Reklama
Barevná omeleta
Fotogalerie:

Barevná omeleta

redakce Pošli recept.cz
redakce Pošli recept.cz
Praha

Ivana Černá, Praha

Ingredience

  • trocha olivového oleje
  • 1/2 pórku
  • 1 velká červená paprika (dlouhá kapie)
  • 150  g hlívy
  • trocha soli, pepře a kmínu
  • podle potřeby vývar
  • 150  g kuřecího masa nebo kuřecího nářezu
  • 4 vejce

Doba přípravy

Počet porcí

2

Orientační cena

50 Kč

Postup přípravy

  1. Na olivovém oleji orestujeme kolečka pórku, přidáme pokrájenou červenou papriku a očištěnou hlívu nasekanou na malé kousky.

  2. Přidáme sůl, pepř a kmín a podlijeme trochou vývaru nebo vody, aby papriky změkly. Chvilku dusíme, dokud se vývar nebo voda nevydusí, pak přidáme plátky kuřecího masa nebo nářezu a dál restujeme.

  3. Nakonec rozšleháme vejce a zalijeme jimi houbovou směs. Na velmi mírném ohni necháme vejce dopéct. Omeletu podáváme s pečivem nebo jen se zeleninovou oblohou.

Pošli recept! 3/2019 (4.2.2019)

Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Vaječný koláč se slaninou

Vaječný koláč se slaninou

Vydatná pochoutka, výborná s pivem nebo s vínem. Iva Dvorská, Jičín
Vaříme express /07.03.15
Tortellini a cuketové zelí

Tortellini a cuketové zelí

Je to rychlé a lehké jídlo, vhodné jako letní oběd.

Hana Šátralová, Praha

Vaříme express /25.04.17
Nesmažený sýr

Nesmažený sýr

Neroztéká se, nepřipaluje, je rychle hotový a moc dobrý.
Otta Plášek, Brno
Vaříme express /09.11.10
Kotletka na kapustě

Kotletka na kapustě

Nápadité jídlo, které dělám na oslavy. 

Lenka Hárendarčíková, Olomouc

Vaříme express /26.10.16
Těstovinový salát s tuňákem

Těstovinový salát s tuňákem

Oblíbila si ho celá naše rodina.
Květoslava Flanderová, Putim
Vaříme express /09.02.10
Zapečená ryba v bramborové kaši

Zapečená ryba v bramborové kaši

Kaši si můžeme připravit den předem.

Jana Kunešová, Brno

Vaříme express /13.11.17
 

Nejnovější

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Keramické, nerezové, teflonové nebo z litiny. Pánví a pánviček je spousta druhů, ...
Všehochuť /02.04.20
Roláda s kopřivami

Roláda s kopřivami

Pavla Hrubá, Praha

Škola vaření /28.03.20
Čokoládové kraslice

Čokoládové kraslice

Lada Nováková, Svitavy

Všehochuť /28.03.20
Velikonoční ovečka

Velikonoční ovečka

Svěží chuť jara

Podle receptu Evy Šebestové z Uherského Brodu

Sladký život /28.03.20
Lahodný beránek

Lahodný beránek

Lucie Zubatá, Vnorovy

Sladký život /28.03.20
Králičí stehna s hráškovým pyré

Králičí stehna s hráškovým pyré

Skvělá kombinace chutí

Podle receptu Mileny Šímové ze Stříbra

Škola vaření /27.03.20
Piškotová lízátka

Piškotová lízátka

Hana Šátralová, Praha

Všehochuť /27.03.20
Slavnostní věnec

Slavnostní věnec

Ozdobí sváteční tabuli


Podle receptu Svatavy Hudcové z Mohelnice

Všehochuť /27.03.20
Ihned měkké perníčky

Ihned měkké perníčky

Jana Boháčová, Chudobín

Všehochuť /27.03.20
 
Reklama
send Pošlete nám
recept
radu
příběh
foto kuchyně
video
450,-

Za každý otištěný recept přidaný přes stránky Pošlirecept.cz dostanete

+

Každý měsíc můžete soutěžit o skvělé ceny!

arrow Přidat recept

Taky se vám stalo, že jste byli na návštěvě u přátel a zjistili jste, že mají nějaký super trik, který byste mohli v kuchyni využít? Každý z nás určitě nějaký zná, proč se tedy vzájemně nepoučit?

+

Napište nám o svých zkušenostech, pomůžete mnohým začátečníkům i zkušeným kuchařům!

arrow Přidat radu
300,-

Vaření občas přinese situace, před kterými bychom raději utekli. Po čase ale na trapas vzpomínáme s úsměvem. Zažili jste také při vaření něco, co vás vyvedlo z míry?

+

Napište nám i vy svůj příběh, pokud ho otiskneme v časopise, dostanete odměnu 300 Kč!

arrow Přidat příběh
300,-

Mate také rádi svou kuchyň? Cítíte se tam fajn a je to poznat i na vašem vaření? Pošlete nám fotografie a povídání, jaká jídla rádi vaříte a co se vám na vaší kuchyni líbí.

+

Máte nějaká zajímavá vylepšení? Napište nám! Po zveřejnění vašeho příspěvku v časopise od nás dostanete 300 Kč!

arrow Přidat kuchyň

Chcete i vy v celé parádě ukázat světu, jak se vaří u vás doma? Jaké máte úžasné recepty, tipy, triky? Je to snadné!

+

Natočte přípravu svých úžasných receptů na video a sdílejte je s ostatními. Podělte se o své umění, ať to všichni vidí!

arrow Přidat video
Knedlíková kuchařka

Speciální vydání

Konečně je to tady. Jaro se hlásí o pozornost a jak lépe ho mezi námi přivítat než pořádnou hostinou? Pozvi svou rodinu i známé k bohatě prostřenému stolu a vychutnej si atmosféru Velikonoc ve veselé náladě. Provoň si domov známou vůní mazance nebo pečínky a vykouzli úsměv něčím dobrým na zub všem blízkým i náhodným návštěvám.

více
special

Pošli recept Extra speciál

Užij si svátky bez stresu!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama