Reklama
Brokolicové krémové pohlazení
Fotogalerie:

Brokolicové krémové pohlazení

redakce Pošli recept.cz
redakce Pošli recept.cz
Praha

Martina Žejdlíková, Teplice

Ingredience

  • 1 brokolice
  • 1 kostka zeleninového bujonu
  • 1 balení tavených sýrů
  • dle potřeby jíška
  • 1 smetana

Doba přípravy

Počet porcí

4

Orientační cena

60 Kč

Postup přípravy

  1. Brokolici rozebereme na růžičky a omyjeme. Vložíme do 500 ml vody, přidáme bujon a povaříme doměkka. Poté brokolici rozmixujeme na kaši a přidáme sýry, které necháme rozpustit.

  2. Zahustíme jíškou a na talíři ozdobíme smetanou.

Pošli recept! - Speciál - Levné dobroty (16.1.2017)

Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Nudličky s moravankou

Nudličky s moravankou

U nás doma patří mezi velmi oblíbená jídla. Vladimíra Machková, Frýdek-Místek
Vaříme express /09.07.14
Zapečené těstoviny s mletým masem

Zapečené těstoviny s mletým masem

Někdy k nim přidávám i opečenou klobásku.

Tereza Hájková, Ostrava

Vaříme express /31.07.15
Kuskus se zeleninou a jogurtem

Kuskus se zeleninou a jogurtem

Ačkoliv jsem už v důchodovém věku, ještě stále docházím na půl úvazku do ...
Vaříme express /23.06.08
Placičky z ředkviček

Placičky z ředkviček

Tyto placky jsou podobné bramborákům.

Dana Roubalová, Hlinsko

Vaříme express /18.03.17
Slepice po šumavsku

Slepice po šumavsku

Velmi levné

Slepice po šumavsku

Vaříme express /15.02.18
Krkovice v tatarce

Krkovice v tatarce

Osvědčilo se mi, že narychlo vymyšlené recepty jsou ty nejlepší.
Vaříme express /31.05.13
 

Nejnovější

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Keramické, nerezové, teflonové nebo z litiny. Pánví a pánviček je spousta druhů, ...
Všehochuť /02.04.20
Roláda s kopřivami

Roláda s kopřivami

Pavla Hrubá, Praha

Škola vaření /28.03.20
Čokoládové kraslice

Čokoládové kraslice

Lada Nováková, Svitavy

Všehochuť /28.03.20
Velikonoční ovečka

Velikonoční ovečka

Svěží chuť jara

Podle receptu Evy Šebestové z Uherského Brodu

Sladký život /28.03.20
Lahodný beránek

Lahodný beránek

Lucie Zubatá, Vnorovy

Sladký život /28.03.20
Králičí stehna s hráškovým pyré

Králičí stehna s hráškovým pyré

Skvělá kombinace chutí

Podle receptu Mileny Šímové ze Stříbra

Škola vaření /27.03.20
Piškotová lízátka

Piškotová lízátka

Hana Šátralová, Praha

Všehochuť /27.03.20
Slavnostní věnec

Slavnostní věnec

Ozdobí sváteční tabuli


Podle receptu Svatavy Hudcové z Mohelnice

Všehochuť /27.03.20
Ihned měkké perníčky

Ihned měkké perníčky

Jana Boháčová, Chudobín

Všehochuť /27.03.20
 
Reklama
Knedlíková kuchařka

Speciální vydání

Ať už využijete úrodu ze své zahrady nebo zavítáte někam na trh či do obchodu, určitě nepřijde jediný kousek ovoce nazmar. Přinášíme ti totiž recepty na sladké moučníky, nepečené dezerty a samozřejmě skvělé tipy na marmelády a kompoty. Je jen na vás, který vyzkoušíte, ale určitě ani u jednoho nešlápnete vedle. Dobrou chuť!

více
special

Pošli recept Extra speciál

Vážení a milí čtenáři, připravili jsme pro vás další extra-speciální vydání časopisu Pošli recept!. Tentokrát jsme ho sestavili z vašich nejoblíbenějších sladkých receptů, o které si k nám do redakce píšete. Věříme, že se vám budou líbit a že budou mít úspěch u vašich blízkých i u hostů, jimž je nabídnete. Přejeme hodně zdaru při pečení a především dobrou chuť!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Close icon

přejít na web

Odebírejte náš NEWSLETTER

Posli recept logo

Váš e-mail

Přihlášením k newsletteru souhlasíte s Obchodními podmínkami Burda a potvrzujete, že jste se seznámili se Zásadami ochrany soukromí Burda International CZ s.r.o.

Na váš e-mail jsme odeslali odkaz pro potvrzení odběru novinek.

zpět na hlavní stranu