Reklama
Reklama
Barevné těstoviny s rajčatovou omáčkou
Fotogalerie:

Barevné těstoviny s rajčatovou omáčkou

Jana Kubištová
Jana Kubištová
Jihlava

Výborná lehká omáčka a hodí se nejen k těstovinám.

Jana Kubištová, Jihlava

Ingredience

  • 750 g rajčata
  • 250 g těstoviny tricolora
  • dle chuti Kečup ostrý nebo jemný
  • 1 červená cibula
  • dle chuti bazalka, libeček
  • pepř, sůl
  • dle chuti mozarella nebo jiný druh sýra

Doba přípravy

Počet porcí

3-4

Orientační cena

70 Kč

Postup přípravy

  1. Uvaříme těstoviny dle návodu na obalu. Mezitím si oloupeme cibuli a nakrájíme rajčata na malé kousky.

  2. Cibuli si osmahneme v hrnci a přidáme na kousky nakrájená rajčata, pořádně promícháme a následně vmícháme kečup a okořeníme pepřem, bazalkou a libečkem. Můžeme samozřejmě použít i jiné koření, třeba oregano. Směs necháme chvilku dusit asi tak 8 minut.
  3. Mezitím, co se nám směs pomalu dusí, nastrouháme si mozzarellu nebo jiný druh sýra, kterým poté směs posypeme.

Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Zapečená růžičková kapusta

Zapečená růžičková kapusta

Před zapečením můžeš přidat strouhaný sýr. Helena Vebrová, Kolín
Vaříme express /16.06.14
Milánská pomazánka

Milánská pomazánka

Skvělá svačina.

Jana Haneková, Poděbrady

Vaříme express /25.04.16
Zelné listy se šunkou a sýrem

Zelné listy se šunkou a sýrem

Rychlá pochoutka pro milovníky smažených jídel.

Markéta Votorubková, Kostěnice

Vaříme express /06.10.12
Pikantní lín v hrubici

Pikantní lín v hrubici

Dá se použít jakákoliv sladkovodní ryba.

Květa Kroupová, Praha

Vaříme express /29.01.16
Pohankovo-drožďová polévka pro zahřátí

Pohankovo-drožďová polévka pro zahřátí

V zimě dokáže příjemně zahřát.
Jiří Malec, Hradec Králové
Vaříme express /29.03.10
Ratatouille

Ratatouille

Uvařit dobrotu z drahých surovin podle mě není žádné umění. Pořádný kumšt je ...
Vaříme express /11.06.13
 

Nejnovější

Špenátové mističky

Špenátové mističky

Martina Hrubá, Kutná Hora
Škola vaření /23.04.19
Kuře na smetanové zelenině

Kuře na smetanové zelenině

Iva Trhoňová, Mouchnice

Za pár korun /17.04.19
Kuřecí rolky s pyré

Kuřecí rolky s pyré

Romana Rubášová, Klatovy

Škola vaření /17.04.19
Vaječné bábovičky

Vaječné bábovičky

Podle receptu

Romany Zelinkové z Rychnova nad Kněžnou

Vaříme express /17.04.19
Králík v marinádě

Králík v marinádě

Radka Vobecká, Roudnice

Všehochuť /17.04.19
Motýlci k nakousnutí

Motýlci k nakousnutí

Martina Antalová, Odolena Voda

Sladký život /17.04.19
Jehněčí kotlík

Jehněčí kotlík

Nedá ti moc práce

Patrik Hron, Chodov

Škola vaření /16.04.19
Jehněčí na bílém víně

Jehněčí na bílém víně

Veronika Poláčková, Mýto

Škola vaření /16.04.19
 
send Pošlete nám
recept
radu
příběh
foto kuchyně
video
450,-

Za každý otištěný recept přidaný přes stránky Pošlirecept.cz dostanete

+

Každý měsíc můžete soutěžit o skvělé ceny!

arrow Přidat recept

Taky se vám stalo, že jste byli na návštěvě u přátel a zjistili jste, že mají nějaký super trik, který byste mohli v kuchyni využít? Každý z nás určitě nějaký zná, proč se tedy vzájemně nepoučit?

+

Napište nám o svých zkušenostech, pomůžete mnohým začátečníkům i zkušeným kuchařům!

arrow Přidat radu
300,-

Vaření občas přinese situace, před kterými bychom raději utekli. Po čase ale na trapas vzpomínáme s úsměvem. Zažili jste také při vaření něco, co vás vyvedlo z míry?

+

Napište nám i vy svůj příběh, pokud ho otiskneme v časopise, dostanete odměnu 300 Kč!

arrow Přidat příběh
300,-

Mate také rádi svou kuchyň? Cítíte se tam fajn a je to poznat i na vašem vaření? Pošlete nám fotografie a povídání, jaká jídla rádi vaříte a co se vám na vaší kuchyni líbí.

+

Máte nějaká zajímavá vylepšení? Napište nám! Po zveřejnění vašeho příspěvku v časopise od nás dostanete 300 Kč!

arrow Přidat kuchyň

Chcete i vy v celé parádě ukázat světu, jak se vaří u vás doma? Jaké máte úžasné recepty, tipy, triky? Je to snadné!

+

Natočte přípravu svých úžasných receptů na video a sdílejte je s ostatními. Podělte se o své umění, ať to všichni vidí!

arrow Přidat video
PRD03_Velikonoce_Nocode

Velikonoce

Velikonoce jsou svátky jara, obrození a probouzející se přírody. Vše začíná růst i vonět a každý najednou cítí přísun nové energie. Aby nám vydržela co nejdéle, je ideální si dopřát něco dobrého k snědku. Co takhle linecké cukroví, králičí stehýnka nebo salátek s jatýrky? Ať už si dopřejete cokoliv, hlavně vám přejeme krásné prožití svátků!

více
special

Pošli recept Extra speciál To nejlepší z drůbeže

Na otázku, co by si daly k obědu, odpovídaly moje děti vždycky naprosto jednoznačně – pečené kuřátko. Později si oblíbily slepici na paprice a ve věku teenagerů jim nejvíc šmakovaly nudličky z krůtího masa v pikantní omáčce. Drůbež u nás vždycky vedla a myslím si, že naše rodina rozhodně není jediná. Právě proto je tu speciál plný vašich nejoblíbenějších drůbežích receptů.!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama