Reklama
Barevné špízy
Fotogalerie:

Barevné špízy

redakce Pošli recept.cz
redakce Pošli recept.cz
Praha

Chřest můžeš nahradit jarní cibulkou.

Tomáš Zatloukal, Praha


Ingredience

  • 10 ks malé nové brambory ve slupce
  • 250 g zelený chřest
  • 10 ks cherry rajčátka
  • 4 párky
  • olej na smažení
  • trocha soli a pepře
  • podle chuti kečup a hořčice

Doba přípravy

Počet porcí

4

Orientační cena

80 Kč

Postup přípravy

  1. Oloupané brambory vhodíme do hrnce s osolenou vodou a lehce povaříme. Měkké vyn dáme a přepůlíme. Chřest pokrájíme na dílky, rajčátka přepůlíme.

  2. Párky překrájíme a na koncích nařízneme, aby se při smažení rozevřely jako chobotničky.

  3. Připravené suroviny napichujeme střídavě na špejle. Špízy osolíme a opepříme a v pánvi s olejem osmažíme dozlatova. Podáváme s hořčicí a kečupem.

Pošli recept! 4/2015 (3.3.2015)

Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Kuřecí maso s červenými fazolemi a cibulí

Kuřecí maso s červenými fazolemi a cibulí

Rychle hotová jemně pikantní večeře.
Vaříme express /27.08.13
Špízy s vepřovými játry

Špízy s vepřovými játry

Báječná minutka za pár korun.

Dalibor Marounek, Brno

Vaříme express /22.01.17
Pórkový závin se slaninkou

Pórkový závin se slaninkou

Listové těsto se dá naplnit všemi možnými druhy náplní. Pórková vůbec není ...
Vaříme express /17.03.10
Dětský svařáček

Dětský svařáček

Rádi si na něm pochutnáváme.
Vendula Kolbaská, Tlumačov
Vaříme express /20.02.10
Kuřecí maso na pórku

Kuřecí maso na pórku

Lze tak připravit i vepřové kotlety.

Eva Přecechtělová, Chropyně

Vaříme express /28.07.17
Sýrové řízky

Sýrové řízky

Poněkud netradiční příprava plátků.

Štěpánka Hegrová, Bílina

Vaříme express /24.01.16
 

Nejnovější

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Keramické, nerezové, teflonové nebo z litiny. Pánví a pánviček je spousta druhů, ...
Všehochuť /02.04.20
Roláda s kopřivami

Roláda s kopřivami

Pavla Hrubá, Praha

Škola vaření /28.03.20
Čokoládové kraslice

Čokoládové kraslice

Lada Nováková, Svitavy

Všehochuť /28.03.20
Velikonoční ovečka

Velikonoční ovečka

Svěží chuť jara

Podle receptu Evy Šebestové z Uherského Brodu

Sladký život /28.03.20
Lahodný beránek

Lahodný beránek

Lucie Zubatá, Vnorovy

Sladký život /28.03.20
Králičí stehna s hráškovým pyré

Králičí stehna s hráškovým pyré

Skvělá kombinace chutí

Podle receptu Mileny Šímové ze Stříbra

Škola vaření /27.03.20
Piškotová lízátka

Piškotová lízátka

Hana Šátralová, Praha

Všehochuť /27.03.20
Slavnostní věnec

Slavnostní věnec

Ozdobí sváteční tabuli


Podle receptu Svatavy Hudcové z Mohelnice

Všehochuť /27.03.20
Ihned měkké perníčky

Ihned měkké perníčky

Jana Boháčová, Chudobín

Všehochuť /27.03.20
 
Reklama
Knedlíková kuchařka

Speciální vydání

Ať už využijete úrodu ze své zahrady nebo zavítáte někam na trh či do obchodu, určitě nepřijde jediný kousek ovoce nazmar. Přinášíme ti totiž recepty na sladké moučníky, nepečené dezerty a samozřejmě skvělé tipy na marmelády a kompoty. Je jen na vás, který vyzkoušíte, ale určitě ani u jednoho nešlápnete vedle. Dobrou chuť!

více
special

Pošli recept Extra speciál

Vážení a milí čtenáři, připravili jsme pro vás další extra-speciální vydání časopisu Pošli recept!. Tentokrát jsme ho sestavili z vašich nejoblíbenějších sladkých receptů, o které si k nám do redakce píšete. Věříme, že se vám budou líbit a že budou mít úspěch u vašich blízkých i u hostů, jimž je nabídnete. Přejeme hodně zdaru při pečení a především dobrou chuť!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Close icon

přejít na web

Odebírejte náš NEWSLETTER

Posli recept logo

Váš e-mail

Přihlášením k newsletteru souhlasíte s Obchodními podmínkami Burda a potvrzujete, že jste se seznámili se Zásadami ochrany soukromí Burda International CZ s.r.o.

Na váš e-mail jsme odeslali odkaz pro potvrzení odběru novinek.

zpět na hlavní stranu