Reklama
Barevné těstoviny s rajčatovou omáčkou
Fotogalerie:

Barevné těstoviny s rajčatovou omáčkou

Jana Kubištová
Jana Kubištová
Jihlava

Výborná lehká omáčka a hodí se nejen k těstovinám.

Jana Kubištová, Jihlava

Ingredience

  • 750 g rajčata
  • 250 g těstoviny tricolora
  • dle chuti Kečup ostrý nebo jemný
  • 1 červená cibula
  • dle chuti bazalka, libeček
  • pepř, sůl
  • dle chuti mozarella nebo jiný druh sýra

Doba přípravy

Počet porcí

3-4

Orientační cena

70 Kč

Postup přípravy

  1. Uvaříme těstoviny dle návodu na obalu. Mezitím si oloupeme cibuli a nakrájíme rajčata na malé kousky.

  2. Cibuli si osmahneme v hrnci a přidáme na kousky nakrájená rajčata, pořádně promícháme a následně vmícháme kečup a okořeníme pepřem, bazalkou a libečkem. Můžeme samozřejmě použít i jiné koření, třeba oregano. Směs necháme chvilku dusit asi tak 8 minut.
  3. Mezitím, co se nám směs pomalu dusí, nastrouháme si mozzarellu nebo jiný druh sýra, kterým poté směs posypeme.

Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Pomazánka z krabích tyčinek

Pomazánka z krabích tyčinek

Velmi dobrá pomazánka‚ která naší rodině i přátelům velmi chutná. Martina ...
Vaříme express /08.06.10
Rychlá bramboračka s ovesnými vločkami

Rychlá bramboračka s ovesnými vločkami

Zkuste to tentokrát bez jíšky a děti ani nepoznají, že jedí ovesné vločky!

Hana ...

Vaříme express /02.09.12
Penne s pistáciemi

Penne s pistáciemi

V minutce máte hotové syté a chutné jídlo.

Veronika a Martin Kasíkovi, Praha

Vaříme express /14.10.14
Pikantní šnečci

Pikantní šnečci

Na oslavu to nejlepší občerstvení!

Veronika Suková, Praha

Vaříme express /28.01.16
Bleskoví utopenci

Bleskoví utopenci

Jana Remková, Orlová-Lutyně

Vaříme express /15.08.18
Jarní pomazánka

Jarní pomazánka

Svačina, která tě osvěží

Podle receptu Petry Crhákové z Rokycan

Vaříme express /23.02.19
 

Nejnovější

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Keramické, nerezové, teflonové nebo z litiny. Pánví a pánviček je spousta druhů, ...
Všehochuť /02.04.20
Roláda s kopřivami

Roláda s kopřivami

Pavla Hrubá, Praha

Škola vaření /28.03.20
Čokoládové kraslice

Čokoládové kraslice

Lada Nováková, Svitavy

Všehochuť /28.03.20
Velikonoční ovečka

Velikonoční ovečka

Svěží chuť jara

Podle receptu Evy Šebestové z Uherského Brodu

Sladký život /28.03.20
Lahodný beránek

Lahodný beránek

Lucie Zubatá, Vnorovy

Sladký život /28.03.20
Králičí stehna s hráškovým pyré

Králičí stehna s hráškovým pyré

Skvělá kombinace chutí

Podle receptu Mileny Šímové ze Stříbra

Škola vaření /27.03.20
Piškotová lízátka

Piškotová lízátka

Hana Šátralová, Praha

Všehochuť /27.03.20
Slavnostní věnec

Slavnostní věnec

Ozdobí sváteční tabuli


Podle receptu Svatavy Hudcové z Mohelnice

Všehochuť /27.03.20
Ihned měkké perníčky

Ihned měkké perníčky

Jana Boháčová, Chudobín

Všehochuť /27.03.20
 
Reklama
Knedlíková kuchařka

Speciální vydání

Ať už využijete úrodu ze své zahrady nebo zavítáte někam na trh či do obchodu, určitě nepřijde jediný kousek ovoce nazmar. Přinášíme ti totiž recepty na sladké moučníky, nepečené dezerty a samozřejmě skvělé tipy na marmelády a kompoty. Je jen na vás, který vyzkoušíte, ale určitě ani u jednoho nešlápnete vedle. Dobrou chuť!

více
special

Pošli recept Extra speciál

Vážení a milí čtenáři, připravili jsme pro vás další extra-speciální vydání časopisu Pošli recept!. Tentokrát jsme ho sestavili z vašich nejoblíbenějších sladkých receptů, o které si k nám do redakce píšete. Věříme, že se vám budou líbit a že budou mít úspěch u vašich blízkých i u hostů, jimž je nabídnete. Přejeme hodně zdaru při pečení a především dobrou chuť!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Close icon

přejít na web

Odebírejte náš NEWSLETTER

Posli recept logo

Váš e-mail

Přihlášením k newsletteru souhlasíte s Obchodními podmínkami Burda a potvrzujete, že jste se seznámili se Zásadami ochrany soukromí Burda International CZ s.r.o.

Na váš e-mail jsme odeslali odkaz pro potvrzení odběru novinek.

zpět na hlavní stranu