Reklama
Bramborová pánev
Fotogalerie:

Bramborová pánev

Veronika Marková
Veronika Marková
Rakovník

Výborné jídlo za malou chvilku.

Veronika Marková, Rakovník

Ingredience

  • 1 kg uvařené brambory ve slupce
  • 250 g šunka
  • 3-4 lžíce máslo
  • sůl
  • pepř
  • kmín

Doba přípravy

Počet porcí

3

Orientační cena

80 Kč

Postup přípravy

  1. Uvařené brambory oloupeme a nakrájíme na tenké plátky. Šunku pokrájíme na nudličky.
  2. Na větší pánvi rozehřejeme máslo, přidáme brambory, šunku, posolíme, opepříme a pokmínujeme. Za občasného obrácení opékáme 20-25 minut.
Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Zapečené maso v leču

Zapečené maso v leču

Vše můžeme ozdobit čerstvými bylinkami. Veronika Chrzová, Lom u Mostu
Vaříme express /10.07.14
Kuskus na karí

Kuskus na karí

Kdo má rád, přidá hlívu nebo žampiony.

Lenka Kudrnová, Nejdek

Vaříme express /11.02.15
Pikantní roláda

Pikantní roláda

Nakrájená kolečka podávám s pečivem.

Magda Lacková, Domažličky

Vaříme express /28.07.14
Bramborová kaše s povidly

Bramborová kaše s povidly

Vzpomínka na staré dobré časy.

Libor Velan, Bystřice pod Lopeníkem

Vaříme express /03.03.16
Kukuřice na smetaně

Kukuřice na smetaně

Podáváme nejlépe teplé s pečivem jako lehkou a zdravou večeři.
Martina ...
Vaříme express /04.07.13
Salát z krabích tyčinek

Salát z krabích tyčinek

Věra Kurfiřtová, Ostrava

Vaříme express /23.10.18
 

Nejnovější

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Keramické, nerezové, teflonové nebo z litiny. Pánví a pánviček je spousta druhů, ...
Všehochuť /02.04.20
Roláda s kopřivami

Roláda s kopřivami

Pavla Hrubá, Praha

Škola vaření /28.03.20
Čokoládové kraslice

Čokoládové kraslice

Lada Nováková, Svitavy

Všehochuť /28.03.20
Velikonoční ovečka

Velikonoční ovečka

Svěží chuť jara

Podle receptu Evy Šebestové z Uherského Brodu

Sladký život /28.03.20
Lahodný beránek

Lahodný beránek

Lucie Zubatá, Vnorovy

Sladký život /28.03.20
Králičí stehna s hráškovým pyré

Králičí stehna s hráškovým pyré

Skvělá kombinace chutí

Podle receptu Mileny Šímové ze Stříbra

Škola vaření /27.03.20
Piškotová lízátka

Piškotová lízátka

Hana Šátralová, Praha

Všehochuť /27.03.20
Slavnostní věnec

Slavnostní věnec

Ozdobí sváteční tabuli


Podle receptu Svatavy Hudcové z Mohelnice

Všehochuť /27.03.20
Ihned měkké perníčky

Ihned měkké perníčky

Jana Boháčová, Chudobín

Všehochuť /27.03.20
 
Reklama
Knedlíková kuchařka

Speciální vydání

Ať už využijete úrodu ze své zahrady nebo zavítáte někam na trh či do obchodu, určitě nepřijde jediný kousek ovoce nazmar. Přinášíme ti totiž recepty na sladké moučníky, nepečené dezerty a samozřejmě skvělé tipy na marmelády a kompoty. Je jen na vás, který vyzkoušíte, ale určitě ani u jednoho nešlápnete vedle. Dobrou chuť!

více
special

Pošli recept Extra speciál

Vážení a milí čtenáři, připravili jsme pro vás další extra-speciální vydání časopisu Pošli recept!. Tentokrát jsme ho sestavili z vašich nejoblíbenějších sladkých receptů, o které si k nám do redakce píšete. Věříme, že se vám budou líbit a že budou mít úspěch u vašich blízkých i u hostů, jimž je nabídnete. Přejeme hodně zdaru při pečení a především dobrou chuť!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Close icon

přejít na web

Odebírejte náš NEWSLETTER

Posli recept logo

Váš e-mail

Přihlášením k newsletteru souhlasíte s Obchodními podmínkami Burda a potvrzujete, že jste se seznámili se Zásadami ochrany soukromí Burda International CZ s.r.o.

Na váš e-mail jsme odeslali odkaz pro potvrzení odběru novinek.

zpět na hlavní stranu