Reklama
Reklama
Brambory plněné brynzou
Fotogalerie:

Brambory plněné brynzou

Vlaďka Malínská

Vsetín
Hmmm... Výborné! A jako příloha? Kyška nebo podmáslí. Dobře vychlazené.
Vlaďka Malínská, Vsetín

Ingredience

  • 8 brambory vařené
  • 100 g máslo
  • 100 g máslo pomazánkové
  • 200 g brynza
  • 3 stroužky česnek
  • na ozdobu pažitka
  • 1/4 lžičky pepř červený
  • 3 rajčata

Doba přípravy

Počet porcí

4

Orientační cena

75 Kč

Postup přípravy

  1. Uvařené brambory podélně rozkrojíme.
  2. Ušleháme máslo, pomazánkové máslo a brynzu. Vmícháme prolisovaný česnek. Pomazánku naneseme na brambory a posypeme najemno nasekanou pažitkou a čerstvě mletým červeným pepřem.
  3. Brambory obložíme na dílky nakrájenými rajčaty. 
    TIP: Tuto rychlou a chutnou brynzovou pomazánku můžeme podávat i na horké, právě uvařené brambory.

Pošli recept! 11/2010 (8.10.2010)

Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Květákové placičky s uzeninou

Květákové placičky s uzeninou

Dochuť špetkou muškátového oříšku. Ivana Bartušková, Bítovčice
Vaříme express /03.06.14
Jarní nákyp s hráškem

Jarní nákyp s hráškem

Servírování pokrmu přímo v malých miskách je velice elegantní.

Pavla Kašíčková, ...

Vaříme express /10.04.17
Piškotový nepečný dort

Piškotový nepečný dort

Tento recept je jednoduchý‚ rychlý a výsledek stojí za to.

Adriana ...

Vaříme express /22.04.17
Fajitas s kuřecím masem

Fajitas s kuřecím masem

Mexickou kuchyní se často inspiruji.

Pavla Zalabáková, Klatovy

Vaříme express /22.04.16
Kvašené kedlubnové zelí

Kvašené kedlubnové zelí

Dalibor Marounek, Roudnice nad Labem

Vaříme express /28.03.18
Sýrový koláč

Sýrový koláč

Krájí se jako dort a jí se studený.
Miroslav Frank, Praha
Vaříme express /27.12.11
 

Nejnovější

Kedlubnové misky

Kedlubnové misky

Podle receptu Lucie Hrabánkové z Liberce
Za pár korun /21.03.19
Bažant s jeřabinami

Bažant s jeřabinami

Božena Kolářová, Pouště

Škola vaření /21.03.19
Králík na šalvěji

Králík na šalvěji

Podle receptu

Lukáše Čapka z Frýdku-Místku

Škola vaření /21.03.19
Nakládaný králík

Nakládaný králík

Ivana Bartušková, Luka nad Jihlavou

Všehochuť /21.03.19
Cikánský guláš ze zvěřiny

Cikánský guláš ze zvěřiny

Hana Šátralová, Praha

Všehochuť /21.03.19
Jelení guláš s povidly

Jelení guláš s povidly

Jana Remková, Orlová

Všehochuť /21.03.19
Svíčková ze zahrady

Svíčková ze zahrady

Mariana Vašíčková, Olomouc

Škola vaření /20.03.19
Králík pečený v pytli

Králík pečený v pytli

Zkus pečicí fólii

Olga Malá, Praha

Škola vaření /20.03.19
 
send Pošlete nám
recept
radu
příběh
foto kuchyně
video
450,-

Za každý otištěný recept přidaný přes stránky Pošlirecept.cz dostanete

+

Každý měsíc můžete soutěžit o skvělé ceny!

arrow Přidat recept

Taky se vám stalo, že jste byli na návštěvě u přátel a zjistili jste, že mají nějaký super trik, který byste mohli v kuchyni využít? Každý z nás určitě nějaký zná, proč se tedy vzájemně nepoučit?

+

Napište nám o svých zkušenostech, pomůžete mnohým začátečníkům i zkušeným kuchařům!

arrow Přidat radu
300,-

Vaření občas přinese situace, před kterými bychom raději utekli. Po čase ale na trapas vzpomínáme s úsměvem. Zažili jste také při vaření něco, co vás vyvedlo z míry?

+

Napište nám i vy svůj příběh, pokud ho otiskneme v časopise, dostanete odměnu 300 Kč!

arrow Přidat příběh
300,-

Mate také rádi svou kuchyň? Cítíte se tam fajn a je to poznat i na vašem vaření? Pošlete nám fotografie a povídání, jaká jídla rádi vaříte a co se vám na vaší kuchyni líbí.

+

Máte nějaká zajímavá vylepšení? Napište nám! Po zveřejnění vašeho příspěvku v časopise od nás dostanete 300 Kč!

arrow Přidat kuchyň

Chcete i vy v celé parádě ukázat světu, jak se vaří u vás doma? Jaké máte úžasné recepty, tipy, triky? Je to snadné!

+

Natočte přípravu svých úžasných receptů na video a sdílejte je s ostatními. Podělte se o své umění, ať to všichni vidí!

arrow Přidat video
PRD03_Velikonoce_Nocode

Velikonoce

Velikonoce jsou svátky jara, obrození a probouzející se přírody. Vše začíná růst i vonět a každý najednou cítí přísun nové energie. Aby nám vydržela co nejdéle, je ideální si dopřát něco dobrého k snědku. Co takhle linecké cukroví, králičí stehýnka nebo salátek s jatýrky? Ať už si dopřejete cokoliv, hlavně vám přejeme krásné prožití svátků!

více
special

Pošli recept Extra speciál To nejlepší z drůbeže

Na otázku, co by si daly k obědu, odpovídaly moje děti vždycky naprosto jednoznačně – pečené kuřátko. Později si oblíbily slepici na paprice a ve věku teenagerů jim nejvíc šmakovaly nudličky z krůtího masa v pikantní omáčce. Drůbež u nás vždycky vedla a myslím si, že naše rodina rozhodně není jediná. Právě proto je tu speciál plný vašich nejoblíbenějších drůbežích receptů.!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama