Reklama
Reklama
Buřty na pivě s kečupem
Fotogalerie:

Buřty na pivě s kečupem

Lucie Dušičková

Jirkov
Dobré pohoštění pro posezení s rodinou a přáteli na zahrádce i v obýváku.
Lucie Dušičková, Jirkov

Ingredience

  • 2 cibule
  • kečup dle chuti
  • 6 buřty
  • pivo podle chuti

Doba přípravy

Počet porcí

4

Orientační cena

80 Kč

Postup přípravy

  1. Buřty oloupeme ze slupky a v půli nařízneme‚ do otvoru klademe cibuli nakrájenou na půlměsíčky.
  2. Skládáme do pekáčku a zalijeme zálivkou, kterou jsme udělali z kečupu a piva v poměru 1:1.
  3. Vše dáme zapéct asi na 20 minut‚ záleží na vyhřátí trouby.

    TIP: Buřtíky máme rádi s chlebem, jsou dobré ale i s opečenými brambory.

Pošli recept! - Speciál - Levné recepty (24.3.2010)

Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Špagety se sicilskou sladkokyselou omáčkou

Špagety se sicilskou sladkokyselou omáčkou

Tato výborná omáčka se hodí ke všem těstovinám nejlepší je však se špagetami. Rita...
Vaříme express /01.12.12
Houbová pomazánka

Houbová pomazánka

Lída Holubová, Pelhřimov

Vaříme express /01.07.18
Tropická bomba

Tropická bomba

Je to moje oblíbené pití. Když zajdou kamarádky na kus řeči, dáváme si ho všechny.
...
Vaříme express /07.10.11
Ředkvičkový salát

Ředkvičkový salát

Super svačinka nebo lehká večeře.
Iva Bartušková, Bítovčice
Vaříme express /25.03.10
Pastýřský pekáč

Pastýřský pekáč

Je to takové „co dům dá“, ale moc dobré.

Lenka Němcová, Příkazy

Vaříme express /04.01.13
Špagetová omeleta

Špagetová omeleta

Jestliže ti zbudou od oběda uvařené špagety, využij je pro přípravu omelety.

Zdeňka ...

Vaříme express /09.01.13
 

Nejnovější

Chalupářské klobásy

Chalupářské klobásy

Dalibor Marounek, Roudnice nad Labem
Škola vaření /08.02.19
Vařený bůček

Vařený bůček

Ladislav Vesecký,


Zlaté Hory

Škola vaření /08.02.19
Masopustní kobližky

Masopustní kobližky

Miroslava Dvořáková, 

Nové Syrovice

Škola vaření /08.02.19
Pamlsek z nepečených jablek

Pamlsek z nepečených jablek

Martina Uhlíková, Beroun

Sladký život /08.02.19
Šoulet s uzeným

Šoulet s uzeným

Vydatná zimní klasika

Podle receptu Marty Strakové z Jičína

Za pár korun /07.02.19
Ovesné lívance

Ovesné lívance

Aneta Wožnická, Litoměřice

Zdravě a chutně /07.02.19
Bramborový koláč

Bramborový koláč

Květa Kroupová, Praha

Všehochuť /07.02.19
Dvoubarevný citronový koláč

Dvoubarevný citronový koláč

Daniela Jelínková, Hostim

Sladký život /07.02.19
Banánovo-jablečný závin

Banánovo-jablečný závin

Petra Geletičová, Smidary

Sladký život /07.02.19
 
send Pošlete nám
recept
radu
příběh
foto kuchyně
video
450,-

Za každý otištěný recept přidaný přes stránky Pošlirecept.cz dostanete

+

Každý měsíc můžete soutěžit o skvělé ceny!

arrow Přidat recept

Taky se vám stalo, že jste byli na návštěvě u přátel a zjistili jste, že mají nějaký super trik, který byste mohli v kuchyni využít? Každý z nás určitě nějaký zná, proč se tedy vzájemně nepoučit?

+

Napište nám o svých zkušenostech, pomůžete mnohým začátečníkům i zkušeným kuchařům!

arrow Přidat radu
300,-

Vaření občas přinese situace, před kterými bychom raději utekli. Po čase ale na trapas vzpomínáme s úsměvem. Zažili jste také při vaření něco, co vás vyvedlo z míry?

+

Napište nám i vy svůj příběh, pokud ho otiskneme v časopise, dostanete odměnu 300 Kč!

arrow Přidat příběh
300,-

Mate také rádi svou kuchyň? Cítíte se tam fajn a je to poznat i na vašem vaření? Pošlete nám fotografie a povídání, jaká jídla rádi vaříte a co se vám na vaší kuchyni líbí.

+

Máte nějaká zajímavá vylepšení? Napište nám! Po zveřejnění vašeho příspěvku v časopise od nás dostanete 300 Kč!

arrow Přidat kuchyň

Chcete i vy v celé parádě ukázat světu, jak se vaří u vás doma? Jaké máte úžasné recepty, tipy, triky? Je to snadné!

+

Natočte přípravu svých úžasných receptů na video a sdílejte je s ostatními. Podělte se o své umění, ať to všichni vidí!

arrow Přidat video
01_TitulPRD11_Cukrovi_nocode

Cukroví

Silně a lahodně
rohlíčky po domě voní,
stále voní.
Nikdo si nevšímá,
jak jeho dieta mění se v dým.
Nejenom k cukroví
strávníci hladoví se skloní a přivoní,
dejme si decinku,
za malou chvilinku
připijem pospolu
na veselou vánoční noc. 

více
special

Pošli recept Extra speciál To nejlepší z drůbeže

Na otázku, co by si daly k obědu, odpovídaly moje děti vždycky naprosto jednoznačně – pečené kuřátko. Později si oblíbily slepici na paprice a ve věku teenagerů jim nejvíc šmakovaly nudličky z krůtího masa v pikantní omáčce. Drůbež u nás vždycky vedla a myslím si, že naše rodina rozhodně není jediná. Právě proto je tu speciál plný vašich nejoblíbenějších drůbežích receptů.!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama