Reklama
Bleskové rizoto
Fotogalerie:

Bleskové rizoto

Pavlína Heczková

Třinec
Vařím ho kopec a mám tak jídlo na dva dny.
Pavlína Heczková, Třinec

Ingredience

  • 2 lžíce olej
  • 1 cibule velká
  • 750 g vepřová kýta
  • 3 sáčky rýže
  • 1 balení zelenina mražená
  • 1 kostka bujón
  • špetka sůl
  • 2 lžíce paprika sladká mletá
  • 100 g sýr strouhaný

Doba přípravy

Počet porcí

6

Orientační cena

100 Kč

Postup přípravy

  1. Do hrnce nalijeme olej a necháme ho rozehřát. Přidáme nakrájenou cibuli a ma­so, podlijeme trochou vody a dusíme, dokud maso nezměkne.
  2. Mezitím uvaříme rýži. K masu přidáme zeleninu, bujon, sůl a mletou papriku. Rýži vsypeme do hrnce a promícháme s masovo-zeleninovou směsí. Posypeme nastrouhaným eidamem.

Pošli recept! 6/2009 (13.5.2009)

Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Papriky s mletým masem

Papriky s mletým masem

Trochu jiné než ty klasické s rýží. Kateřina Tichá, Rokycany
Vaříme express /04.02.14
Pastiňákové bramboráčky

Pastiňákové bramboráčky

Mám zahradu, ale jen květinovou, pro potěchu oka. I když zeleninu miluji, její ...
Vaříme express /02.02.10
Losos plněný špenátem

Losos plněný špenátem

Olga Matušková, Praha

Vaříme express /29.10.19
Vajíčková pomazánka

Vajíčková pomazánka

Hodí se i pro bezlepkovou dietu.

Lenka Plachtová, Ostrava

Vaříme express /25.08.15
Hermelínová pomazánka s uzeninou

Hermelínová pomazánka s uzeninou

Připraveno podle receptu

Valentýny Kameníkové z Otrokovic

Vaříme express /10.02.18
Těstovinový salát s tuňákem

Těstovinový salát s tuňákem

Oblíbila si ho celá naše rodina.
Květoslava Flanderová, Putim
Vaříme express /09.02.10
 

Nejnovější

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Keramické, nerezové, teflonové nebo z litiny. Pánví a pánviček je spousta druhů, ...
Všehochuť /02.04.20
Roláda s kopřivami

Roláda s kopřivami

Pavla Hrubá, Praha

Škola vaření /28.03.20
Čokoládové kraslice

Čokoládové kraslice

Lada Nováková, Svitavy

Všehochuť /28.03.20
Velikonoční ovečka

Velikonoční ovečka

Svěží chuť jara

Podle receptu Evy Šebestové z Uherského Brodu

Sladký život /28.03.20
Lahodný beránek

Lahodný beránek

Lucie Zubatá, Vnorovy

Sladký život /28.03.20
Králičí stehna s hráškovým pyré

Králičí stehna s hráškovým pyré

Skvělá kombinace chutí

Podle receptu Mileny Šímové ze Stříbra

Škola vaření /27.03.20
Piškotová lízátka

Piškotová lízátka

Hana Šátralová, Praha

Všehochuť /27.03.20
Slavnostní věnec

Slavnostní věnec

Ozdobí sváteční tabuli


Podle receptu Svatavy Hudcové z Mohelnice

Všehochuť /27.03.20
Ihned měkké perníčky

Ihned měkké perníčky

Jana Boháčová, Chudobín

Všehochuť /27.03.20
 
Reklama
Knedlíková kuchařka

Speciální vydání

Ať už využijete úrodu ze své zahrady nebo zavítáte někam na trh či do obchodu, určitě nepřijde jediný kousek ovoce nazmar. Přinášíme ti totiž recepty na sladké moučníky, nepečené dezerty a samozřejmě skvělé tipy na marmelády a kompoty. Je jen na vás, který vyzkoušíte, ale určitě ani u jednoho nešlápnete vedle. Dobrou chuť!

více
special

Pošli recept Extra speciál

Vážení a milí čtenáři, připravili jsme pro vás další extra-speciální vydání časopisu Pošli recept!. Tentokrát jsme ho sestavili z vašich nejoblíbenějších sladkých receptů, o které si k nám do redakce píšete. Věříme, že se vám budou líbit a že budou mít úspěch u vašich blízkých i u hostů, jimž je nabídnete. Přejeme hodně zdaru při pečení a především dobrou chuť!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Close icon

přejít na web

Odebírejte náš NEWSLETTER

Posli recept logo

Váš e-mail

Přihlášením k newsletteru souhlasíte s Obchodními podmínkami Burda a potvrzujete, že jste se seznámili se Zásadami ochrany soukromí Burda International CZ s.r.o.

Na váš e-mail jsme odeslali odkaz pro potvrzení odběru novinek.

zpět na hlavní stranu