Reklama
Brokolicový nákyp
Fotogalerie:

Brokolicový nákyp

Kateřina Smolková

Ostrava
Hodí se nejlépe k bramborové kaši.
Kateřina Smolková, Ostrava

Ingredience

  • 1 brokolice
  • 4 vejce
  • sůl a pepř podle chuti
  • 1,5 lžičky vegeta

Doba přípravy

Počet porcí

4

Orientační cena

50 Kč

Postup přípravy

  1. Omytou brokolici rozkrájíme na menší kousky, osolíme a v hrnci s vodou vaříme přibližně 20 minut. Jakmile mírně vychladne‚ rozkrájíme ji na ještě menší kousky a vložíme do zapékací nádoby‚ ve které ji rozmačkáme vidličkou.
  2. V hrníčku rozšleháme vejce s vegetou‚ solí a pepřem a směs vlijeme na brokolici. Dáme do trouby zapéct zhruba na 25 minut.

    TIP: Jestli chceš recept vylepšit, můžeš ještě přidat 1–2 nožičky libových párků.

Pošli recept! 2/2011 (11.1.2011)

Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Hermelínový salát

Hermelínový salát

Lehká a osvěžující vegetariánská večeře. Jitka Vondrová, Benešov
Vaříme express /14.02.11
Čína s nudlemi

Čína s nudlemi

Tato večeře je hned hotová a výborně zasytí.
Pavla Csejteyová, Netolice
Vaříme express /04.09.09
Klobása v županu

Klobása v županu

Pokud čekám společnost, zapékám do těsta jen menší kousky klobásy, aby bylo více...

Vaříme express /30.06.14
Pomazánka paní Koťátkové

Pomazánka paní Koťátkové

U nás nesmí chybět na svátečním stole.
Jana Alvesová, Olomouc
Vaříme express /11.04.11
Květákový nákyp

Květákový nákyp

Bohuslava Čeganová, Ostrava

Vaříme express /23.07.18
Špenátové krokety

Špenátové krokety

Špenát, ten chutná na všechny způsoby, ale tenhle recept je jeden z těch obzvlášť ...
Vaříme express /23.06.13
 

Nejnovější

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Keramické, nerezové, teflonové nebo z litiny. Pánví a pánviček je spousta druhů, ...
Všehochuť /02.04.20
Roláda s kopřivami

Roláda s kopřivami

Pavla Hrubá, Praha

Škola vaření /28.03.20
Čokoládové kraslice

Čokoládové kraslice

Lada Nováková, Svitavy

Všehochuť /28.03.20
Velikonoční ovečka

Velikonoční ovečka

Svěží chuť jara

Podle receptu Evy Šebestové z Uherského Brodu

Sladký život /28.03.20
Lahodný beránek

Lahodný beránek

Lucie Zubatá, Vnorovy

Sladký život /28.03.20
Králičí stehna s hráškovým pyré

Králičí stehna s hráškovým pyré

Skvělá kombinace chutí

Podle receptu Mileny Šímové ze Stříbra

Škola vaření /27.03.20
Piškotová lízátka

Piškotová lízátka

Hana Šátralová, Praha

Všehochuť /27.03.20
Slavnostní věnec

Slavnostní věnec

Ozdobí sváteční tabuli


Podle receptu Svatavy Hudcové z Mohelnice

Všehochuť /27.03.20
Ihned měkké perníčky

Ihned měkké perníčky

Jana Boháčová, Chudobín

Všehochuť /27.03.20
 
Reklama
Knedlíková kuchařka

Speciální vydání

Ať už využijete úrodu ze své zahrady nebo zavítáte někam na trh či do obchodu, určitě nepřijde jediný kousek ovoce nazmar. Přinášíme ti totiž recepty na sladké moučníky, nepečené dezerty a samozřejmě skvělé tipy na marmelády a kompoty. Je jen na vás, který vyzkoušíte, ale určitě ani u jednoho nešlápnete vedle. Dobrou chuť!

více
special

Pošli recept Extra speciál

Vážení a milí čtenáři, připravili jsme pro vás další extra-speciální vydání časopisu Pošli recept!. Tentokrát jsme ho sestavili z vašich nejoblíbenějších sladkých receptů, o které si k nám do redakce píšete. Věříme, že se vám budou líbit a že budou mít úspěch u vašich blízkých i u hostů, jimž je nabídnete. Přejeme hodně zdaru při pečení a především dobrou chuť!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Close icon

přejít na web

Odebírejte náš NEWSLETTER

Posli recept logo

Váš e-mail

Přihlášením k newsletteru souhlasíte s Obchodními podmínkami Burda a potvrzujete, že jste se seznámili se Zásadami ochrany soukromí Burda International CZ s.r.o.

Na váš e-mail jsme odeslali odkaz pro potvrzení odběru novinek.

zpět na hlavní stranu