Reklama
Brynzová polévka s koprem
Fotogalerie:

Brynzová polévka s koprem

Iveta Stanovská

Hlučín
Jednoduchá a osvěžující polévka.
Iveta Stanovská, Hlučín

Ingredience

  • 200 g brynza
  • 3 brambory
  • dle potřeby olej
  • 100 ml mléko
  • 1 cibule
  • 2 lžíce mouka hladká
  • špetka paprika sladká mletá
  • špetka sůl
  • svazek kopr
  • 1 kostka masox

Doba přípravy

Počet porcí

5

Orientační cena

50 Kč

Postup přípravy

  1. Nakrájenou cibuli zpěníme na oleji a přidáme trochu mleté papriky. Zalijeme 2 l vody‚ přidáme sůl‚ masox a na malé kostky nakrájené brambory.
  2. Až brambory změknou‚ rozmícháme brynzu s mlékem spolu s hladkou moukou a přidáme do polévky. Vše ještě krátce povaříme.
  3. Hotovou polévku dochutíme nadrobno nasekaným koprem.

Pošli recept! - Speciál - Domácí polévky (24.2.2010)

Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Kuřecí kousky v nudlích

Kuřecí kousky v nudlích

Jednoduchá česká čína. Lenka Kopecká, Chomutov
Vaříme express /29.01.16
Steaky s nivovým dipem

Steaky s nivovým dipem

Radka Hajná, Lipno nad Vltavou

Vaříme express /02.03.19
Vajíčkový salát

Vajíčkový salát

Servíruj s bramborami a máš zdravou večeři.
Pavla Csejteyová, Netolice
Vaříme express /09.11.10
Žampiony s vinnou klobásou

Žampiony s vinnou klobásou

Já k nim dělám bramborovou kaši.

Vlaďka Smutná, Klatovy

Vaříme express /10.10.16
Kuřecí játra se žampiony v omáčce

Kuřecí játra se žampiony v omáčce

Tuto rychlovku zvládne uvařit každý.
Jiřina Kapsová, Mladá Boleslav
Vaříme express /14.09.10
Rybí karbanátky

Rybí karbanátky

Skvělé karbanátky připravené z rybího masa, které obohatí zaběhnutý jídelníček.

...

Vaříme express /23.08.14
 

Nejnovější

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Keramické, nerezové, teflonové nebo z litiny. Pánví a pánviček je spousta druhů, ...
Všehochuť /02.04.20
Roláda s kopřivami

Roláda s kopřivami

Pavla Hrubá, Praha

Škola vaření /28.03.20
Čokoládové kraslice

Čokoládové kraslice

Lada Nováková, Svitavy

Všehochuť /28.03.20
Velikonoční ovečka

Velikonoční ovečka

Svěží chuť jara

Podle receptu Evy Šebestové z Uherského Brodu

Sladký život /28.03.20
Lahodný beránek

Lahodný beránek

Lucie Zubatá, Vnorovy

Sladký život /28.03.20
Králičí stehna s hráškovým pyré

Králičí stehna s hráškovým pyré

Skvělá kombinace chutí

Podle receptu Mileny Šímové ze Stříbra

Škola vaření /27.03.20
Piškotová lízátka

Piškotová lízátka

Hana Šátralová, Praha

Všehochuť /27.03.20
Slavnostní věnec

Slavnostní věnec

Ozdobí sváteční tabuli


Podle receptu Svatavy Hudcové z Mohelnice

Všehochuť /27.03.20
Ihned měkké perníčky

Ihned měkké perníčky

Jana Boháčová, Chudobín

Všehochuť /27.03.20
 
Reklama
Knedlíková kuchařka

Speciální vydání

Ať už využijete úrodu ze své zahrady nebo zavítáte někam na trh či do obchodu, určitě nepřijde jediný kousek ovoce nazmar. Přinášíme ti totiž recepty na sladké moučníky, nepečené dezerty a samozřejmě skvělé tipy na marmelády a kompoty. Je jen na vás, který vyzkoušíte, ale určitě ani u jednoho nešlápnete vedle. Dobrou chuť!

více
special

Pošli recept Extra speciál

Vážení a milí čtenáři, připravili jsme pro vás další extra-speciální vydání časopisu Pošli recept!. Tentokrát jsme ho sestavili z vašich nejoblíbenějších sladkých receptů, o které si k nám do redakce píšete. Věříme, že se vám budou líbit a že budou mít úspěch u vašich blízkých i u hostů, jimž je nabídnete. Přejeme hodně zdaru při pečení a především dobrou chuť!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Close icon

přejít na web

Odebírejte náš NEWSLETTER

Posli recept logo

Váš e-mail

Přihlášením k newsletteru souhlasíte s Obchodními podmínkami Burda a potvrzujete, že jste se seznámili se Zásadami ochrany soukromí Burda International CZ s.r.o.

Na váš e-mail jsme odeslali odkaz pro potvrzení odběru novinek.

zpět na hlavní stranu