Reklama
Brokolicová pomazánka
Fotogalerie:

Brokolicová pomazánka

Aneta Bartušková, 13 let

Bítovčice

Jednoduchá a zdravá svačinka.

Aneta Bartušková, 13 let, Bítovčice

Ingredience

  • Ingredience
  • 1 tvaroh
  • 150 g niva
  • 5 růžiček brokolice
  • podle chuti sůl a pepř
  • 2 stroužky česnek
  • trocha mléko
  • 2 lžíce máslo
  • 1 na ozdobu rajče nebo paprika

Doba přípravy

Počet porcí

4

Orientační cena

40 Kč

Postup přípravy

  1. Nejdříve si uvaříme brokolici v páře. Do mísy dáme tvaroh, nastrouhanou nivu, pokrájenou brokolici, osolíme a opepříme.

  2. Potom přidáme změklé máslo, prolisovaný česnek a trochu zředíme mlékem. Všechny suroviny důkladně promícháme, aby v pomazánce nebyly hrudky. Namažeme na toasty a ozdobíme plátky rajčete či papriky.

Pošli recept! 8/2012 (2.7.2012)

Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Pikantní pomazánka v lodičkách

Pikantní pomazánka v lodičkách

Vypadají slavnostně Radka Horníčková, Havlíčkův Brod
Vaříme express /26.10.18
Špagety se žampiony a klobásou

Špagety se žampiony a klobásou

Zkus těstoviny trochu jinak.

Dáša Kočí, Žatec

Vaříme express /05.05.14
Jarní polévka

Jarní polévka

Plná dobré zeleniny – vždy přijde k chuti.

Tereza Havlová, Letohrad

Vaříme express /12.09.12
Čertovy nudle

Čertovy nudle

Přímo ďábelská kombinace pro tvé chuťové buňky.
Libuše Hlaváčová, Brno
Vaříme express /06.12.10
Zapečená bramborová kaše

Zapečená bramborová kaše

Kdo má rád mleté, pochutná si.
Jana Laštovičková, Pardubice
Vaříme express /28.02.10
Cuketová pomazánka s cibulí

Cuketová pomazánka s cibulí

Vychlaď ji a podávej na grilovací párty, je to skvělá alternativa k masu a ...

Vaříme express /13.08.17
 

Nejnovější

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Keramické, nerezové, teflonové nebo z litiny. Pánví a pánviček je spousta druhů, ...
Všehochuť /02.04.20
Roláda s kopřivami

Roláda s kopřivami

Pavla Hrubá, Praha

Škola vaření /28.03.20
Čokoládové kraslice

Čokoládové kraslice

Lada Nováková, Svitavy

Všehochuť /28.03.20
Velikonoční ovečka

Velikonoční ovečka

Svěží chuť jara

Podle receptu Evy Šebestové z Uherského Brodu

Sladký život /28.03.20
Lahodný beránek

Lahodný beránek

Lucie Zubatá, Vnorovy

Sladký život /28.03.20
Králičí stehna s hráškovým pyré

Králičí stehna s hráškovým pyré

Skvělá kombinace chutí

Podle receptu Mileny Šímové ze Stříbra

Škola vaření /27.03.20
Piškotová lízátka

Piškotová lízátka

Hana Šátralová, Praha

Všehochuť /27.03.20
Slavnostní věnec

Slavnostní věnec

Ozdobí sváteční tabuli


Podle receptu Svatavy Hudcové z Mohelnice

Všehochuť /27.03.20
Ihned měkké perníčky

Ihned měkké perníčky

Jana Boháčová, Chudobín

Všehochuť /27.03.20
 
Reklama
Knedlíková kuchařka

Speciální vydání

Ať už využijete úrodu ze své zahrady nebo zavítáte někam na trh či do obchodu, určitě nepřijde jediný kousek ovoce nazmar. Přinášíme ti totiž recepty na sladké moučníky, nepečené dezerty a samozřejmě skvělé tipy na marmelády a kompoty. Je jen na vás, který vyzkoušíte, ale určitě ani u jednoho nešlápnete vedle. Dobrou chuť!

více
special

Pošli recept Extra speciál

Vážení a milí čtenáři, připravili jsme pro vás další extra-speciální vydání časopisu Pošli recept!. Tentokrát jsme ho sestavili z vašich nejoblíbenějších sladkých receptů, o které si k nám do redakce píšete. Věříme, že se vám budou líbit a že budou mít úspěch u vašich blízkých i u hostů, jimž je nabídnete. Přejeme hodně zdaru při pečení a především dobrou chuť!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Close icon

přejít na web

Odebírejte náš NEWSLETTER

Posli recept logo

Váš e-mail

Přihlášením k newsletteru souhlasíte s Obchodními podmínkami Burda a potvrzujete, že jste se seznámili se Zásadami ochrany soukromí Burda International CZ s.r.o.

Na váš e-mail jsme odeslali odkaz pro potvrzení odběru novinek.

zpět na hlavní stranu