Reklama
Brambory plněné brynzou
Fotogalerie:

Brambory plněné brynzou

Vlaďka Malínská

Vsetín
Hmmm... Výborné! A jako příloha? Kyška nebo podmáslí. Dobře vychlazené.
Vlaďka Malínská, Vsetín

Ingredience

  • 8 brambory vařené
  • 100 g máslo
  • 100 g máslo pomazánkové
  • 200 g brynza
  • 3 stroužky česnek
  • na ozdobu pažitka
  • 1/4 lžičky pepř červený
  • 3 rajčata

Doba přípravy

Počet porcí

4

Orientační cena

75 Kč

Postup přípravy

  1. Uvařené brambory podélně rozkrojíme.
  2. Ušleháme máslo, pomazánkové máslo a brynzu. Vmícháme prolisovaný česnek. Pomazánku naneseme na brambory a posypeme najemno nasekanou pažitkou a čerstvě mletým červeným pepřem.
  3. Brambory obložíme na dílky nakrájenými rajčaty. 
    TIP: Tuto rychlou a chutnou brynzovou pomazánku můžeme podávat i na horké, právě uvařené brambory.

Pošli recept! 11/2010 (8.10.2010)

Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Šunková pěna

Šunková pěna

Skvělá je i namazaná na rohlíku s kolečky osolené okurky. Petra Soukupová, ...
Vaříme express /25.08.17
Zelné roličky

Zelné roličky

Zajímavé a netradiční propojení chutí. 

Jan Karpič, Lhota 

Vaříme express /11.11.15
Superrychlé knedlíky z mikrovlnky

Superrychlé knedlíky z mikrovlnky

S vejci od domácích slípek jsou krásně žluté.

Janka Schromová, Banská Belá...

Vaříme express /12.05.15
Koláč z mikrovlnky

Koláč z mikrovlnky

Někdy uvařím také špenátovou náplň. Obě mají vždycky u nás doma úspěch...

...

Vaříme express /30.10.16
Krůtí plátky na tymiánu se sladkým hráškem

Krůtí plátky na tymiánu se sladkým hráškem

Krůtí maso a bylinky, to je cesta k zachování přirozené chuti.

Otto Plášek, Brno

Vaříme express /09.03.17
Přírodní játra s fazolkami

Přírodní játra s fazolkami

Vhodné pro všechny, kteří potřebují železo.

Daniela Melicharová, Štětí

Vaříme express /03.05.16
 

Nejnovější

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Keramické, nerezové, teflonové nebo z litiny. Pánví a pánviček je spousta druhů, ...
Všehochuť /02.04.20
Roláda s kopřivami

Roláda s kopřivami

Pavla Hrubá, Praha

Škola vaření /28.03.20
Čokoládové kraslice

Čokoládové kraslice

Lada Nováková, Svitavy

Všehochuť /28.03.20
Velikonoční ovečka

Velikonoční ovečka

Svěží chuť jara

Podle receptu Evy Šebestové z Uherského Brodu

Sladký život /28.03.20
Lahodný beránek

Lahodný beránek

Lucie Zubatá, Vnorovy

Sladký život /28.03.20
Králičí stehna s hráškovým pyré

Králičí stehna s hráškovým pyré

Skvělá kombinace chutí

Podle receptu Mileny Šímové ze Stříbra

Škola vaření /27.03.20
Piškotová lízátka

Piškotová lízátka

Hana Šátralová, Praha

Všehochuť /27.03.20
Slavnostní věnec

Slavnostní věnec

Ozdobí sváteční tabuli


Podle receptu Svatavy Hudcové z Mohelnice

Všehochuť /27.03.20
Ihned měkké perníčky

Ihned měkké perníčky

Jana Boháčová, Chudobín

Všehochuť /27.03.20
 
Reklama
Knedlíková kuchařka

Speciální vydání

Ať už využijete úrodu ze své zahrady nebo zavítáte někam na trh či do obchodu, určitě nepřijde jediný kousek ovoce nazmar. Přinášíme ti totiž recepty na sladké moučníky, nepečené dezerty a samozřejmě skvělé tipy na marmelády a kompoty. Je jen na vás, který vyzkoušíte, ale určitě ani u jednoho nešlápnete vedle. Dobrou chuť!

více
special

Pošli recept Extra speciál

Vážení a milí čtenáři, připravili jsme pro vás další extra-speciální vydání časopisu Pošli recept!. Tentokrát jsme ho sestavili z vašich nejoblíbenějších sladkých receptů, o které si k nám do redakce píšete. Věříme, že se vám budou líbit a že budou mít úspěch u vašich blízkých i u hostů, jimž je nabídnete. Přejeme hodně zdaru při pečení a především dobrou chuť!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Close icon

přejít na web

Odebírejte náš NEWSLETTER

Posli recept logo

Váš e-mail

Přihlášením k newsletteru souhlasíte s Obchodními podmínkami Burda a potvrzujete, že jste se seznámili se Zásadami ochrany soukromí Burda International CZ s.r.o.

Na váš e-mail jsme odeslali odkaz pro potvrzení odběru novinek.

zpět na hlavní stranu