nazmar. Přinášíme ti totiž recepty na sladké moučníky, nepečené dezerty a samozřejmě skvělé tipy na marmelády a kompoty. Je jen na vás, který vyzkoušíte, ale určitě ani u jednoho nešlápnete vedle. Dobrou chuť!

více
special

Pošli recept Extra speciál

Vážení a milí čtenáři, připravili jsme pro vás další extra-speciální vydání časopisu Pošli recept!. Tentokrát jsme ho sestavili z vašich nejoblíbenějších sladkých receptů, o které si k nám do redakce píšete. Věříme, že se vám budou líbit a že budou mít úspěch u vašich blízkých i u hostů, jimž je nabídnete. Přejeme hodně zdaru při pečení a především dobrou chuť!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Close icon

přejít na web

Odebírejte náš NEWSLETTER

Posli recept logo

Váš e-mail

Přihlášením k newsletteru souhlasíte s Obchodními podmínkami Burda a potvrzujete, že jste se seznámili se Zásadami ochrany soukromí Burda International CZ s.r.o.

Na váš e-mail jsme odeslali odkaz pro potvrzení odběru novinek.

zpět na hlavní stranu