Reklama
Barevný těstovinový salát
Fotogalerie:

Barevný těstovinový salát

Dana Fedorová
Dana Fedorová
Źulová

Když je léto a nemám čas vařit, připravím rodině rychlou a lehkou večeři nebo oběd.

Dana Fedorová, Žulová

Ingredience

  • 200 g vařené barevné těstoviny
  • 2 listy ledový salát
  • 3 ředkvičky
  • 50 g šunkový salám
  • 100 g tatarská omáčka
  • na dochucení a ozdobení sůl, pažitka

Doba přípravy

Počet porcí

2

Orientační cena

25 Kč

Postup přípravy

  1. Uvařené těstoviny necháme vychladit. Ledový salát nakrájíme na širší nudle, šunkový salám nakrájíme na nudličky. Ředkvičky nastrouháme na hrubém struhadle.
  2. Všechny připravené suroviny smícháme, osolíme a spojíme tatarskou omáčkou. Necháme 2 hodiny odležet v lednici.

  3. Salát servírujeme ozdobený čerstvě sekanou pažitkou k obědu nebo k večeři.

Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Špagety à la lasagne

Špagety à la lasagne

Mám rád lasagne i špagety, obzvlášť ty boloňské. Podle tohoto receptu můžu ...
Vaříme express /25.04.17
Krůtí maso v zelenině

Krůtí maso v zelenině

U nás jako příloha vedou nudle.

Anna Šušláková, Most

Vaříme express /12.06.15
Pstruh na víně

Pstruh na víně

Bylinky, máslo a víno – základ dobrého jídla.

David Trávníček, Ústí ...

Vaříme express /15.08.17
Zapečené sýrové večky

Zapečené sýrové večky

Výborné pohoštění pro návštěvu.
Vlastimila Kušková, Žebrák
Vaříme express /24.02.10
Voňavé filé na karí a smetaně

Voňavé filé na karí a smetaně

Ryby zbožňujeme ve všech podobách. Přestože se večer vracíme domů z práce poměrně ...
Vaříme express /03.06.13
Závin s bazalkovým pestem

Závin s bazalkovým pestem

Lepší je zastudena, kdy je pesto výraznější, ale nezklame ani jako teplá večeře.

...
Vaříme express /18.02.15
 

Nejnovější

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Keramické, nerezové, teflonové nebo z litiny. Pánví a pánviček je spousta druhů, ...
Všehochuť /02.04.20
Roláda s kopřivami

Roláda s kopřivami

Pavla Hrubá, Praha

Škola vaření /28.03.20
Čokoládové kraslice

Čokoládové kraslice

Lada Nováková, Svitavy

Všehochuť /28.03.20
Velikonoční ovečka

Velikonoční ovečka

Svěží chuť jara

Podle receptu Evy Šebestové z Uherského Brodu

Sladký život /28.03.20
Lahodný beránek

Lahodný beránek

Lucie Zubatá, Vnorovy

Sladký život /28.03.20
Králičí stehna s hráškovým pyré

Králičí stehna s hráškovým pyré

Skvělá kombinace chutí

Podle receptu Mileny Šímové ze Stříbra

Škola vaření /27.03.20
Piškotová lízátka

Piškotová lízátka

Hana Šátralová, Praha

Všehochuť /27.03.20
Slavnostní věnec

Slavnostní věnec

Ozdobí sváteční tabuli


Podle receptu Svatavy Hudcové z Mohelnice

Všehochuť /27.03.20
Ihned měkké perníčky

Ihned měkké perníčky

Jana Boháčová, Chudobín

Všehochuť /27.03.20
 
Reklama
Knedlíková kuchařka

Speciální vydání

Ať už využijete úrodu ze své zahrady nebo zavítáte někam na trh či do obchodu, určitě nepřijde jediný kousek ovoce nazmar. Přinášíme ti totiž recepty na sladké moučníky, nepečené dezerty a samozřejmě skvělé tipy na marmelády a kompoty. Je jen na vás, který vyzkoušíte, ale určitě ani u jednoho nešlápnete vedle. Dobrou chuť!

více
special

Pošli recept Extra speciál

Vážení a milí čtenáři, připravili jsme pro vás další extra-speciální vydání časopisu Pošli recept!. Tentokrát jsme ho sestavili z vašich nejoblíbenějších sladkých receptů, o které si k nám do redakce píšete. Věříme, že se vám budou líbit a že budou mít úspěch u vašich blízkých i u hostů, jimž je nabídnete. Přejeme hodně zdaru při pečení a především dobrou chuť!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Close icon

přejít na web

Odebírejte náš NEWSLETTER

Posli recept logo

Váš e-mail

Přihlášením k newsletteru souhlasíte s Obchodními podmínkami Burda a potvrzujete, že jste se seznámili se Zásadami ochrany soukromí Burda International CZ s.r.o.

Na váš e-mail jsme odeslali odkaz pro potvrzení odběru novinek.

zpět na hlavní stranu