Reklama
Bramboráčky s tvarohem
Fotogalerie:

Bramboráčky s tvarohem

redakce Pošli recept.cz
redakce Pošli recept.cz
Praha

Díky tvarohu jsou křupavé.

Vladimír Bruna, Praha

Ingredience

  • 1 kg brambor
  • 2 vejce
  • 1 lžička soli
  • 100 g hladké mouky
  • 1 lžička mletého kmínu
  • 1 lžíce majoránky
  • 1 lžička mletého pepře
  • 5 stroužků česneku
  • 200 g měkkého tvarohu
  • na smažení olej
  • 1 zakysaná smetana

Doba přípravy

Počet porcí

4

Orientační cena

90 Kč

Postup přípravy

  1. 1. Brambory oloupeme, omyjeme a nastrouháme. Dáme do mísy, uprostřed vytvoříme
    důlek a rozklepneme vejce. Osolíme, přidáme hladkou mouku, okořeníme, prolisujeme česnek a rozdrobíme tvaroh. Promícháme těsto, aby se všechny suroviny spojily. 

  2. 2. Na pánev nalijeme olej a lžící tvoříme malé bramboráčky. Pečeme je tři minuty z každé strany. Bramboráčky podáváme se zakysanou smetanou. Můžeme ozdobit petrželí.

Pošli recept! - Speciál - Brambory (14.9.2015)

Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Batáty s pažitkovým dipem

Batáty s pažitkovým dipem

Exotické Lucie Hrušková, Soběslav
Vaříme express /23.09.18
Grilovaná paprika s mletým masem

Grilovaná paprika s mletým masem

Okusila jsem ji v Bulharsku a teď ji dělám i doma.
JanaŠvamberková, ...
Vaříme express /29.05.13
Chleboráky

Chleboráky

Mezi tímto chleborákem a bramborákem nikdo nepozná rozdíl!
Bára ...
Vaříme express /20.12.11
Těstoviny se zeleninou a smaženou petrželkou

Těstoviny se zeleninou a smaženou petrželkou

Uvařeno podle receptu

Věry Zkusílkové z Opavy

Vaříme express /07.02.18
Kuřecí  muffiny

Kuřecí muffiny

Toto roztomilé plněné pečivo je vítaným zpestřením každého slavnostního stolu.

...

Vaříme express /17.02.15
Zapečený těstovinový mazec

Zapečený těstovinový mazec

Rychlá večeře, která zasytí.

Lucie Tůmová, Velké Meziříčí

Vaříme express /28.10.12
 

Nejnovější

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Keramické, nerezové, teflonové nebo z litiny. Pánví a pánviček je spousta druhů, ...
Všehochuť /02.04.20
Roláda s kopřivami

Roláda s kopřivami

Pavla Hrubá, Praha

Škola vaření /28.03.20
Čokoládové kraslice

Čokoládové kraslice

Lada Nováková, Svitavy

Všehochuť /28.03.20
Velikonoční ovečka

Velikonoční ovečka

Svěží chuť jara

Podle receptu Evy Šebestové z Uherského Brodu

Sladký život /28.03.20
Lahodný beránek

Lahodný beránek

Lucie Zubatá, Vnorovy

Sladký život /28.03.20
Králičí stehna s hráškovým pyré

Králičí stehna s hráškovým pyré

Skvělá kombinace chutí

Podle receptu Mileny Šímové ze Stříbra

Škola vaření /27.03.20
Piškotová lízátka

Piškotová lízátka

Hana Šátralová, Praha

Všehochuť /27.03.20
Slavnostní věnec

Slavnostní věnec

Ozdobí sváteční tabuli


Podle receptu Svatavy Hudcové z Mohelnice

Všehochuť /27.03.20
Ihned měkké perníčky

Ihned měkké perníčky

Jana Boháčová, Chudobín

Všehochuť /27.03.20
 
Reklama
Knedlíková kuchařka

Speciální vydání

Ať už využijete úrodu ze své zahrady nebo zavítáte někam na trh či do obchodu, určitě nepřijde jediný kousek ovoce nazmar. Přinášíme ti totiž recepty na sladké moučníky, nepečené dezerty a samozřejmě skvělé tipy na marmelády a kompoty. Je jen na vás, který vyzkoušíte, ale určitě ani u jednoho nešlápnete vedle. Dobrou chuť!

více
special

Pošli recept Extra speciál

Vážení a milí čtenáři, připravili jsme pro vás další extra-speciální vydání časopisu Pošli recept!. Tentokrát jsme ho sestavili z vašich nejoblíbenějších sladkých receptů, o které si k nám do redakce píšete. Věříme, že se vám budou líbit a že budou mít úspěch u vašich blízkých i u hostů, jimž je nabídnete. Přejeme hodně zdaru při pečení a především dobrou chuť!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Close icon

přejít na web

Odebírejte náš NEWSLETTER

Posli recept logo

Váš e-mail

Přihlášením k newsletteru souhlasíte s Obchodními podmínkami Burda a potvrzujete, že jste se seznámili se Zásadami ochrany soukromí Burda International CZ s.r.o.

Na váš e-mail jsme odeslali odkaz pro potvrzení odběru novinek.

zpět na hlavní stranu