Reklama
Buřty na pivě s kečupem
Fotogalerie:

Buřty na pivě s kečupem

Lucie Dušičková

Jirkov
Dobré pohoštění pro posezení s rodinou a přáteli na zahrádce i v obýváku.
Lucie Dušičková, Jirkov

Ingredience

  • 2 cibule
  • kečup dle chuti
  • 6 buřty
  • pivo podle chuti

Doba přípravy

Počet porcí

4

Orientační cena

80 Kč

Postup přípravy

  1. Buřty oloupeme ze slupky a v půli nařízneme‚ do otvoru klademe cibuli nakrájenou na půlměsíčky.
  2. Skládáme do pekáčku a zalijeme zálivkou, kterou jsme udělali z kečupu a piva v poměru 1:1.
  3. Vše dáme zapéct asi na 20 minut‚ záleží na vyhřátí trouby.

    TIP: Buřtíky máme rádi s chlebem, jsou dobré ale i s opečenými brambory.

Pošli recept! - Speciál - Levné recepty (24.3.2010)

Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Hermelínová pomazánka s uzeninou

Hermelínová pomazánka s uzeninou

Připraveno podle receptu Valentýny Kameníkové z Otrokovic
Vaříme express /10.02.18
Slaný dort

Slaný dort

Zajímavé pohoštění.

Květa Šindelářová, Praha

Vaříme express /16.01.16
Kapsy plněné uzeným masem

Kapsy plněné uzeným masem

Není těžké je udělat, budou raz dva na stole a hodí se k zakousnutí, kdykoli čekáš ...

Vaříme express /09.03.13
Nudličky s cuketou

Nudličky s cuketou

Když nevím, co vařit – je to snadné a rychlé.

Šárka Kadlečková, Tábor

Vaříme express /01.09.17
Moravanková pomazánka

Moravanková pomazánka

Chlebíčky jsou vždycky vděčné pohoštění.

Ivana Bartušková, Luka nad Jihlavou

Vaříme express /28.12.15
Tvarohový salát s jablkem

Tvarohový salát s jablkem

Má osvěžují chuť a není po něm těžko.
Romana Zbytková, Brno
Vaříme express /28.02.10
 

Nejnovější

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Keramické, nerezové, teflonové nebo z litiny. Pánví a pánviček je spousta druhů, ...
Všehochuť /02.04.20
Roláda s kopřivami

Roláda s kopřivami

Pavla Hrubá, Praha

Škola vaření /28.03.20
Čokoládové kraslice

Čokoládové kraslice

Lada Nováková, Svitavy

Všehochuť /28.03.20
Velikonoční ovečka

Velikonoční ovečka

Svěží chuť jara

Podle receptu Evy Šebestové z Uherského Brodu

Sladký život /28.03.20
Lahodný beránek

Lahodný beránek

Lucie Zubatá, Vnorovy

Sladký život /28.03.20
Králičí stehna s hráškovým pyré

Králičí stehna s hráškovým pyré

Skvělá kombinace chutí

Podle receptu Mileny Šímové ze Stříbra

Škola vaření /27.03.20
Piškotová lízátka

Piškotová lízátka

Hana Šátralová, Praha

Všehochuť /27.03.20
Slavnostní věnec

Slavnostní věnec

Ozdobí sváteční tabuli


Podle receptu Svatavy Hudcové z Mohelnice

Všehochuť /27.03.20
Ihned měkké perníčky

Ihned měkké perníčky

Jana Boháčová, Chudobín

Všehochuť /27.03.20
 
Reklama
Knedlíková kuchařka

Speciální vydání

Ať už využijete úrodu ze své zahrady nebo zavítáte někam na trh či do obchodu, určitě nepřijde jediný kousek ovoce nazmar. Přinášíme ti totiž recepty na sladké moučníky, nepečené dezerty a samozřejmě skvělé tipy na marmelády a kompoty. Je jen na vás, který vyzkoušíte, ale určitě ani u jednoho nešlápnete vedle. Dobrou chuť!

více
special

Pošli recept Extra speciál

Vážení a milí čtenáři, připravili jsme pro vás další extra-speciální vydání časopisu Pošli recept!. Tentokrát jsme ho sestavili z vašich nejoblíbenějších sladkých receptů, o které si k nám do redakce píšete. Věříme, že se vám budou líbit a že budou mít úspěch u vašich blízkých i u hostů, jimž je nabídnete. Přejeme hodně zdaru při pečení a především dobrou chuť!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Close icon

přejít na web

Odebírejte náš NEWSLETTER

Posli recept logo

Váš e-mail

Přihlášením k newsletteru souhlasíte s Obchodními podmínkami Burda a potvrzujete, že jste se seznámili se Zásadami ochrany soukromí Burda International CZ s.r.o.

Na váš e-mail jsme odeslali odkaz pro potvrzení odběru novinek.

zpět na hlavní stranu