Reklama
Bůčková pomazánka
Fotogalerie:

Bůčková pomazánka

Dana Vrbecká

Nové Město
Bůček nejím, ale pomazánku mám ráda.
Dana Vrbecká, Nové Město

Ingredience

  • 1 kg bok vepřový
  • 1 cibule
  • 3 okurka kyselá
  • 1 paprika
  • 1 lžíce hořčice plnotučná
  • 4 stroužky česnek
  • dle chuti sůl
  • dle chuti pepř

Doba přípravy

Počet porcí

10

Orientační cena

70 Kč

Postup přípravy

  1. Bůček (libový a bez kosti) upečeme obvyklým způsobem. Necháme vychladnout a poté ho vykostíme a na masovém mlýnku umeleme. Pro lepší chuť pomazánky přidáme také šťávu‚ která nám při pečení vznikla.
  2. Cibuli‚ okurky a papriku nadrobno nakrájíme a přidáme k namletému bůčku.
  3. Směs dochutíme utřeným česnekem‚ solí‚ pepřem a přidáme lžíci hořčice.

Pošli recept! 2/2010 (13.1.2010)

Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Kuřecí špíz se zázvorem

Kuřecí špíz se zázvorem

Kousky masa by měly být stejně velké, aby se propekly. Irena Válová, Vyškov
Vaříme express /09.07.17
Párek podle babičky

Párek podle babičky

Rychlé řešení, když není co na stůl.

Klára Janků, Brno

Vaříme express /10.02.13
Krůtí maso v zelenině

Krůtí maso v zelenině

U nás jako příloha vedou nudle.

Anna Šušláková, Most

Vaříme express /12.06.15
Ostravské jednohubky

Ostravské jednohubky

Hodí se při každé příležitosti.
Vaříme express /09.05.12
Zapečené chlebíčky

Zapečené chlebíčky

Květa Kroupová, Praha

Vaříme express /25.10.18
Salát z krabích tyčinek

Salát z krabích tyčinek

Věra Kurfiřtová, Ostrava

Vaříme express /23.10.18
 

Nejnovější

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Keramické, nerezové, teflonové nebo z litiny. Pánví a pánviček je spousta druhů, ...
Všehochuť /02.04.20
Roláda s kopřivami

Roláda s kopřivami

Pavla Hrubá, Praha

Škola vaření /28.03.20
Čokoládové kraslice

Čokoládové kraslice

Lada Nováková, Svitavy

Všehochuť /28.03.20
Velikonoční ovečka

Velikonoční ovečka

Svěží chuť jara

Podle receptu Evy Šebestové z Uherského Brodu

Sladký život /28.03.20
Lahodný beránek

Lahodný beránek

Lucie Zubatá, Vnorovy

Sladký život /28.03.20
Králičí stehna s hráškovým pyré

Králičí stehna s hráškovým pyré

Skvělá kombinace chutí

Podle receptu Mileny Šímové ze Stříbra

Škola vaření /27.03.20
Piškotová lízátka

Piškotová lízátka

Hana Šátralová, Praha

Všehochuť /27.03.20
Slavnostní věnec

Slavnostní věnec

Ozdobí sváteční tabuli


Podle receptu Svatavy Hudcové z Mohelnice

Všehochuť /27.03.20
Ihned měkké perníčky

Ihned měkké perníčky

Jana Boháčová, Chudobín

Všehochuť /27.03.20
 
Reklama
Knedlíková kuchařka

Speciální vydání

Ať už využijete úrodu ze své zahrady nebo zavítáte někam na trh či do obchodu, určitě nepřijde jediný kousek ovoce nazmar. Přinášíme ti totiž recepty na sladké moučníky, nepečené dezerty a samozřejmě skvělé tipy na marmelády a kompoty. Je jen na vás, který vyzkoušíte, ale určitě ani u jednoho nešlápnete vedle. Dobrou chuť!

více
special

Pošli recept Extra speciál

Vážení a milí čtenáři, připravili jsme pro vás další extra-speciální vydání časopisu Pošli recept!. Tentokrát jsme ho sestavili z vašich nejoblíbenějších sladkých receptů, o které si k nám do redakce píšete. Věříme, že se vám budou líbit a že budou mít úspěch u vašich blízkých i u hostů, jimž je nabídnete. Přejeme hodně zdaru při pečení a především dobrou chuť!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Close icon

přejít na web

Odebírejte náš NEWSLETTER

Posli recept logo

Váš e-mail

Přihlášením k newsletteru souhlasíte s Obchodními podmínkami Burda a potvrzujete, že jste se seznámili se Zásadami ochrany soukromí Burda International CZ s.r.o.

Na váš e-mail jsme odeslali odkaz pro potvrzení odběru novinek.

zpět na hlavní stranu