Reklama
Barevné těstoviny
Fotogalerie:

Barevné těstoviny

Petra Smetanová

Poradí si s nimi i úplný začátečník.
Petra Smetanová,
Kroměříž

Ingredience

  • 1 cibule velká
  • 300 g kabanos
  • 20 ml olej na smažení
  • 500 g těstoviny barevné
  • špetka sůl
  • 100 g sýr strouhaný
  • 1 lžíce kečup

Doba přípravy

Počet porcí

4

Orientační cena

60 Kč

Postup přípravy

  1. Cibuli a kabanos nakrájíme na malé kostičky a na  oleji je spolu osmahneme. 
  2. Těstoviny uvaříme ve vroucí osolené vodě, uvařené scedíme a smícháme s cibulkou a kabanosem. Přidáme kečup, zamícháme a můžeme servírovat. 
  3. Na talíři ozdobíme nastrouhaným sýrem.

Pošli recept! 10/2010 (15.9.2010)

Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Těstoviny v bazalkovo-česnekovém pestu

Těstoviny v bazalkovo-česnekovém pestu

Tuto dobrotu lze ještě osvěžit oblohou z libovolné zeleniny. Kdo má raději ...
Vaříme express /27.04.17
Špagety se zeleninou

Špagety se zeleninou

Martina Krouhlíková, Turnov

Vaříme express /31.07.18
Plněné žampiony

Plněné žampiony

Čím větší kloboučky, tím méně práce.

Pavel Štrougal, Ústí nad labem

Vaříme express /21.07.14
Vaječná pomazánka s rukolou

Vaječná pomazánka s rukolou

Léto je pro mě obdobím, kdy se pravidelně scházíme s přáteli. Vždycky si lámu ...
Vaříme express /18.06.13
Pomazánka z řepy a křenu

Pomazánka z řepy a křenu

Tato pomazánka je nejlepší v tom, že má úžasnou pikantní a osvěžující ...
Vaříme express /12.05.10
Sladké lívanečky z cukety

Sladké lívanečky z cukety

Z cukety se dá připravit prakticky cokoliv.
Blanka Dražanová, Praha
Vaříme express /24.04.13
 

Nejnovější

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Keramické, nerezové, teflonové nebo z litiny. Pánví a pánviček je spousta druhů, ...
Všehochuť /02.04.20
Roláda s kopřivami

Roláda s kopřivami

Pavla Hrubá, Praha

Škola vaření /28.03.20
Čokoládové kraslice

Čokoládové kraslice

Lada Nováková, Svitavy

Všehochuť /28.03.20
Velikonoční ovečka

Velikonoční ovečka

Svěží chuť jara

Podle receptu Evy Šebestové z Uherského Brodu

Sladký život /28.03.20
Lahodný beránek

Lahodný beránek

Lucie Zubatá, Vnorovy

Sladký život /28.03.20
Králičí stehna s hráškovým pyré

Králičí stehna s hráškovým pyré

Skvělá kombinace chutí

Podle receptu Mileny Šímové ze Stříbra

Škola vaření /27.03.20
Piškotová lízátka

Piškotová lízátka

Hana Šátralová, Praha

Všehochuť /27.03.20
Slavnostní věnec

Slavnostní věnec

Ozdobí sváteční tabuli


Podle receptu Svatavy Hudcové z Mohelnice

Všehochuť /27.03.20
Ihned měkké perníčky

Ihned měkké perníčky

Jana Boháčová, Chudobín

Všehochuť /27.03.20
 
Reklama
Knedlíková kuchařka

Speciální vydání

Ať už využijete úrodu ze své zahrady nebo zavítáte někam na trh či do obchodu, určitě nepřijde jediný kousek ovoce nazmar. Přinášíme ti totiž recepty na sladké moučníky, nepečené dezerty a samozřejmě skvělé tipy na marmelády a kompoty. Je jen na vás, který vyzkoušíte, ale určitě ani u jednoho nešlápnete vedle. Dobrou chuť!

více
special

Pošli recept Extra speciál

Vážení a milí čtenáři, připravili jsme pro vás další extra-speciální vydání časopisu Pošli recept!. Tentokrát jsme ho sestavili z vašich nejoblíbenějších sladkých receptů, o které si k nám do redakce píšete. Věříme, že se vám budou líbit a že budou mít úspěch u vašich blízkých i u hostů, jimž je nabídnete. Přejeme hodně zdaru při pečení a především dobrou chuť!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Close icon

přejít na web

Odebírejte náš NEWSLETTER

Posli recept logo

Váš e-mail

Přihlášením k newsletteru souhlasíte s Obchodními podmínkami Burda a potvrzujete, že jste se seznámili se Zásadami ochrany soukromí Burda International CZ s.r.o.

Na váš e-mail jsme odeslali odkaz pro potvrzení odběru novinek.

zpět na hlavní stranu