Reklama
Bramborové noky s rukolou
Fotogalerie:

Bramborové noky s rukolou

Petra Kupková

Ostrava
Patří k favoritům mého jídelníčku.
Petra Kupková, Ostrava

Ingredience

  • 1 balení noky bramborové
  • 150 g šunka
  • 1 lučina
  • 1 svazek rukola
  • 70 g ořechy sekané
  • 1 lžíce petržel nať
  • špetka sůl

Doba přípravy

Počet porcí

2

Orientační cena

70 Kč

Postup přípravy

  1. Noky uvaříme v osolené vodě podle návodu. Mezitím nakrájíme šunku na kostičky a přidáme ji spolu s lučinou, očištěnou rukolou a sekanými vlašskými ořechy do mísy. Uvařené noky scedíme, přidáme do mísy a důkladně promícháme.
  2. Na závěr můžeme ozdobit lístky rukoly a petrželkou.

Pošli recept! 5/2009 (15.4.2009)

Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Zapečené kaiserky

Zapečené kaiserky

Rychlá a chutná večeře. Pavlína Burdová, Krupka
Vaříme express /30.08.12
Toasty se zelím

Toasty se zelím

Zbylo ti zelí od oběda? Udělej si ho k večeři!
Šárka Medáčková, Děčín...
Vaříme express /08.03.10
Losos s koprovým přelivem

Losos s koprovým přelivem

K lososu je opravdu skvělý.

Anna Šušláková, Most

Vaříme express /28.06.16
Klobása v županu

Klobása v županu

Pokud čekám společnost, zapékám do těsta jen menší kousky klobásy, aby bylo více...

Vaříme express /30.06.14
Sýrové šulky

Sýrové šulky

Sýrové šulky můžete použít ke každé příležitosti. Dokonce si je i ukládám do ...

Vaříme express /24.01.13
Kovbojské fazole

Kovbojské fazole

Zahřejí i v největší nepohodě.

Pavel Štrougal, Ústí nad Labem

Vaříme express /29.01.13
 

Nejnovější

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Keramické, nerezové, teflonové nebo z litiny. Pánví a pánviček je spousta druhů, ...
Všehochuť /02.04.20
Roláda s kopřivami

Roláda s kopřivami

Pavla Hrubá, Praha

Škola vaření /28.03.20
Čokoládové kraslice

Čokoládové kraslice

Lada Nováková, Svitavy

Všehochuť /28.03.20
Velikonoční ovečka

Velikonoční ovečka

Svěží chuť jara

Podle receptu Evy Šebestové z Uherského Brodu

Sladký život /28.03.20
Lahodný beránek

Lahodný beránek

Lucie Zubatá, Vnorovy

Sladký život /28.03.20
Králičí stehna s hráškovým pyré

Králičí stehna s hráškovým pyré

Skvělá kombinace chutí

Podle receptu Mileny Šímové ze Stříbra

Škola vaření /27.03.20
Piškotová lízátka

Piškotová lízátka

Hana Šátralová, Praha

Všehochuť /27.03.20
Slavnostní věnec

Slavnostní věnec

Ozdobí sváteční tabuli


Podle receptu Svatavy Hudcové z Mohelnice

Všehochuť /27.03.20
Ihned měkké perníčky

Ihned měkké perníčky

Jana Boháčová, Chudobín

Všehochuť /27.03.20
 
Reklama
Knedlíková kuchařka

Speciální vydání

Ať už využijete úrodu ze své zahrady nebo zavítáte někam na trh či do obchodu, určitě nepřijde jediný kousek ovoce nazmar. Přinášíme ti totiž recepty na sladké moučníky, nepečené dezerty a samozřejmě skvělé tipy na marmelády a kompoty. Je jen na vás, který vyzkoušíte, ale určitě ani u jednoho nešlápnete vedle. Dobrou chuť!

více
special

Pošli recept Extra speciál

Vážení a milí čtenáři, připravili jsme pro vás další extra-speciální vydání časopisu Pošli recept!. Tentokrát jsme ho sestavili z vašich nejoblíbenějších sladkých receptů, o které si k nám do redakce píšete. Věříme, že se vám budou líbit a že budou mít úspěch u vašich blízkých i u hostů, jimž je nabídnete. Přejeme hodně zdaru při pečení a především dobrou chuť!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Close icon

přejít na web

Odebírejte náš NEWSLETTER

Posli recept logo

Váš e-mail

Přihlášením k newsletteru souhlasíte s Obchodními podmínkami Burda a potvrzujete, že jste se seznámili se Zásadami ochrany soukromí Burda International CZ s.r.o.

Na váš e-mail jsme odeslali odkaz pro potvrzení odběru novinek.

zpět na hlavní stranu